J u s t . . .  W o w

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Alle elektroniske duppedingser trenger og plugges ut innimellom for å fungere igjen, og det tror jeg gjelder oss mennesker også. I går var en helt magisk kveld, og soleklart noe jeg kan kalle en perfekt avslutning på påskeferien. Vi brukte terrassen for første gang i år, og grillet middagen utendørs! Med varmelampen på og en god jakke, var det ingen problem. I det solen gikk ned gikk himmelen fra å være hvit til rosa, gul, oransje og turkis. Ord kan ikke beskrive det synet!

All electronic devices need to be plugged out every once in a while in order to work again, and I believe it’s the same with us. Yesterday was a magical evening, and without a doubt what I can call a perfect ending on Easter holidays. We used the terrace for the first time this year and fired up the barbeque! With the heat lamp on and a cozy jacket, it was no problem. As the sun went down, the sky went from being white to pink, yellow, orange and turquoise.

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Enjoying the sunset

Comments are closed.