fbpx

Ullgenser, et gammelt par Levi’s og røde lepper..!

Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men hjemme-påske er fantastisk deilig!

Myke plagg som klemmer kroppen og et gammelt par Levi’s er favorittantrekket om dagen. Da kan jeg slappe av hjemme uten å føle meg helt ‘blah’ til tross for at det er late dager! For å føle meg litt ekstra fresh hvis jeg skal ut i påskesolen, drar jeg på med røde lepper. Påsken handler om glade farger!

Spillkvelder, kaffe ute på terrassen i påskesolen, turer i skogen med Billy, senke skuldrene, nyte stillheten, baking (i dag holder jeg på å bake kringle med appelsin og kvikklunsj til familiebesøk. Veldig spent på om den blir god!).. Alt dette summerer greit opp påsken så langt og jeg eeelsker det!

.. I morgen skal vi kjøre til fjells, pakke tursekken med masse godt, og stå på langrenn. Det blir kos! Håper dere har det fint ☀️

21 Responses to My kind of easter look

  1. Hei Eirin. ☀️ Har leta over alt på nett etter gensern? syns den var sååååå fin! Har du en link hvor man kan kjøpe den på nett?? Ha en god påske videre?

  2. Wow du ser helt fantastisk ut! Håper du har en deilig og rolig påskehelg med familien som sikkert ble veldig glad for kringle❤️ Du er flott både innvendig og utvendig du❤️

Follow @ Instagram