Jeg synes det er koselig å gjøre litt ekstra ut av ting, spesielt når det er slike hyggelige høytider som denne! I morges snek jeg meg ut av soverommet og disket opp en hyggelig påskefrokost menst M enda lå og sov. Dette er første dagen i påskeferien hans, og da tenkte jeg det var en fin måte å ringe den inn på ♥

.. Påskenøtter under frokosten er koos! ?

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Til frokost ble det varme rundstykker med pålegg, favoritt sjokolademelken (har dere smakt denne som er uten tilsatt sukker? Sååå god), kokte egg i påskens farger og litt søtt på siden. Vi ble sittende en time å spise og nyte den nyyydelige sjøutsikten rett utenfor vinduet, som solen satt sitt magiske preg på!

.. I dag blir det treningsfri på meg da jeg såvidt klarer å gå etter at jeg begynte på nytt program på mandag. Det føles som om glutsene har krympet og jeg klarer ikke strekke ut beina! Hahaa. I dag skal jeg istedenfor fokusere på å få unnagjort jobb slik at jeg kan nyte påskedagene litt ekstra. Dessuten må jeg se å komme meg ut og kjøpe påskeegg til fine folk, og ikke minst storhandle før alt er strengt! Hva driver dere med i dag? Håper dere nyter påskesolen ♥

. .  G o d  p å s k e ?

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “P å s k e f r o k o s t

Comments are closed.