Denne helgen har vært en myk start på påskeferien! Eller, i hvert fall følelsen over påskeferien. Jeg kommer til å oppdatere bloggen som normalt den kommende uken, så hvis dere trenger et lite avbrekk mellom skiturer og kvikklunser, så vit at dere kan klikke dere inn her for litt påskekos!

Lørdag morgen sto jeg tidlig opp og lagde sitronfromasj. En frisk og nydelig dessert til påsken!

M og jeg dro til byen en tur hvor vi vandret rundt i solen og kikket litt i butikker. Rundt lunsjtider endte vi opp på Theatro, og maten der var helt insane god! Jeg bestilte biffsnadder, og det må være den beste jeg noensinne har smakt. Anbefales! Dessuten er det skikkelig fint der. Hit skal jeg tilbake!

Utover ettermiddagen skulle vi egentlig hjem, men endte opp på tidenes roadtrip. Da vi omsider kom hjem ble det ost, kjeks, vin og film! Jeg sovner alltid når vi ser film, og skjønte ingenting da jeg våknet klokken tre og bare – hva skjeeer? Neida, jeg hadde sovnet klokken elleve jeg. Typisk! Det var uansett koselig, da. Fikk bare litt dårlig samvittighet ovenfor M – men han kjenner jo meg. Haha! Håper helgen behandler dere bra og at dere koser dere glugg ihjel! ♥

P.S. Bonnier kjører en liten spørreundersøkelse, og vil at dere som leser bloggen min skal svare på den! Den er veldig kort, og som en liten takk trekkes det en vinner som får en stor goodiebag fra Costume! Xx
Previous Post
Next Post

21 thoughts on “Weekend snapshots

 • Julie
  For et fint par! ?

 • Så skjønne dere er! Håper du får en suuuperfin påske <3

 • Kamilla
  Kunne du laget en guide over Bergen?

 • Mia
  Hei! Hva heter solbrillene dine og hvor er de fra? ??

 • Cecilie
  Så kule solbriller! Kan jeg spørre hvor de er fra? 🙂

 • Bell
  Så snasne dere er da <3 😀

 • Madelen
  Dere må være verdens skjønneste par?

 • Susanne
  Hei! 🙂 Bare lurer på om du sendte klærne fra salget den 19. Mars (siden du skrev det på bloggen). Pakken/kjolen jeg bestilte har ikke kommet enda, så begynner å bli litt bekymra:/

  • Hei Susanne! Jeg sendte ut mail til alle som kjøpte noe fra salget i går. Fikk du den ikke? :/ Jeg skulle sende pakkene mandag (dagen etter salget) men da vi startet å pakke alle tingene skjønte vi fort at vi aldri rakk posten den dagen! Tror vi brukte 4 timer totalt :O Morgenen etter reiste jeg til Oslo, derfor ble de ikke sendt før onsdag. Postmannen hentet dem ikke før torsdag da vi ikke rakk det før fire. SÅ i hvert fall – du får den nok i dag eller i morgen 😀 Ingenting å bli bekymret for! Klem og ønske om fin mandag!

   • Susanne
    Takk for svar!:) Jeg ser nå at jeg har fått mail om det, så beklager at jeg «maser» om der her. Postmannen i området her putter noen ganger pakkene våre i feil postkasse så var redd det kanskje var det som hadde skjedd. Fire timer:O det tok sin tid da, Ja. Gleder meg til den dukker opp ? Ha en kjempe fin mandag og en super påske<3

 • F
  Hei nydelige deg!! Hva heter brillene? Disse må jeg ha. Ser de er fra komono, men modellnavn? Må kjøpe på nett – vet du hvor de kan bestilles? God påske til deg og dine ??

Comments are closed.