fbpx

Suit pants: Zara
Striped blazer: Billie & Me
Belt, bag & sunnies: Gucci, Chanel & eBay
T-shirt: Tiger Of Sweeden
Boots: TopShop

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Det er fredag, det er helg, solen skinner – SÅ deilig! I dag tenkte jeg å vise dere hvordan jeg planlegger et antrekk. Visste dere at jeg alltid starter med buksen? Kanskje litt rart, men det er en grunn til det. Noen dager er jeg i jeans modus, andre dager føler jeg for noe litt mer behagelig mot kroppen. Da går jeg gjerne for strømpebukse og bygger videre med et fint skjørt og strikk, eller en hverdagskjole! Andre dager derimot føler jeg kanskje for å være litt ekstra fin og klassisk. Da faller alltid valget på dressbukse! Gjerne med vide ben og noen lekre boots til. Deretter bygger jeg videre med jakken. Er det kaldt, er det mildt? Ikke alle overdeler står til alle jakker, og da blir det automatisk mye mer effektivt å sette sammen et antrekk. Til slutt, overdel etterfulgt av tilbehør!

.. Billy stakkars har fått ørebetennelse, og vi skal avgårde til dyrlegen om få strakser. Deretter skal jeg sette meg ned på en café i byen å jobbe frem til jeg skal dra og besøke pappa i fast fredagstradisjon. Håper dere får en nydelig dag og en fantastisk helg! Titt gjerne innom i kveld for nytt innlegg med gode tips.. ♥

It’s Friday, it’s weekend, the sun is shining – SO amazing! Today, I thought, why not show you how I plan an outfit. Did you know that I always start with my trousers? Maybe a little strange, but there’s a reason. Some days I’m in jeans mode, other days I feel more like wearing something comfortable. Then I would most likely go for pantyhose and build on with a nice skirt and knit, or an everyday dress! Other days, on the other hand, I may feel like being a little extra chic and classic. Then I always end up with suit pants! I love the ones with wide legs styled with some nice boots. Then, I move on to the jacket. Is it cold, is it mild? Not all tops fit all jackets, so by doing this, it will be much more efficient to put together an outfit. Last part, top followed by accessories!

.. Poor Billy has an ear infection, so we’re heading to the vet in a few seconds. After that, I’m going to sit down at a cafe in the city to work out until I’m going to visit my dad. Hope you get a beautiful day and a wonderful weekend! Feel free to stop by later this evening for a new post with great tips… Xx

8 Responses to Planning today’s outfit

  1. Hvor er de nye skoene du la ut på snap/instastory fra? Hehe, husker ikke helt hvor du la de ut men de var rosa-aktige og du stod på en tredemølle tror jeg:)) kommer de i et innlegg nå snart?

  2. Hei!
    Får ikke opp bildet i dette innlegget. Har prøvd i flere dager, både på mobil og mac. Tenkte det var greit å si fra i tilfelle det ikke er bare meg.

  3. For et lurt triks! Takk for inspirasjon! Digger dressjakka forresten, kan jeg spørre hvilken str du har i den? Ha en fin uke?

Follow @ Instagram