fbpx

How a Sunday morning with the girls should be like..!

•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Goood søndag, fine ♥ Åh, denne helgen har vært så fin! Det føles som om Cath og Kristina kom i går – tiden har gått SÅ fort. Vi har bare tatt det rolig og kost oss sammen. Fredag lagde vi taco og slappet av hjemme, lørdag tok vi en tur til byen hvor vi spiste lunsj på Olivia og kikket litt rundt i butikker! Når kvelden kom ble alle litt rastløs, og hva passet vel bedre da enn å dra på Rush?! Dette er en helt ny trampolinepark i Bergen for både store og små, og vi hadde det seriøst så moro. Haha! Det var nesten ingen mennesker der (sier seg selv en sen lørdagskveld) og vi hoppet rundt resten av kvelden før vi tok en roadtrip rundt i Bergen på sene natterstider. I dag drar Kristina hjem, og her ble det boller og kaffe til frokost som en fin avslutning. Jeg skal i bursdag til magnus sin mormor i dag, og må fly avgårde om en liten time allerede! Buhuu.. Håper ikke det blir lenge til neste gang vi møtes. Nyt søndagen! God klem fra oss alle.

6 Responses to Sunday morning munchies

  1. Dette så godt ut 🙂
    Så bra at du har hatt en fin helg 🙂 det så veldig gøy ut i trampoline land 🙂 ha en fin søndag

Follow @ Instagram