fbpx

Er ikke dette den søteste sparegrisen (eller, elefanten blir vel mer korrekt) du noensinne har sett? Jeg blir glad hver gang jeg ser på den! Alle småkroner og mynter som før var slengt litt rundt overalt går oppi her, og jeg har fått for meg at jeg kan ønske meg noe hver gang jeg putter penger på den. Haha!

/ Isn’t this the cutest money box you have ever seen? At least I think so! It makes me so happy every time I look at it! All coins that were thrown around everywhere earlier goes in here now, and somehow I feel like I can make a wish every time I put money on it. Haha! It fits just perfect on my shelf.

Jeg kjøpte sparegrisen på Asos for en stund tilbake, men de har den fremdeles.. ♥
/ I bought this money box at Asos a while ago, but they still have it in stock..!

. . .

Dette hjørnet er favorittplassen min i leiligheten. Jeg har endelig fått bilder i rammene mine, og det gjør stuen automatisk mer personlig og hjemmekoselig! Blandet med litt levende lys, krystaller for gode vibber, det nydelige fatet jeg fikk av familien min som en liten feriegave fra Florida, statuen.. Kos!

/ I gotta say, this is my favorite corner in the entire apartment. I finally got pictures in my golden frames and it automatically made the living room more personal and ‘home cozy!’ Mixed with candles, crystals for good vibes, the beautiful plate I got from my family, and the statue… I just love it!

Og mens vi snakker om kos, i kveld blir det jentekveld hos meg og det gleder jeg meg skikkelig til! God helg ♥
/ Speaking of cozy things… Tonight I’m throwing a girls night at my place and I’m so excited! Happy weekend. Xx

18 Responses to The cutest thing

  1. ELSKER MESSING, det passer til det meste å er sååååå fint, elsker «hjørnet» <3
    Morsom snapstory også der Billy synger med, han er så nuskete! Hva heter sangen han sang ved?

  2. Sååå nydelig! Jeg har fått heeelt dilla på krystaller selv for tiden, tror du kan ha påvirket meg (positivt!) der altså! Tenkte jeg skulle innom steinsenteret i neste uke for å se hva de har der 🙂 Håper du har en nydelig fredag. Stor klem <3

  3. Hvor er bilderammene fra? og er det typisk polariodbilde-størrelse på de? <3 Du har det så utrolig koselig!

  4. Skal du snart røpe hva det o store prosjektet ditt er? Du skulle jo egentlig vise det i midten av desember, men nå er vi snart i mars…. 🙁

Follow @ Instagram