fbpx

ANNONSE

For a woman who knows her own power
•  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •

Kjærlighet vet første trykk? Jeg er veldig kresen når det kommer til parfyme og holder godt fast ved gamle favoritter. Likevel er det noe forfriskende og oppløftende når man finner en ny favoritt! Man føler seg rett og slett.. NY! Som når man akkurat har vært hos frisøren, bærer et nytt plagg.. Den følelsen.

/ Love at first splash? I’m very picky when it comes to perfume and I hold on tight to my old favorites. Still, there’s something refreshing and uplifting when you find yourself a new favorite scent! You simply feel.. New! It’s like the feeling after visiting the hairdresser, when you were a new piece of clothing…

Parfyme er for meg veldig personlig, og jeg føler at jeg kan assosiere meg selv med Versace sin nye duft, som har fått navnet ‘Dylan Blue Pour Femme’. Denne er i følge Donatella Versace selv, en hyllest til femininitet, og er laget for sterke kvinner som våger å tro på seg selv (♥) Dette var også assosiasjonene jeg fikk da jeg luktet på den for første gang før jeg hadde lest om den! Jeg tror dette er første gang jeg har blitt inspirert av en parfyme. Min absolutt nye favoritt!

/ Perfume to me is very personal, and I feel like I truly can associate myself with Versace’s new scent ‘Dylan Blue Pour Femme’. Donatella Versace herself says it’s a tribute to femininity, and made for strong women who knows their own power and believes in themselves (♥) This was the association I got the first time I smelled it even before I read the description. I believe this is the first time I’ve actually got inspired by a perfume. My new favorite for sure!

Flasken er en statement i seg selv, inspirert av gresk mytologi. Den er å finne i butikk fra og med 25. februar, og da vil den også være tilgjengelig i nettbutikken til Vita Exclusive! Dra gjerne innom et parfymeri og lukt på den – jeg har i hvert fall falt pladask og det tipper jeg mange av dere også vil gjøre.. ♥

/ The bottle is a statement itself, inspired by greek mythology. You’ll find it in store from 25th of Februrary, and you can also find it online at Vita Exclusive! You should stop by a Perfume store and smell it – I sure have fallen for it and I bet many of you will do so as well. Enjoy your Sunday! Xx

10 Responses to Scent of style

  1. Hei skjønne deg 🙂

    Jeg skrev til deg for noen dager siden angående den lekre blå og sorte kjolen du har på deg, og du sendte meg et kjempekoselig svar hvor du skrev at jeg kunne finne kjolen HER. Det fungerte dessverre ikke, jeg fikk det hvert fall ikke til og lurte på om du kunne prøve en gang til. Det hadde jeg satt utrolig stor pris på 🙂

    Takk igjen for nydelig melding fra deg, det var så varm og hyggelig tilbakemelding og jeg ble så glad 🙂

    Ha en fortsatt god søndag og en strålende uke!

    God klem fra Heidi 🙂

Follow @ Instagram