fbpx

ANNONSE: SPONSET JAKKE

Q & A

Cath og jeg tenkte det kunne være morsomt å gjøre en litt annerledes spørsmålsrunde, hvor HUN svarer på spørsmålene deres! Hvordan er jeg egentlig som venninne, og har hun noen morsomme historier på lager, kanskje? Cath har null filter, og er kanskje det mest morsomme og ærligste menneske jeg kjenner. Dessuten er det ingen som kjenner meg bedre enn henne! Hun kommer til å svare dere i et blogginnlegg. Nå er det bare til å kjøre på! Dette blir GØY ♥

/ Cath and I got an idea – wouldn’t it be fun to do a Q&A where she’s answering your questions? How am I really as a friend, and does she have any hilarious stories to tell? Cath has literally no filter and is most likely the most fun and honest person I know. And also, no one knows me as well as her! She’s gonna answer your questions in a blog post and I think it will be so much fun. Don’t be shy, ask her anything! I can’t wait to see your questions. Xx

26 Responses to Ask my bestie..!

 1. Hva er det beste med Eirin?
  Hva er hennes verste uvane/det mest irriterende ved henne?;)

  Dere er så kule og gode begge to!

 2. Ser du for deg at Eirin kommer til å ha en sentral rolle i bryllupet ditt hvis du en gang gifter deg?

 3. Jeg synes Eirin er så skjønn og elegant. Synes du noen ganger hun kan være det stikk motsatte? For eksempel klønete eller ekkel ? 😉

 4. Haha, så gøy?
  – Hva er det flaueste Eirin noen gang har gjort?
  – Hva er det mest spontane dere har gjort sammen?
  – Eirins beste og verste egenskap?

 5. Hei søte Eirin!

  Dette er vel egentlig et ønske innlegg fra deg i fremtiden (eller ganske snart) hvis du har testet ut eller har noe oversikt over dette med gode tips. Kan du lage et innlegg med anbefaling av kameraer til rimelig pris (ikke mer enn 5000kr)? Som kan brukes på ferie, bursdager, bryllup you name it!

  Veldig fin blogg, finner alltid inspirasjon når jeg klikker meg inn på den <3

 6. Fra hvem eller hvor henter Eirin inspirasjon til klesstilen sin og hva er viktig for henne når hun skal sette sammen antrekk? 🙂

 7. Har du noen gang vært misunnelig på eirin? Hva er det fineste (utseende og personlighet) med eirin? Hva er favorittlaget ditt til eirin? Merker du noen gang aldersforskjellen? Hvor like er dere? Har du forresten sluttet å blogge c? Du må skrive farvel i hvert fall? 🙁

 8. Trener Eirin mye?
  Har hun et like sunt kosthold som hun viser på bloggen sin? Spiser hun aldri godis og sjokolade?
  Har hun alltid vært tynn, irriterende vakker og søt?
  Har du noen gang fått like fine gaver tilbake som det du gir til Eirin?

 9. Cath! Hva tenkte du ærlig da Eirín kjøpte seg en diger porsche? Og hvordan var det for henne da hun måtte gi Brooklyn et nytt hjem..? Hva er det med Eirín som gjør at du alltid føler seg bra i hennes nærvær ? Og hvordan syns du henne fremstår i sosiale medier – som kanskje ikke er den Eirín du ser “bak fasaden”? 🙂 ps: likte godt filmene som dere hadde sammen før 😀

 10. Hvem er Eirins beste venninner, utenom deg? Hvor mange år er det mellom dere? Hvor ofte møtes dere? Kjenner dere familien til hverandre? Har du noen gang sett Eirin gråte?

Follow @ Instagram