Sol på kroppen, saltvann i håret, sand mellom tærne og lyden av bølgeskvulp.
/ Sunkissed skin, salt water in the hair, sand between the toes and sound of waves.

Frokost på balkongen mens solkremen tørker, som deretter blir byttet ut med vin, aftersun og kortspill på kvelden.
/ Breakfast on the balcony while the sunscreen dries, then replaced with wine, aftersun and card games in the evening.

Åpne sandaler, gjerne dette paret jeg fant i Markarska i fjor sommer. Min type suvenir!
/ Open sandals, maybe this pair I found in Markarska last summer. My type of souvenir!

Solbriller på nesen, solkysset hud, pastellfargede hus og varme vindkast i de høye palmene.
/ Sunglasses on the nose, sunbathing skin, pastel-colored houses and warm winds in the palm trees.

Det er viktig å ha noe og se frem til, og denne sommeren reiser jeg tilbake til Markarska! En perle av en by jeg aldri hadde besøkt før i fjor sommer. To uker med sand mellom tærne, saltvann i håret, sol og varme står på agendaen! Et nydelig ferieparadis, skjermet for stress og bekymringer. Jeg drar med kjæresten, og noen venner av oss har også booket ferien sin her samtidig som oss. Jeg gleder meg som et lite barn! Hva er deres sommerplaner? Fortell meg ♥

It’s important to have something to look forward to. This summer I will return to Makarska! A gem of a city I had never visited before last summer. Two weeks of sand between my toes, salt water in the hair, sun and heat is on the agenda! A lovely holiday paradise sheltered for stress and worries. I’m traveling with my boyfriend, and some friends have also booked their holiday here the same time. So excited! What’s your summer plans? Tell me ♥

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Summer plans ✔

 • Susannecasandra
  Å blei glad nå når jeg så disse bildene 🙂

 • Pia
  Nå merker jeg at jeg gleder meg til sommer. Jeg var i Makarska selv i fjor, men lurer på hva hotellet du bodde på het?

 • Lena
  Kan du anbefale sted/hotell i makarska? Er det tucepi, podgora, eller makarska riviera? Vi skal til Kroatia i sommer, men Så vanskelig å finne den beste plassen… 🙂

  • Makarska Riviera! Jeg er ikke særlig kjent enda ettersom jeg var der en liten uke, men håper å bli det mer denne sommeren. Da skal jeg tipse ❤️

 • Fikk skikkelig feriefølelse nå <3 Kom akkurat tilbake fra Zanzibar, så jeg skal ikke klage 😉
  Til sommeren håper jeg det blir tur til huset vårt i Antibes på den franske rivieraen med venninnegjengen som har vært tradisjon i mange år nå. Den beste ferien <3

 • Issii
  Skulle gjerne vært med i din koffert til makarska:)

 • Tonje
  For et vakkert sted? Kunne virkelig tenkt meg å ta turen dit selv. Kan jeg spørre hvilket hotell dere skal bo på, eller hvor dere bodde sist dere var der? Er det noen spesielle steder du anbefaler å sjekke ut?☺

 • För mig och min sambo väntar en sommar som aldrig förr. I april blir vi tre, istället för två, så en sommar som nyblivna föräldrar väntar, men vad det innebär … det vet vi inte ännu. Men vad vi längtar!

 • Åh så herlig ?

 • S
  Så deilig! Jeg reiser også til Makarska i sommer, for tredje gang. Elsker Kroatia og gleder meg helt sinnsykt mye ❤️ Blir vel ikke så mye sand mellom tærne da, mere rullestein haha

 • trude
  Hei Eirin! Makarska frister grådig etter innleggene dine fra i sommer<3 Men kunne du lagd en liten mini guide om stedet, hvor du bodde, hva resturanter du anbefaler og hvilken aktiviteter du har vært med på osv?
  Har kjempe lyst å bestille tur med kjæresten i år til dette vakre stedet!

  • Hei Trude! Jeg kan gjøre det denne sommeren. Jeg har bare vært der en liten uke og føler meg ikke så kjent enda! Gleder meg til å oppleve og dele mer senere <3

 • Emilie
  Så deilig med to hele uker der, Eirin 🙂
  Jeg og kjæresten min har lurt på å reise til samme sted sent i august/tidlig i september. Har du anbefaling på bosted? Vi har aldri vært der før, men kunne tenkt oss en leilighet med balkong som ligger i gåavstand fra restauranter og strand.

  • Gleder meg! <3 Jeg har som sagt bare vært der en liten uke før, så jeg er dessverre ikke så kjent! Forhåptentligvis blir det noen gode tips å dele denne sommeren. Klem!

 • Oda
  Åh, disse bildene fikk meg til å lengte skikkelig etter sol og sommer! Til sommeren er jeg endelig ferdig som student, så det blir sommerjobb nesten hele sommeren for meg. Håper på en uke eller to til et varmere strøk mot slutten, vi får se 🙂

 • Christina
  Hei fine! Lurte på hvordan du bestiller reiser, som feks her til Makarska. Har du noen tips til nettsider o.l? Vurderer sterkt å prøve ut Makarska selv, men med et studentbudsjett hadde det vært supert med noen tips til hvordan man finner de riktige plassene og gjerne litt reisetips til selve byen <3

  Klem :*

  • Hei Christina! Vi kjøpte flybillettene via finn.no og booket hotell via booking.com :* Booker du gjennom hotels.com er hver 10 overnatting gratis. Det har jeg benyttet meg av mange ganger! Da sparer man litt! Klem

 • Siri
  åh! Det står på listen min over steder jeg ønsker å reise – hva med noen reisetips når du kommer tilbake fra besøk to? 🙂
  Min familie er fra Nord-Norge (Bodø) og min samboer har aldri vært lengre nord enn Trondheim, så dette måtte vi gjøre noe med. Så i år skal vi enedelig reise på roadtrip/glamping nordover. Lofoten blir nok endestasjonen. Vi skal telte, gå mange fjellturer i den flotte naturen, spise god mat og bare ta ting som det kommer.

 • Ann-Kristin
  Hei, har bestilt tur til Makarska i sommer etter mange anbefalinger, lurte på om du hadde noen anbefalinger hoteller og hva en bør gjøre og se? 😀

 • Madelen
  Ååh, fikk sånn ca SYKT lyst til syden av det innlegget her? fikk også lyst til å se babe ut når jeg er i syden, men man kan vel ikke få alt her i livet??‍♀️? #krusetehårogsminkesomrenner

  Mine planer er at jeg faktisk skal bli mamma for første gang i sommer! Ser fram til fine sommerdager på trilletur med den nye bestevennen min❤️

 • Emma
  When are you going there? I will be there too 🙂

Comments are closed.