fbpx

Sponsored stay by Thon Hotel Opera

S w e a t e r  w e a t h e r

B r o u g h t  m y  o l d  f a v o r i t e .

Shoes: Adidas
Knit + pants: H&M
Bag: Chanel

• • •

Titt’hei søtiser! Arh, jeg blir så glad hver eneste gang jeg klikker meg inn her og leser alle de FINE kommentarene deres. Fy som jeg setter pris på dere! Føler dere er venner, bare at jeg ikke ser dere så ofte. Det gjør meg glad og faktisk emosjonell (jeg sa jo jeg hadde blitt ekstremt lettrørt det siste året.. haha) I morges ringte alarmen 05:30 og jeg våknet i full panikk. Jeg drømte hele natten at jeg hadde forsovet meg og våknet 3 timer etter at flyet mitt GIKK, og det virket så ekte! Heldigvis var ikke det realiteten, og jeg er godt på plass i Oslo klar for en hyggelig kveld på Costume Awards. Hele dagen har gått til møter (spennende tider i vente…!) og nå sitter jeg preppet og klar for kvelden. Hva synes dere forresten om midtskill her? Jeg har aldri hatt det før, men følte for litt forandring i morges! Eller, jeg skal være ærlig å si at jeg våknet med tidenes sveis og ikke hadde sjangs til å legge det ned i sideskill. Hahaaa. Forandring fryder! Klem

/ Hello sweeties! I just gotta say – I’m SO happy every time I login to my blog an read all your sweet comments. Words can’t explain how much I appreciate you! I feel like you’re my friends, and I’m tearing up just thinking about it (told you I’ve turned super emotional the past year, haha…) This morning my alarm went off 5:30 and I woke up in full panic because I had dreamed all night that I slept in 3 hours… Luckily it wasn’t reality so I made the flight, and I’m in Oslo this very moment for work and pleasure. I’ve been in meetings all day (exciting times to come…!) and tonight I’m attending Costume Awards. So excited about that! What do you think about my hair parted in the middle by the way? I’ve never tried it before but I guess change is good?!… Xx

61 Responses to Business + pleasure

 1. Hei Eirin! Litt Off topic her. Men har Billy noen problemet med å være alene, evt har han hatt det? Valpen min er litt over 4 mnd, og har først de siste 3 ukene begynt p rasere leiligheten når hun er alene hjemme. Er livredd for at hun har/skal få separasjonsangs. Har selvfølgelig trent gradvis på det. Og det har gått helt OK, helt frem til nå..
  Har du noen tips?

  • Hei Mia!:)

   Vet spørsmålet var stilt til Eirin, men jeg svarer likevel jeg, hehe.
   Jeg hadde selv en valp som var sånn. For meg hjalp det og gi mindre oppmerksomhet før jeg dro ut om dagene samt gå kortere morgentur før jeg dro på jobb feks! Min valp ble så oppgira av å gå tur at den hadde supermasse energi når jeg dro på jobb, noe som resulterte i at huset var bomba når jeg kom hjem, hehe. Dette funka kjempe bra for oss, og etterhvert kunne vi gå normale turer igjen. Det kan også hjelpe og ordne ett område hunden kan være på som ikke er så stort. Veldig mange dyr syns det kan bli litt skummelt å være hjemme alene å ha et stort område å passe på! Jeg satte opp ei grind på stua sånn at min valp kunne gå i gangen og på halve stua men ikke mer. Dette bidro til at han ble tryggere. Nå er grinda og alt vekke:-)

  • Hei Mia! Det første jeg tenker er BUR. Billy var helt lik! Jeg begynte å venne han til bur litt etter litt. Alt fra 5 minutter, 10 minutter til lengre tid. Der slapper han av og legger seg ned, og jeg tror faktisk han føler seg tryggere for han er en helt annen hund når jeg kommer hjem nå enn hva han var i starten uten bur 🙂 Det er det beste tipset jeg kan gi deg. Klem og lykke til! Nyyt valpetiden, så koselig <3

 2. Jeg hadde midtskill som barn, men har de siste sikkert ti årene hatt sideskill. I høst bestemte jeg meg plutselig for å prøve midtskill igjen, og har ikke angret! Et eller annet som gjør at det på meg ser mye mer symmetrisk og fresht ut, i hvert fall – så tommel opp fra meg! 🙂 Kos deg masse på Costume Awards i kveld!

 3. Du tar så fine bilder! skikkelig inspirerende blogg du har!
  Er så spent på det prosjektet som du snakket om før jul, er det lenge til du forteller hva det er?:-)

 4. Hej! Kan du linke genseren du har på bildene her? Finner den ikke på h&m sin hjemmeside! Helt nydelig!

 5. Såå vakker, og kjempefin med midtskill? Håper du får en fin kveld på Costume Awards? Jeg lurte forresten på om du kunne tipse om plasser jeg MÅ dra innom når jeg er i Paris? Sett bort fra de severdighetene man allerede vet man må innom. Jeg var så heldig å få tur til Paris av kjæresten min i julegave, og vil ikke «gå glipp» av de fineste cafeene, restaurantene, gatene eller hvis de har noen fine butikker som man ikke finner overalt?

 6. Så herlig!!! Fint hotell 🙂

  Når kommer «Whats on my iPhone» innlegget som noen tidligere her spurte om?? Det vil jeg også se. Nettopp kjøpt lmdg iPhone X 😀 Kan du please legge ut det innlegget denne helgen? <3 Så kan jeg bruke helgen å laste ned apps. KOS DEG MASSE I KVELD! Du stråler <3

 7. Heia, Eirin!

  Du var utrolig pen i går!! 🙂 God tur tilbake til Bergen. Kan du være så snill å løegge ut «Whats on my iPhone» innlegget den her helgen? <3 :*

 8. Venter fortsatt på innlegget om Elixirproduktene du sa at skulle komme for et par dager siden 😀 Er bare så nysgjerrig på hva du synes om produktene og om det er verdt å investere i 😀 <3

 9. Liker bloggen din kjempe godt. Innom flere ganger hver dag. Jeg får så utrolig mye tips og inspirasjon fra deg. Du er flink. Jeg lurte på hva slags sko du har på deg på bildene?

 10. Hei? vet du om genseren og buksa har kommet ut på nettsiden, og om du eventuelt kunne sendt liken til disse??

Follow @ Instagram