fbpx

A l w a y s  i n  m y  b a g

Her kommet et raskt lite beauty tips på en grå onsdag..! Roser i kinnene kommer kanskje naturlig hele vinteren, men ellers året rundt sverger jeg til denne blushen. Verdens fineste, som jeg alltid har med meg i vesken og påfører når jeg føler meg litt ‘matt’! Jeg snappet den med meg på flyplassen for en stund tilbake, og siden har den vært en favoritt. Fargen er litt peachy og varm, med bittesmå partikler av gull shimmer som gir en helt nydelig, fresh glød ♥

/ Here comes a quick beauty tip on a grey Wednesday! (At least in Bergen..) Rosy cheeks may come naturally during the winter season, but I still swear to this all year round. It’s super beautiful and I always carry it in my purse top apply whenever I feel a little ‘dull’. I found it at the airpoirt a while ago, and It’s been a favorite ever since. The color is kind of peachy and warm, with tiny particles of gold shimmer that gives a stunning and fresh radiant glow.

· Chanel blush – #Reflex ·
(click to view color ↑)

14 Responses to You make me blush

 1. Tusen takk for at du vil gjøre «Whats on my iPhone» innlegget. Det gleder jeg meg enormt mye til!!! Ligger våken å venter på det! Nettopp kjøpt meg ny iPhone 8 Plus. Når kan jeg/vi forvente å få det innlegget publisert? <3 Mitt ønske: Denne uken ??❣️ Stor klem!

 2. Anbefaler deg å teste ut Shiseido sin Waso Color Smart Day Moisturizer! Er en dagkrem som kommer ut hvit og når du tar den på huden får den en farge utfra din hudtone!
  Får også en sunn og frisk glød som ser såå fin ut!! Perfekt for dager hvor man bare vil ha en lett, men samtidig fin sminke!
  Kjøpte den i dag, men hører den nesten er utsolgt overalt!!

 3. Denne ble raskt en favoritt hos meg for ikke så lenge siden! Elsker fargen, og at den ikke ser unaturlig ut. Skal mye til for at denne byttes ut 😀
  Ha en fin dag videre, E!

 4. Uhh denne må jeg prøve! Har den mye shimmer i seg eller et mer naturlig resultat?
  Tusen takk for anbefalingen din <3 Ha en kjempe fin dag videre!!

 5. Hei:)
  Kan jeg spørre når i hudpleierutinen du legger inn Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate? Jeg har gått til anskaffelse av dette nå, da jeg så du anbefalte produktet. Men lurer litt på når jeg skal legge det på. Burde jeg bytte ut serumet jeg bruker etter Vichy 89 med dette, eller legger du det etter ansiktskrem? <3

  • Etter hva jeg har forstått, skal serum alltid etter rens og toner, men før dag-/nattkrem 🙂 Jeg har selv Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate, og bruker det på den måten.

Follow @ Instagram