1. Jeg lærte kunsten av å bli hektet på serier, og hvor mye tid det stjeler. Haha! Hjelp…
/ I’ve learned the art of being addicted to series and how much time it steals.. Haha, help!

2. Jeg lærte at det er greit å være sårbar, og at ‘det går fint’ masken ikke alltid er nødvendig å holde til enhver tid. Det er viktig å snakke høyt om ting man bærer på! I 2017 ble jeg også kjent med en mye mer følsom versjon av meg selv som jeg ikke ante eksisterte. Jeg har gått fra å være en som aldri gråter til å felle en foss av tårer bare noen går videre i MasterChef liksom.
/ I’ve learned that it’s okay to be vulnerable and that you can’t keep your ‘I’m okay’ mask on forever. It’s important to speak out about heavy things your carrying! In 2017 I also got to know a much more sensitive side of me that I didn’t even know existed. I’ve gone from being the girl who never cries to shed a waterfall when someone makes it through MasterChef. Like who have I become?!

3. Jeg lærte at den beste kaffen er Friele Barista, med smaken Ipanema Bourbon. Mmm!
/ I’ve learned that Friele Barista, Ipanerma Bourbon is the best coffee ever.

4. Jeg lærte at det er sunt å logge av sosiale medier til tross for at jeg jobber med det, og det har gitt meg en helt ny, indre ro..! Hver kveld, i selskap med andre, én dag i uken. Har vel rett og slett bare blitt flinkere til å legge bort telefonen og være mer tilstede!
/ I’ve learned that It’s healthy to log off social media every now and then, despite the fact that it’s my job. It’s been given me a whole new calm! Every night, in company with others, one day a week.. Basically I’m much better at putting away my phone and be more present.

5. Jeg har også lært at alle burde ha en Cath i livet sitt. Hun gjorde året mitt, atter en gang ♥
/ I’ve also learned that everyone should have a Cath in their life. She simply made my year, again!

6. Jeg lærte å bli bedre kjent med meg selv. Da jeg var yngre ble jeg plutselig super-introvert (på en ikke-sunn måte hvor jeg nærmest var redd for å gå på butikken) men nå er jeg i en mer komfortabel balanse, og ikke minst mye tryggere på meg selv og den jeg er. Både alene, og sammen med andre.
/ I’ve learned to know myself better. When I was younger I all of a sudden turned super introvert, but now I would say that I’m more in a nice balance and much more confident in myself and who I am as a person. Both alone and in company with others.

7. Jeg lærte at jeg aldri skal følge noen form for dietter eller strenger regimer igjen, og at livsstilen som funker for meg er litt av alt! Jeg trener når jeg har lyst (merkelig nok har denne avslappende holdningen gitt meg enda mer treningsglede fordi jeg vet at jeg ikke noe som helst), og spiser det jeg vil når jeg har lyst. Når det kommer til mat og trening kan jeg ikke huske sist jeg kjente på dårlig samvittighet etter jeg endret tankegang. Sykt befriende!
/ I’ve learnet that I will never follow any diets or strict regimes again. A little bit of everything is the lifestyle for me! I workout when I feel like it (weird enough this relaxed attitude have been giving me more motivation and hours in the gym), and I eat whatever I feel like whenever I want. I can’t remember the last time I had a bad conscience after changing my mindset and it’s seriously so revealing.

8. I 2017 lærte jeg meg å like rødvin. Voksenpoeng! Haha..
/ In 2017 I learned to enjoy red wine. Adult-points! Haha..

9. Jeg lærte hvor ekstremt viktig det er å ha orden i sakene. Da jeg startet mitt eget firma tok jeg flere kurs i regnskap og føring hos Skatteetaten. I 2017 fikk jeg fullstendig bokettersyn – og det gikk bra! Hallelujah.
/ I’ve learned how extremely important it is to have financial order. When I first started my company I took courses in accounting at tax administration. Last year they checked every little thing in my company and luckily it went just fine. Puh! 

10. Dette lærte ikke jeg meg selv, men Magnus lærte meg at kjærligheten faktisk er verdens fineste ting – når den er rett. Jeg har alltid hatt ‘ikke pass på meg, jeg fikser det selv’ holdningen. Han tar vare på meg, og selv sta som jeg alltid har vært tillater jeg det med den største ro. Deilig følelse!
/ I didn’t really learn this myself, but my boyfriend taught me that love is the most beautiful thing in the world – when it’s right. I’ve always had that ‘don’t take care of me, I can take care of myself’ kind of attitude. Well, stubborn as I am I actually let him, and for the first time in my life I can say it’s the best!

Previous Post
Next Post

39 thoughts on “10 things I learned in 2017

 • Susannecasandra
  Du har jo lært kjempe masse 🙂
  Ha en fin tirsdag

 • Ellen
  Hvordan rødvin lærte du deg å like? 🙂

  Du er så flott!

 • Julie
  Så morsomt med et slikt innlegg! Jeg må absolutt bli flinkere til å legge vekk mobilen på kveldene…
  At kjærligheten er verdens fineste ting lærte jeg også i 2017. Trodde jeg viste hva kjærlighet var i mitt forrige forhold, men det jeg har med min nåværende kan ikke sammenlignes med noe anner <3 Aldri vært så lykkelig, aldri følt meg så godt tatt vare på! Vi er heldige!

 • Anonym
  Flotte poeng, Eirin! Og heldige du som har lært deg hva kjærlighet er.
  Jeg lurte på om du kunne fortelle meg hvor du kjøper disse «basis t-skjortene» dine. Er alltid på let etter slike som du har på bildene her, likte passformen på denne så godt 🙂
  stor klem

 • mathilde
  Så fin bukse!! Hvor er den fra? 🙂

 • Linn
  Syns det er så gøy med slike type innlegg! Du har vært en stor inspirasjonskilde for meg i mange år, og det er virkelig helt fantastisk å klikke seg inn på bloggen din, bli inspirert og «koble av» med innlegg av så høy kvalitet!
  Klem til deg, fine!

 • Ingvild
  Nydelig og reflektert skrevet! Kjenner meg igjen på mange punkter❤

 • Marie
  Hei!

  Når avsløres prosjektet ditt..?:-) er så spent

 • Elin
  Så fine bilder av deg, Eirin!!

 • Bell
  Fin på håret <3

 • Ane Theis
  Tusen takk for at du vil gjøre «Whats on my iPhone» innlegget. Det gleder jeg meg enormt mye til!!! Nettopp kjøpt meg ny iPhone 8 Plus. Når kan jeg/vi forvente å få det innlegget publisert? <3 Mitt ønske: Denne uken ??❣️ Stor klem!

 • Marte
  Det er så gøy med slike innlegg! Og må bare si at du har lært meg mye gjennom årene jeg har lest bloggen din, og du er virkelig en stor inspirasjon! Tusen takk for all motivasjon og glede du gir gjennom bloggen! Stor klem

 • Marte
  Introvert og sosial angst er to forskjellige ting..

 • A
  Spennende innlegg å lese, og utrolig flotte bilder av deg – som alltid! Kjenner meg igjen i mange punkter, spesielt punkt 7 og 10. 2017 var virkelig året jeg følte jeg «fant meg selv» og hvilke verdier jeg vil stå for.

  Utrolig bra blogging fra din side som alltid! Snakker ofte med venninner om diverse bloggere, og de er alltid enige i at du er den beste bloggeren på alle mulige måter.

  Ønsker deg en fin kveld, klem fra meg <3

 • Kaja
  Så sykt kul bukse!! Vet du hva modellen heter? :*

 • Anna
  For noen utrolig fine bilder av deg Eirin, virkelig!

 • Cecilie
  Hei!

  Prøvde å lete meg igjennom bilder og kommentarer, men fant aldri svar på hvilken str du har/hadde i den fuschia vesken fra Gucci i velvet. Er på utkikk etter den selv.

  Ha en fin dag <3

 • Åhh du er så vakker, Eirin!! <3 Og ser alltid smashing ut. Hvor har du kjøpt hatten?

 • For et herlig innlegg!! Unner deg alt godt, og ikke minst kjærligheten! Såå koselig <3 Jeg har vært sammen med min kjære i snart 7.5 år. Like glad i han enda, haha!! 😀 Nydelige bilder av deg også!! FOR en babe <3
  http://www.charlottetunes.no

 • Du er så fin!! Jeg personlig har følgt deg i mange år, siden du blogget på blogg.no. Jeg føler virkelig at de to siste årene har bloggen din bare vokst og du har hatt så utrolig mye bra innhold. Det er vel ikke uten grunn til at du er manges favoritt blogger <3

  http://www.nouw.com/katharinalarsen

  • Herregud! Nå ble jeg så glad. Du aner ikke <3 Tusen, tusen, tusen takk! Og så fin blogg du også har :* Klem og ønske om en god helg!

 • Elida Krogstad
  Du virker som en fantastisk person på alle måter!! Det er så inspirerende å klikke seg inn på bloggen din hver dag ?✨

 • Karianne
  Fint innlegg, men som en annen skriver over her er ikke introvert og innesluttet/sosial angst det samme. Introvert er en personlighetstype, å ha sosial angst/stenge seg inne er noe som går over eller kommer i perioder. Å være introvert handler om du trenger mye alenetid for å lade opp og hente deg inn igjen, selv om du kanskje også er utadvendt og selvsikker når du er blant andre folk. Eller ikke, det varierer fra person til person. Ekstrovert lader opp batteriene ved å være med venner og ha mennesker og sosial stimuli rundt seg:) Er introvert selv så liker ikke når andre blander det begrepet med å være sjenert, innesluttet eller ha sosial fobi. For det stemmer ikke! 😉

  • Jeg er fullt klar over disse begrepene, og burde vel kanskje skrevet at jeg hadde sosial angst også denne perioden. Beklager forvirrelsen 😉

Comments are closed.