ANNONSE: SPONSET GARN

.. Knitting my own
cozy sweater ★

Dette lille prosjektet har jeg begynt å pusle med om kvelden, og det er riktig så avslappende faktisk. Ikke minst en veldig fin måte å stresse ned på etter en lang dag! Problemet er bare at når jeg først har begynt, klarer jeg ikke legge det fra meg. Denne genseren begynte jeg på for lenge siden, men jeg glemte den bort, rev opp alt, og startet på nytt. Jeg ble inspirert av Cath som sendte meg snapper av at hun strikket! Så nå har vi avtalt strikkekveld på torsdag. Haha! ??

/ I’ve started on a little knitting project and it’s honestly super relaxing. Especially in the evenings after a long day! The only problem is that as soon as I’ve started I basically can’t stop. Knitting for hours! I got inspired by my bestie Cath and we’re already planning a knitting session Thursday night. Haha! 

. . .

.. Helt ærlig så går det ikke så bra. Denne genseren blir nok et symbol på livets lange løp! Man feiler, man lykkes. Veien er noen ganger humpete, men man havner alltid tilbake i rett spor. Jeg kunne sikkert tatt opp alt og startet på nytt, men nå får jeg bare dure i vei! Blir det litt luftehull her og der er det vel bare positivt med tanke på at jeg strikker med dobbel tråd av det tykkeste garnet, som også er feil. Det fant jeg ut etter 6 timer arbeid. Haha! Jeg får bare krysse fingrene for at jeg fullfører denne gangen. Jeg koser meg i hvert fall, og det er det viktigste! Har dere strikket en genser før? Hvor lang tid brukte dere? ❥

/ To be honest, it’s not going so well. I guess this sweater will be a symbol of life! Sometimes you fail, sometimes you succeed. The road may get bumpy, but you’ll always end up in the right track. I guess I could start all over again, but that’s not gonna happen. I guess a little vent hole here and there will be positive, considering that I’m knitting with double thread (which is also wrong).. Haha! At least I’m having fun with it.. Stay tuned! Xx 

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “#Kveldssyssel

 • Susannecasandra

  Det er veldig avslappende å strikke syntes jeg 🙂 du blir nok ferdig krysser fingrene får deg 🙂 har strikket noen Skappel genseren, åssen farge er dette ?

 • Linn Isabel

  Jeg begynte faktisk å strikke i fjor da jeg så du begynte på denne genseren. Etter det har jeg strikket 4 gensere, og er nå på nr 5! Strikker etter egne ideer, og det jeg føler jeg mangler i garderoben. Lykke til med genseren, klarte jeg det etter å aldri ha strikket før- kan du klare det også! Det var trossalt du som inspirerte meg til å begynne med det. Stor klem

 • Johanne

  Min mor lærte meg å strikke og det er så avslappende. Får håpe det går bedre med deg etterhvert. Jeg tenker at hvis bunnen er nådd. Er det bare en vei det kan gå og det er opp ??. Klem

 • Kine

  Jeg holder på å strikke selv faktisk, en genser som jeg startet på i 2017? Nå har jeg bare en og en halv arm igjen, det er veldig kos, men jeg glemmer det litt vekk innimellom, så det har jammen tatt tid? Hørtes sykt hyggelig ut med strikkekveld?

 • lisa

  Hei! har veldig lyst å strikke en slik genser selv, lurte på hvilke oppskrift du bruker for denne genseren:)

 • Jeg har så lyst til å lære meg å strikke, enn så lenge er det mamma som strikker for meg. Det skal læres en gang!

 • Så koselig med et kveldsprosjekt ✨?

 • Maren

  Hviket type garn er det??
  Masse lykke til

 • Jeg strikket faktisk en genser da jeg var 12 år gammel og den brukes stadig fortsatt i en alder av 19. Ble inspirert til å prøve meg på en ny en 😀 Lykke til <3

 • Tone L

  Har og strikker masse. Spesielt mange gensere. Nå strikker jeg babyteppe i beige siden det ikke hvites kjønn!!!
  Og strikker en i mosegrønn selvkomponert men grønnfargen i Air er utsolgt og vært det lenge! Så derfor babyteppe så lenge

 • Anniken

  Strikker så og si hver kveld eller ved ledige stunder, favoritt hobbyen min! Og ikke minst en fin måte å koble av på 🙂 mange fine strikkekontoer på insta for inspirasjon! min er @annikenmj

 • Strikking er kjekt (og lett å bli avhengig av 😉 )! Masse lykke til! 🙂

Comments are closed.