.. Det er fremdeles helg, og det utnyttes! I dag sov kjæresten og jeg ekstra lenge. Det ble frokost på sengen mens vi så to episoder av ‘First dates UK’ og nippet på ferskpresset appelsinjuice (dere måå se det). Jeg har ikke brukt juicemaskinen på lenge, men det smaker jo så mye bedre! Er det bare jeg som elsker appelsinjuice til kaffen? Det er verdens deiligste kombinasjon om morgenen! Vi spiste toast til frokost laget med grovt brød, og det var  godt. Nam!

/ It’s still weekend! Today my boyfriend and I slept for a long time and it was so nice waking up feeling rested. We had breakfast in bed while watching ‘First dates UK’ (you have to watch it, so fun) and sipping on freshly pressed orange juice. I haven’t used my juice machine for a long time but it tastes so much better so that’s just silly! Anyone else loving orange juice with coffee in the morning btw? It’s the best! We also had whole grain toast. Yummy!

.. Denne uken har fokuset vært på å bli kvitt sukkeravhengigheten i form av godteri og generelt søtsaker. Nå er jeg på dag 7 og kroppen føles allerede så mye renere og freshere fra innsiden. Etter søtsaker hver bidige dag gjennom hele julen, skal det bli godt å kutte ned til bare lørdager igjen fremover!

/ This week I’ve been working on getting rid of my sugar addiction when it comes to candy, sweets and treats. Now I’m on day 7 and my body already feels so much better! Clean and fresh.. After having sweets every single day during Christmas, it will be nice to cut down to only Saturdays again.

.. Morgenkåpen min er fra merket Lady Avenue i 100% silke. Det er den beste jeg noensinne har hatt! Den er lang og perfekt å slenge på seg om morgenen, etter dusjen, på kveldene mens man gjør kveldsrutinen ++. Jeg kjøpte den i romjulen og har nærmest flyttet inn i den siden siden. Nyt søndagen ♥

/ My robe is from a brand called Lady Avenue and it’s 100% silk. The best I’ve ever had, honestly! It’s long and perfect to throw on in the morning, after a shower and even in the evenings while doing my night-routine. I bought it right after Christmas and I’ve already moved into it. Enjoy your Sunday!

Previous Post
Next Post

47 thoughts on “Silk robe & fresh juice

Comments are closed.