ANNONSE

. . .

Vi går mot slutten av 2017, og jeg har så mye fint å se tilbake på. En av samarbeidene som spesielt har utmerket seg, og som jeg har satt utrolig stor pris på er ambassadørsamarbeidet mitt med Synsam. Jeg har alltid vært glad i solbriller, og det har på en måte alltid vært min ‘greie’, mens andre gjerne har sko eller vesker som de er interessert i (om man tenker på de materialistiske tingene).. Jeg bruker briller hver eneste dag – enten solbriller eller vanlige briller. Faktisk ante jeg ikke engang at jeg trengte briller før jeg inngikk samarbeid med Synsam! Akkurat det setter jeg spesielt pris på, for jeg ser verden med helt andre øyne nå som jeg har fått meg hverdagsbriller. Det har vært mange tester, turer til spesialister.. Til slutt fant vi endelig min styrke, og jeg er SÅ fornøyd nå!

· 2 0 1 7  ·

Synsam har lært meg at briller er alt annet enn kjedelig. Faktisk setter det prikken over i’en på alle antrekk, da det finnes uendelig med merker og modeller man kan leke seg med. Synsam har et enormt bredt utvalg av alt fra de store merkene som Céline, Gucci og Saint Laurent – til sine egne House Brands som Fellepini og D. Arnesen. Brillesamlingen min er en helt annen nå enn hva den var før. Jeg er så takknemlig for det! Ikke minst har det vært en fryd å jobbe med de ansatte i Synsam. Alt fra de i butikk, til de som jobber med bloggsamarbeidet. Fantastiske mennesker! Hele utvalget til Synsam finner dere HER.

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “1 år med Synsam

 • Så fine solbriller/briller 🙂

 • Thea

  Herregud du seeeer så bra ut!! Wow!

 • Kristin

  Hei !

  Går det ann og få kjøpt boken din med autografen din i ?

  Hilsen Kristin

 • Susannecasandra

  Synsam er den beste butikken å kjøpe solbriller/ briller på 🙂

 • Anita

  Kan jeg få spørre hvor det nydelige skjørtet er fra??

 • Nina

  Hei!
  Hva heter solbrillene du har på deg på bildene i dette innlegget ? 🙂 De var akkurat sånn som jeg har lett etter!

Comments are closed.