ANNONSE

. . .

Her kommer en liten quick-fix video med tips til hvordan man enkelt farger brynene hjemme! Jeg har vært fan av Kolokrem helt siden jeg var tenåring, og for dere som liker definerte bryn som meg – det er gjort på 1-2-3! Kolokrem er enkelt å påføre, og resultatet blir pent og naturlig. I denne videoen bruker jeg den orginale pakken i fargen #askebrun, og den kommer også i express-farge som går enda raskere. Kolokrem får dere kjøpt HER hos Vita. Klem!

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Let’s talk brows

 • E

  Åh, for et gøy innlegg! Jeg har vurdert lenge å prøve kolokrem, nå skal jeg definitivt gjøre det. Former du brynene dine selv, evt hvordan? 🙂 Bruker du en “mal”? Jeg er så dårlig på det og bruker vanligvis å gå til en salong, men har ikke blitt så fornøyd de siste gangene. Håper dere koser dere i NY, ser helt fantastisk ut! Fortsett med den supre bloggingen, så inspirerende her om dagen <3

 • Kamilla

  Sykt gøy nå når du har hatt flere videoer! Føler vi blir bedre kjent med deg da,elsker det virkelig!
  Kunne du hatt en video om hvordan du sminker deg, en video om hverdags-sminken og en om fest-sminke (veldig gjerne før jul)?❤️ Klem

  • Så kjekt å høre, Kamilla <3 Skal se hva jeg rekker før jul 😀

   • Kamilla

    Gjerne en video hvor du faktisk påfører produktene og ikke bare snakker/viser dem?
    Litt sånn som kolokrem videoen, bare at vi ser med av fjeset og ikke bare rett fra siden ❤️

 • Lene

  Kunne tenkt meg å se ansiktet forfra og ikke så mye på siden. Får ikke helt innteykket av effekten på kolokremen

 • Siri

  Trodde du fikset brynene dine hos Brow Rehab?? Men fine ble de!

 • Hege

  Hvor har du tatt øredobben/ piercingen øverst i øret? Jeg tok selv øverst i øret for noen år siden hos frisøren, men endte opp med å bli knall rød, og det gikk ikke vekk heller:( Har såå lyst på dobb der igjen, men trenger eksperttips;-) Du er så sykt vakker <3

 • H

  Takk for tips, oog video 🙂 Men du, har du et lite tips om en svart fin strømpebukse som kan passe til en (fest)kjole, typ en svart knelang kjole? Det er en jungel der ute av strømpebukser, og jeg har gått meg vill i ulike “den” og matt, halv matt osv. Haha 🙂 Så da tenkte jeg på deg!

  Nyt siste av New York. Det er gøy å være litt på tur gjennom bildene – til jeg en dag kanskje får tatt turen selv 🙂

Comments are closed.