New York time: 8:55 am

Vi nyter hvert eneste sekund av ferien vår, og jeg vil aldri reise hjem.. Blir helt stresset bare av tanken! Hotellet vi bor på har den fineste utsikten utover Manhattan, og jeg bare måtte få med noen bilder av det store vinduet vårt. Det å våkne til denne utsikten gir meg sug i magen, og så fort jeg sperrer opp øynene kriblet det i hele kroppen som lengter etter å komme seg ut i gatene. Jeg er forelsket i New York! Hvert eneste gatehjørne er en ny opplevelse.

/ We enjoy every second of our vacation, and I never want to leave! I’m getting bummed out just thinking about it. The hotel we’re staying at has the most amazing view over Manhattan, and I just had to get some pictures of the big window in our room! Waking up to this every morning gives me butterflies.. I’m in love!

· Imagine waking up to this view every day ·

Sweater: Pull & Bear
Jeans: Gina Tricot (spons)

Det blir mye gåing, og i følge skrittelleren har vi gått 2 mil i gjennomsnitt daglig siste to dagene. Jeg må le når jeg tenker på gårsdagen – M og jeg hadde gått og gått i timesvis, og til slutt bestemte vi oss for å gå innom Skechers fordi jeg har ønsket meg et nytt par joggesko derifra. Vi skilte lag i det vi gikk inn i butikken, og første stolen jeg fant satt meg meg ned i.. AHHH! Det dunket i beina. Jeg satt der vel i 5 minutter og tenkte at M var i shoppingmodus. I det jeg snudde hodet mitt, fikk vi øyekontakt på tvers over butikken i hver sin stol helt matte i ansiktet, og brøt ut i latter. Han hadde satt der minst like lenge som meg…. NY tar på, haha! I går kveld skulle vi snurre film i sengen før vi sovnet, men jeg tror ikke vi kom til introen i Hjemme Alene engang.. Zzzz!

/ We’re walking all day and according to the pedometer we have walked 2 miles on average over the past two days. That’s a lot! Thinking about the episode from yesterday makes me laugh… My boyfriend and I were so tired and our feet was killing us! We stopped by Skechers to buy som sneakers, and we split as soon as we got into the store. I sat down in the first chair I could see, thinking that he was in shopping mode. 5 minutes later in the chair I looked behind me, and there M was sitting in another chair in the end of the store… Haha! We broke into laughter the second we made eye contact. New York is heavy for sure! We tried to watch a movie before going to bed last night, but unfortunately, we didn’t even make it to the intro in Home Alone. Oh well, let’s try again tonight! I love that movie…

. . .

.. Vi bor på PUBLIC Hotel og det ligger i Soho, faktisk et steinkast fra den gamle leiligheten min.. Det er mange gode frokoststeder i området, og favorittene er Two Hands, The Butcher’s Daughter og Miss Paradis! Sistnevnte var vi på i går for første gang, og jeg tror det er en ny vinner… OMG! Vi snakker verdens beste cappuccino, pannekaker, acai bowl, scrambled eggs og avocado toast.. Lov meg at dere spiser frokost der hvis dere drar til New York! Xx

/ .. We’re staying at the PUBLIC Hotel in Soho, just a short walk from my apartment actually. There are so many great breakfast places in this area, and my favorites are Two Hands, The Butcher’s Daughter, and Miss Paradis. The last one may be my new favorite spot! We went there for the first time yesterday and it was heaven…! We’re talking the best cappuccinos, pancakes, acai bowl, scrambled eggs, and avocado toast. Promise me you’ll try it out if you ever find yourself in NY! Xx

Previous Post
Next Post

24 thoughts on “M a n h a t t a n

 • Susannecasandra
  Disse bildene var fine 🙂
  Så skjønne dere er som setter dere i vær sin stol på skobutikken Hehe <3
  Men kunne du vist den svarte jakken du gikk med første dagen i NY?

 • Lise
  Hei! Hva anbefaler du å gjøre i NY på nyttårsaften sammen med kjæresten? 🙂

  • Enten lei et hotellrom med utsikt over times square slik at dere kan se the ball drop og hele konserten (syykt mye mennesker), eller reservere et bord på en restaurant med samme utsikten. Er mange gode alternativer på times square 😀 Det hadde jeg gjort! Spis, drikk og kose dere samtidig som at dere får med dere det alle kommer til NY for å oppleve på New Years <3

 • Iselin
  Hei! Planlegger min første tur til New York, og ser derfor litt rundt etter hotell. Vil du anbefale dette hotellet om vi ønsker å bo sentralt?

  • Jeg vil heller anbefale deg Grand Hyatt 😀 Det ligger i uptown og synes den beliggenheten var hyggeligere, til tross for at Public er veldig sentralt i Soho. Der feiret jeg jul og nyttår i fjor! Smak og behag! Public er et veldig trendy hotel og det er mange unge folk og eventer her som kan være litt mye til tider når man vil hjem til et avslappende hotell etter en lang dag. Dessuten er rommene veldig små.. <3

 • Vi har åpnet en egen Skechers-butikk på Bergen Storsenter. Bare til info ?? kos dere masse masse!!

 • Tine
  Du må dra på By Chloe og spise spicy thai salaten deres med chipotle aioli. Alt er vegansk og smaker himmelsk. Ha en fin ferie 🙂

 • Kjempe fine bilder!! Bloggen din er virkelig inspirerende.

 • Jeanette
  Hvordan får du håret så «fluffy» ??

 • helen
  New York (og storbyferie generelt) tar virkelig på ja! Om dere har tid, så anbefaler jeg virkelig Jack’s Wife Freda i Soho for lunsj. Søk dem opp på instagram! Litt annerledes, men såå koselig og kul café, ikke minst kjempegod mat! Var der tidligere i år, og så fikk jeg kokeboken deres i bursdagsgave fra moren min(som jeg reiste med). Koselig minne <3

  kos dere videre xx

 • Lene
  Hei Eirin!
  Jeg og kjæresten vurderer å dra til New York i slutten av januar. Har aldri vært i USA før, og føler New York er så stort og annerledes i forhold til andre store byer jeg har vært i. Kan godt hende jeg bare innbiller meg at det er så forskjellig! Hadde blitt veldig takknemlig om du kunne laget et utfyllende innlegg med svar på spørsmål om NY, som kunne kommet fortest mulig. Tror nok ikke jeg er den eneste som lurer på ting, og du virker veldig kjent der! 🙂

  Trenger man kun pass for å reise til USA i en uke? Hvordan er været og temperaturen der om vinteren? Hva burde man pakke om vinteren? Hva heter de mest sentrale bydelene og bo i, og hvilken bydel ville du anbefalt? Hva er de største forskjellene på bydelene? Tips til hva man MÅ gjøre å se i NY? Hvordan er prisene i forhold til Norge? Hvordan kommer man seg fra A til B hvis det er litt lange avstander? Er det dyrt for taxi? Hvilken flyplass foretrekker du å bruke i NY? Hvordan kommer man seg fra flyplassen til byen, og hva er prisene og tidsforskjellen på det på de forskjellige flyplassene?

  Har så mange spørsmål, men orker ikke google da det kommer svar fra Kvinneguiden fra 2013 liksom….

 • Kos dere ✨ Anbefaler Broken Coconut (nettopp åpna og er så kult konsept med «eat pretty» og veldig Instavennlig) og Egg shop, samt Clinton Street baking company for de beste pannekakene (husk kontant). Ikke minst Maman i SoHo – er så fint og koselig. De har lavendelkako og de søteste take away koppene (sjekk de på Insta)?

  • Tuuusen takk for tips Ema! Vi dro til Clinton Street Baking Company faktisk, men måtte vente en og en halv time i kø. Sykt! Haha <3

 • Anonym
  Hei. Jeg skal snart til New York. Kan du lage en NY guide der du annbefaler opplevelser, shopping, spisesteder osv?<33

Comments are closed.