New York time: 7:39 AM

B r i n g i n g  t h i s  c o z y  s e t
. . . . . . . . . . . . .

Dette innlegget begynte jeg på i går, men dessverre rakk jeg ikke skrive det ferdig før flyet tok av – da var det bare til å viske ut teksten om at vi endelig var på vei til New York, å begynne det hele på nytt! Jeg våknet nemlig akkurat, med utsikt over hele byen fra hotellsengen. Helt magisk. M sover enda! Vi ankom i går kveld, og reisen gikk smertefritt. Vi tok direktefly fra Bergen til Stewart Airport, noe som var vanvittig deilig. Ingen mellomlandinger eller styr!

/ I started to write this post yesterday, but unfortunately, I didn’t manage to finish before our plane took off. Let’s start all over again and delete the text about how excited my boyfriend and I was about heading to New York! Actually, I just woke up in my favorite city with a view all over the city from the fluffy hotel bed. M is still asleep! The trip yesterday went great, and we flew directly from Bergen to Stewart Airport. So nice not having any stopovers on the way!

Dette kosesettet har jeg pakket med meg, og det har jeg siklet på siden jeg fikk øye på det. Liten julegave til meg selv! Det er fra den nye HanneliXPierreRobert kolleksjonen, og det er SÅ mykt og fint! Perfekt å kose seg i nå i desember, eller bruke som go-to sett.

/ I’ve packed this cozy set with me. Ever since I saw it online, I knew I had to get it. It’s from the new HanneliXPierreRobert collection, and
it’s SO soft and comfy! Perfekt to cuddle up in during December, or use as a to-go set on the run styled with sneakers.

. . .

.. The perfect snuggle-up outfit for December

.. At vi ankom 1. desember kunne ikke vært mer perfekt. Snakk om koselig start på julemåneden! Nå skal jeg benytte muligheten til å jobbe i to timer mens M sover og kurerer jetlagen. Deretter skal vi ut å spise frokost. Vi bor på et veldig trendy hotel som heter PUBLIC, og det ligger et steinkast fra The Butchers Daughter. Kanskje vi spiser frokost der, eller på Two Hands som ligger like ved! Avocado toast blir det uansett. Mmm! Ha en nyydelig dag ♥

/ .. The fact that we arrived in New York 1st of December was just perfect. Talk about an incredible start to the Holidays! Now I’m gonna take advantage of the fact that M is still curing his jetlag, and work for about two hours before I wake him up. Then, we are heading out for breakfast! Still, haven’t decided if I want to go to The Butcher’s Daughter or Two Hands. I just know that I need an avocado toast in my life right now! Haha.. Wish you a lovely day! Xx

Previous Post
Next Post

35 thoughts on “New York here we come

Comments are closed.