Designsamarbeid med L’Occitane

L ‘ O c c i t a n e  +  E i r i n  =  S A N T

Jeg har gledet meg til å avsløre dette samarbeidet i nesten ett år, og akkurat nå kribler det i hele kroppen! Endelig kan jeg fortelle dere at jeg har inngått et designsamarbeid med L’Occitane! Sammen med dem har jeg laget den fineste gaveesken til jul, som er fylt med mine topp 3 favorittprodukter – Almond Supple Skin Oil, Almond Shower Oil og Aromachologie Pillow Mist! Dette er produkter jeg har sverget til i mange år, og de fortjener å skinne ♥

. . .

Esken pre-lanseres I DAG på nett, og dere er de første som får vite om det! Den vil også være tilgjengelig i alle L’Occitane-butikker fra 9.november. Esken er limited edition, og produsert i et begrenset antall. Det samme gjelder også den fine tote-baggen, som alle får med på kjøpet sammen med esken! Jeg har allerede brukt den på reise, og synes den er så praktisk.. Esken koster 499,- og er den perfekte gaven til seg selv eller julegave! Dere finner den HER ♥

· Møt meg på lanseringseventet │L’occitane Østbanehallen ·

For å feire samarbeidet, arrangerer vi et hyggelig lanseringsevent torsdag 9. november hos L’Occitane Østbanehallen fra klokken 18:00! Jeg gleder meg SÅ mye, og håper dere vil komme! De første 50 som kommer får nydelige goodiebags med seg hjem. Håper vi sees der!? Under eventet vil alle som handler og registrerer seg i kundeklubben, være med i trekningen av et års forbruk av et av favorittproduktene mine. L’Occitane sine skjønhetskonsulenter vil også være der for å gi deg inspirerende tips og råd om hudpleieprodukter tilpasset deg og din hud, og tilbyr også deilige håndmassasjer under eventet ♥

· K o n k u r r a n s e ·

Legg igjen en kommentar på bloggen og jeg trekker sammen med L’Occitane en heldig vinner som sammen med to venninner får komme før eventet starter! Vinneren av konkurransen og de to venninnene, vil motta hver sin eksklusive goodiebag og har mulighet til å møte meg før eventet starter. Klem!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

.. Denne fine esken finner dere HER ♥

Previous Post
Next Post

148 thoughts on “L ‘Occitane X Eirin Kristiansen

 • Meg
  Ååå jeg har så lyst til å få komme på eventet?fast leser av bloggen din❤️

 • Ingrid
  Delikat og praktisk ?Perfekt gave til min venninne som har bursdag den dagen ❤️

 • Ingrid
  Hei Eirin! Bloggen din er en fast «må innom» nettside i hverdagen min. Har virkelig lyst å ta med meg to venniner på eventet og møte deg! Masse lykke til med lanseringen

 • Elvira
  ??? elsker produktene!! Du er så inspirerende! Alt du får til, unner deg!

 • Anniken
  Noe så spennende! Gratulerer! Den esken der frister veldig <3

 • Maria
  Vakre Eirin! Ka str har du kjolen i? Sitter klar på bestill knappen men må vite hvilken str du har ?

 • Tina
  Åh, har ikke testet pillow mist’en, men elsker de to andre produktene i esken? Hadde vært supergøy å vinne! Ser så opp til deg, og du er den eneste bloggen jeg er avhengig av å sjekke ofte. Håper at jeg også klarer å finne stien min ut av A4-livet. Føler ikke at det passer meg i det hele tatt, men er så utrolig skummelt å skulle prøve noe helt annet. Du inspirerer meg til å ikke gi helt slipp på tanken, fineste Eirín❤

 • Så fin, kjære deg!
  Stor klem

 • Lena
  Jeg tenkte meg faktisk at det var noe du hadde laget i samarbeid med L’Occitane! Så utrolig kult, den var veldig fin 😀 Det virker som et knallbra event, jeg trenger sårt tips til hudpleie – der er jeg dessverre ikke så god, har virkelig noe å lære av deg der. Hadde vært supergøy å få være med på det! Kommer nok uansett, men er jo ekstra stas å være litt alene med crewet og deg 🙂
  Ønsker deg en superfin dag! <3

 • Silja
  Så gøy, Eirin! Har hatt lyst til å prøve disse produktene lenge nå. Tror jeg skal slå til denne gangen (også krysser jeg fingrene for at jeg vinner) ?

 • Emma
  Du slutter aldri å imponere, Eirin!

 • Ida
  Hei!
  Synes bloggen din og instagramkontoen din er bare helt fantastisk! Blir alltid så glad av å gå inn her og se på all inspirasjon både om interiør, mote og ikke minst et blidt fjes! Håper du holder det gående i mange år framover 😀 Så lurte jeg bare på hvor den militærgrønne kåpa di er fra? Det er kanskje lenge siden jeg har sett den, men husker du hadde noen bilder av den før.
  Ha en superfin dag! 🙂

 • Julie
  Så utrolig gøy og spennende, gratulerer så mye fine Eirin<3 du er så utrolig flink og inspirerende og får til så mye! Gøy å kunne følge med deg på denne reisen. Vil gjerne komme på eventet og møte deg.

 • Gratulerer så mye Eirin, kjempe bra jobbet! Synes dette var en fantastisk nyhet, da jeg digger L’OCCITANE sine produkter. Duftene deres er jo helt nydelige! Hadde vært gøy å møte deg. Jeg tror vi brenner for mye av det samme. Så spennende når man kan dele erfaringer og kunnskap med hverandre! Håper jeg får tatt turen også ønsker jeg deg uansett lykke til når dagen kommer :). Stor klem <3

 • Kristin
  Åå, gratulerer så mye, Eirin!! For et nydelig design, og gode produkter esken har!! Wow! Å få møte deg før eventet starter hadde vært helt fantastisk, da du er min store inspirasjonskilde i hverdagen! Ønsker deg en fortsatt fin dag, klem fra meg❤️

 • Susannecasandra
  Så gøy denne skal jeg kjøpe 🙂
  Jeg har bursdag i dag det hadde vært gøy å vinne 🙂 gratulerer til deg med samarbeide 🙂

 • Julie
  Så gøy, gratulerer! Har veldig lyst til å komme på event, og også få kloa i denne lekre esken..;-)

 • Samira
  Gratulerer så mye med samarbeidet! Helt fantastisk virkelig.

  Ååh, det hadde virkelig betydd mye å få muligheten til å treffe deg vakre Eirin <3 Jeg har vært fast leser siden du begynte å blogge, og må si at kvaliteten på bloggen din har utviklet seg betraktelig! Fy søren så flink og gjennomført du er. Må også legge til at du ser innmari lykkelig ut om dagen – og det, det fortjener du <3

 • Så utrolig fin eske! En fantastisk gave å gi bort!
  Kjempe morsomt at du samarbeider med dem!

  Jeg kommer på event!

 • Birgitta
  Gratulerer så mye med et flott samarbeid!
  Ha en fortsatt fin dag Eirin <3

 • Agnete
  Spennende!

 • Sheila
  Åh, så fint og elegant design på esken? Hadde vært så gøy å komme før eventet startet!!??

 • Line
  Hadde vært en fryd å få komme og møte deg før eventet, skjønne Eirin <3 Gratulerer med samarbeidet!

 • Mathilde
  Så deilig! Perfekt gave både til meg selv og min mormor ? Hun elsker L’occitane sine produkter. Veldig delikat gaveeske, Eirin – heia deg ??

 • Stine
  Har alltid hatt såå lyst til å prøve pillowmisten deres, og nå er jo perfekt tidspunkt! ? Gratulerer masse! <3

 • Malin
  Digger den elegante esken! Bruker allerede dusj oljen og gleder meg til å prøve de andre produktene! Ses neste uke <3

 • Malene
  Ja, jeg vil gjerne bli med på et event! <3 Dette her er definitivt mine favoritt produkter når det kommer til kroppspleie, og de lukter jo sååå deilig! Veldig morsomt å høre at du har inngått et samarbeid med de, og ikke minst super praktiske og fine julegaver! <3

 • Guro
  Utrolig spennende samarbeid! Eg synes det er ekstra kjekt at du velger samarbeidspartnere med gode verdier i bunn. Masse lykke til med lanseringen?

 • Inger-Anine
  Å så gøy ?? fin premie

 • Ida
  Du er så utrolig flink Eirin! Bloggen din er noe jeg må innom hver dag og den inspirerer meg så mye! Tusen takk❤️

 • Jasmin Stafseth
  Åå, denne skal bli fin å gi i julegave? Kunne ønske jeg kunne komme på eventet! Jeg har noen jeg er ekstra glad i som hadde blitt såå glad om de hadde fått muligheten til å bli med på noe sånt<3<3

 • Line
  Så gøy! Gratulerer ?
  Elsker også L’Occitane ?

 • Hilde
  Vil gjerne komme?

 • Rakel
  Så fint design! Elsker stilen din, du inspirerer meg masse og jeg bare må innom bloggen din hver eneste dag.
  Klem <3

 • Gabrielle Remøy
  Gratulerer så mye med samarbeidet Eirin! Så gøy❤️ Du er så flink! Jeg har kjempelyst å komme på eventet ditt!

 • Regine
  Jeg vil komme på eventet ditt ??

 • k
  Er det nye produkter eller har du bare satt sammen tre av de allerede eksisterende produktene? <3 Sykt fin eske! Ønsker meg definitivt denne til jul <3

 • Emma
  Så morsomt at du har valgt akkurat de produktene, for de er mine favoritter også! L’Occitane er virkelig en av favorittene mine når det gjelder kroppspleie – bruker både dusjolje, kroppsskrubb, hånd- og fotkrem og putemist jevnlig <3 Gleder meg masse til eventet, jeg kommer!!

 • Vilde
  Jeg vil veldig gjerne på eventet <3 Nydelig eske og herlige produkter!

 • Malin
  Hei, jeg har aldri prøvd noen av disse produktene før. Dette må jeg definitivt sette på ønskelisten min i år.? Det hadde vært utrolig koselig hvis jeg fikk vinne, og få muligheten til å møtte deg? Det hadde vært utrolig gøy??

 • Emilie
  Gratulerer så mye med samarbeidet, og det fantastiske resultatet! Veldig fortjent

  Som deg elsker jeg produktene til l’occitane, spesielt lukten fra allmound… Håper på en overraskelse fra herlige deg ?

 • WOW!!! Den var nydelig <3 Den skal definitivt på ønskelisten min altså!! <3 Jeg vil gjerne komme på event!! Skulle ønske det var i Bergen da, men en liten tur skader aldri! Haha 😀 Alt du får til altså, du er rååå!

 • Stine
  Så utrolig fin eske, elsker den!!!? Hadde vært så kjekt å få komme på eventet og prøve produktene! Jeg leser bloggen din hver dag, den er en inpsirasjon for meg!! Stå på, du er rå!!??

 • Julie
  Gratulerer så mye flinkeste Eirín!! Kan ikke få sagt det nok ganger hvor dyktig du er <3 Skulle gjerne kommet på eventet, men jeg holder til i Kristiansand og er midt inni siste eksamensinnspurt 🙁 hvis du skal ha noe lignende her på Sørlandet lover jeg å ta turen innom :* I mellomtiden skal denne nydelige esken få pryde førsteplassen på ønskelisten min til jul! Igjen, gratulerer så mye <3 du har vært sååå flink!!!

 • Sandra
  Gratulerer så mye med samarbeidet, Eirin ?

 • Åhh jeg tenkte meg det var noe slikt du hadde laget i samarbied med L’occitane!! Esken er jo like fin som innholdet <3 Jeg elsker dusjoljen så det hadde vært spennende å prøvd de andre produktene 😀
  Men er jeg ikke i Norge da, studerer i utlandet men er hjemme denne uken, så det var typisk..! Skulle så gjerne kommet og truffet deg en gang til, gitt deg en klem og sagt GO GIRL! Du er rå med alt du gjør og virker veldig lykkelig nå, det unner jeg deg <3

 • Thao
  Åh så gøy! Skulle gjerne ha kommet på eventet, men har det travelt med studiene :/ Har du flere overraskelser på lur? Masse lykke til på lanseringseventet!

 • Fast leser
  Gratulerer!! 🙂 Skal bestille! <3 Jeg syns du har så fin hårfarge! Og merker du er litt mørk i bunnen og med din naturlige farge? Det er jo perfekt for å unngå ettervekst, og heller få det naturlig inn i håret. Lurte på hva frisørsalongen du bruker heter? Var det moren din sin? Virker jeg veldig stalker om jeg går inn der og sier jeg vil ha samme hårfarge som deg? Haha <3 Klem!!

 • Silje
  ❤️må man komme seg dit på egenhånd?

 • Rebekka
  Kommer uansett, har heldigvis fri! Men kommer gjerne før med to venninner ☺️ Gratulerer med sammarbeid!
  klem Rebekka

 • Jeanette
  Åh! Elsker disse produktene, og gaveesken var nydelig i seg selv?❤️ Håper sånn på å få fatt i denne til søsteren min til jul, vi er begge superfans av disse fantastiske produktene!

 • Sanne Paus Knudsen
  Åh, ja takk!! Hadde vært så gøy å vinne og i det minste å kunne kose meg med slike digge hudprodukter i eksamensperioden <3

 • Det hadde vært så stas å få komme, både for å treffe deg skikkelig og prøve produktene! Holder en knapp på pillow mist’en <3

 • Mathilde
  Jeg vil veldig gjerne komme <3 venninnen min og meg er faste lesere av bloggen din! Mye inspirasjon å hente herfra!!

 • Tonje
  Så stilig design! Denne skal definitivt på ønskelisten min i år, hvis jeg klarer å vente til jul da… Det hadde vært kjempegøy å få komme før eventet! Klem 🙂

 • Julie
  Hei! Elsker den inspirerende bloggen din, men synes det er synd du fronter et merke som står på dyrevernalliansen sin liste over merker som tester på dyr.
  Håper du kan rette mer fokus på merker som ikke tester på dyr,etterhvert 🙂

 • Tanya Lassen
  Yes giirl!
  Drømmesamarbeidet! Er så utrolig glad i både deg og L`occitane, så dette er jo den perfekte kombinasjonen. Ønsker gjerne også å få mulighet til å ta med mine to bestevenninner på dette eventet, slik at vi kan kjøre tidenes jentekveld. Masse masse lykke til med samarbeidet <3 Stoor klem

 • Kristin
  Elsk på den nydelige esken, så stilren og classy – akkurat som jeg liker, og ikke minst deilige produkter <3 Denne hadde vært kjempefin å gitt til bestevenninnen min. Hiver meg på konkurransen og krysser fingrene 🙂

 • elma
  Så gøy, Eirin! Fantastisk fin eske med herlige produkter. Jeg kommer på eventet uansett, men får jeg være en av de heldige vinnerens som kommer først, skal jeg ikke klage ?

 • Lykke til med lanseringen! Håper håper håper å se deg der :*

 • Så ufattelig spennende! Og jeg må si godt jobbet med det designet altså. Den ser virkelig helt fantastisk ut. ?

 • Thea Johanne
  Så fin og delikat eske. Og produktene er helt fantastiske.
  Skulle virkelig ønske at jeg ikke bodde i Kristiansand nå, hadde vært så gøy å komme. Du får ha masse lykke til. Dette kommer til å gå så bra 🙂 :). Elsker kjolen forresten. Masse klemmer.
  Thea <3

 • Hedda
  Gratulerer <3 Sverger til L’OCCITANE selv! Almond shower oil har blant annet vært en stor favoritt her lenge. Det hadde vært utrolig hyggelig å få vinne dette sammen med to venninner 🙂 Du stråler og er veldig inspirerende!
  Klem

 • Emilie
  Gratulerer med kult samarbeid, ser fantastisk ut <3

 • Gratulere. Dette er sikkert en kjempe stor glede. Og ikke minst ser den ekstrem smakfull ut.

 • Elisa
  Har alltid dusjoljen stående i dusjen, lukter såå godt! Hadde vært superkoselig å få tatt med meg to venninner på eventet, gratulerer med samarbeidet <3

 • Helena
  Dette så virkelig fantastisk ut, perfekte julegave til de som har alt! Hadde vært utrolig gøy å vinne, men må vel trykke denne hjem uansett?? Du er sååå flink!

 • Helle
  Flinke Eirin <3

 • Vilde Linnea
  Så gøy, og gratulerer så mye! Har vært fast leser av bloggen din lenge, og du slutter aldri å imponere! <3

 • Anneline
  Gratulerer så mye med samarbeidet fine Eirin!

  Er så utrolig motiverende å se hvor gjennomført du er og hvor hardt du jobber! Du er rå❤️ Hadde vært utrolig koselig å møte deg i person! Har alltid vært fast leser av bloggen og er hodestups forelskeg i boken din, har lært så mye om meg selv!
  Håper vi ses

 • Kari E
  Ååå, krysser fingrene ?❤️ Selger du nettet separat? Sykt kult!!

 • abysinia
  Gratulerer så mye med samarbeidet Eirin<3
  Hadde vært superkoselig å snakke mer med deg og prøve ut favorittene dine fra L’Occitane (elsker allerede almond shower oil)!

  Klem Abysinia 🙂

 • Emma
  Hei! Hvilken butikk er det du var innom som du filmet på Instagram? 🙂

 • Ida
  Du imponerer nok en gang vakre skapning❤️ Gøy å følge med!! Klem

 • Marte
  Ny leser av bloggen din og gammel fan av L’Occitane produkter ❤️ Takk for fine innslag av både mote og interiør og livsstil som inspirerer og gir dagene et ekstra løft ?? ?

 • Alexandra Smith
  Hei, skjønne Eirin! Woohoo så gøy!! dette blir bra, og så gøy at du skal ha lansering i Oslo. Hadde så lyst til å komme på eventet ditt med Clarins, men tiden strakk dessverre ikke til. Jeg vil hvert fall komme på dette! Har lest bloggen din i utrolig mange år, og er innom flere ganger daglig. du er en så stor inspirasjon, og jeg gleder meg til resten av prosjektene dine blir avslørt. Takk for at du er deg<3 @alexandrasmi på instagram <3

 • Susanne
  Så utrolig spennende 😀 man ser at du virkelig legger hele sjela di i det du brenner for! Hadde vært hyggelig med en liten overraskelse i en hektisk hverdag 🙂 tror denne esken blir stående på juleønskelista. Ha en flott kveld!

 • Julie
  Så kult samarbeid! Elsker produktene, og et bedre blogg samarbeider må de lete lenge etter! 🙂

 • Sunniva
  ELSKER DET! Blir nok et supert event<3
  Digger deg, fast leser<3

 • Amanda
  Wow! Det var ei nydelig gaveøske! Eg har brukt å kjøpe gaver frå L’occitane til jul og bursdagar, denne blir garantert å finne under julegavetredet til venner og familie i år! Gla på dine vegne, gratulerer med lansering! Klem <3

 • Heidi
  Vil takke deg for at du er en utrolig stor inspirasjon for mange ?

 • Karen
  Har pillow misten, og elsker den! Veldig lyst å komme 😀

 • Anette
  Alt du får til ? du er utrolig flink, og dette var intet unntak! Superfint gavetips ☺️

 • Kristine
  Det hadde vært kjempe gøy 😀

 • Maria
  Så fin eske! Og så fin du er – du stråler om dagen! Klem 🙂

 • Kaja
  Gratulerer, så utrolig gøy! ✨ Takk fot at du inspirerer andre jenter, inkludert meg selv, hver eneste dag! Du e helt rå!!
  Hadde vært så utrolig gøy å komme på eventet og møte deg. Ha en fin dag, Eirin! ✨

 • Ida
  Så innmari gøy!! Gratulerer!! Dette har jeg lyst til å være med på! 😀

 • Josefine
  Wow ?? Jeg kommer!

 • Elif Keser
  Gratulerer! Gleder meg masse til å se deg<3

 • Hege Bakken
  Dette gleder jeg meg virkelig til? Håper jeg får gleden av å komme før andre!!! Dette blir garantert bra??

 • Erica
  Så fint samarbeid!! Denne havner helt klart på ønskelista <3

 • Gratulerer, Eirin! Gleder meg til eventet ? du er så snill og inspirerer alltid ✨

 • Mathilde Wingeng
  ÅÅÅ, dette har jeg skikkelig lyst til å delta på!!
  Har sverget til L’Occitane så lenge nå, det er virkelig så gøy å se at du har inngått samarbeid med de 😀

 • Ida
  Det hadde vært så gøy å være med på ! Krysser fingrene ?

 • FA
  Åh, så gøy! Flink altså <3 har lyst til å komme på eventer 🙂

 • Astrid Sofie Listad
  Gratulerer! Hadde vært så koselig å møte deg på eventet ?

 • Therese
  Åhhh det hadde vært gøy ?

 • Therese
  Åhhh det hadde vært gøy ? ??

 • Hanne B
  Gratulerer så masse Eirin <3 Du er så flink og inspirerende! Gleder meg til å komme på eventet 🙂 Ha en god helg <3

 • Elisabeth Christiansen
  Hiver meg på konkurransen 🙂

 • Marianne
  Må berre si at du er heilt fantastisk nydelig, og eg har lenge misunnet gløden din <3 tenker ofte gode ting om innleggene dine, men legger aldri igjen en kommentar… her må eg skjerpe meg- for du fortjener mykje hyll! Hadde vert fantastisk kjekt å fått med meg lanseringseventet <3 stor klem

 • Katrine
  Prøver lykka i konkurransen. Og gledar meg til eventet 9/11

 • Kristin
  Jeg får alltid masse inspirasjon av å lese bloggen din, og jeg elsker hvor gjennomført og ærlig alt er! <3
  Gratulerer med et spennende samarbeid, håper jeg kan få med meg lanseringseventet 🙂

 • Amalie
  Gratulerer så mye, det er så fortjent! Og det hadde vært så gøy å vinne for å teste ut produktene dine! <3

 • Maren
  Jeg kommer veldig gjerne på eventet dit, Eirin!!<33

 • Cecilie
  Utrolig fin kjole/topp, hvor er denne fra?

  Mvh
  Cecilie

 • May Lisbeth Holmedal
  Vi er tre damer som har tippa over 50, og i den alderen skjer det nange forandringer, og spesielt med huden, så å få litt opplæring med L’Occitane virker på spennende og interessant, så da krysser jeg fingre og tær og håper vi heldige er 🙂 Tvi tvi

 • Nathalie
  Detta hade varit heelt underbart att få vinna! Nå når man er student så har man ikke alltid råd att unna sig de produkterna man önsker utan må kjöpe rimligare alternativer man inte alltid önskar egentligen… Så detta hade varit helt knall att få sjans att vinna dessa fantastiska produkter! 🙂 Och grattis till fint sammarbeid!

 • Tina
  Så spennende, og gaveesken ser veldig fin ut! ?

 • Jeanette
  hvordan er vesken som følger med? kan ikke finne noe bilde av den noe sted. Akkurat bestilt dette settet nå i julegave til meg selv 😉 Superfint sett! Kommer til å ha esken fremme til å ha litt småting i,den var jo superfin!!

  • Den er i bomull og litt stiv i stoffet, veldig praktisk å ha feks. til reise eller lignende 😀 Tusen takk!! Det er koselig å høre <3 <3

 • Kjersti K
  Ja, jeg har venninner som elsker L’Occitane. Det hadde vært fantastisk å vinne. Nydelige produkter <3

 • Emma B
  Bruker fast dusjoljen selv, den er utrolig god. Skal definitivt prøve ut de to andre produktene!☺️

 • Anita Soon Lien
  ?Er helt forelska i L’Occitane produktene de er så gode og ikke minst velduftene. Det må vere Frankrike på sitt beste, bra det har butikker i Norge?

 • Victoria
  Så gøy! Jeg vil veldig gjerne komme✨??

 • Rebecca
  Wow, så fantastisk! Gratulerer så mye fineste Eirin! <3 Liker den genuine, inspirerende og ekte bloggen din, håper vi sees i Oslo! 🙂

 • Hjørdis Feyling Fladeby
  Kan jeg være så snill å vinne 🙂 Da skal jeg handle masse !!

  Hilsen
  Hjørdis

 • Rebecca
  Åh, så gøy! En perfekt sammensetning av produkter 🙂
  Har utrolig lyst å komme på eventet <3

 • Vilde Storelv
  Takk for en fin og minnerik lansering i går<3 veldig gode og fine produkter! Kanskje vi sees på Cornelius i Bergen! Masse lykke til videre<3

Comments are closed.