fbpx

adlinks / Rød kjole HER │ Lace pumps HER │ Jumpsuit HER │ Øredobber HER │ 
Jakke HER │ Pumps HER │ Svart kjole HER │ Leppestift HER │ Twist kjole HER

W h a t  t o  w e a r  f o r  t h e  p a r t y  s e a s o n ?

.. Her kommer enda litt inspirasjon til festmåneden(e)! Velvet, glitter og glam er nøkkelordene for de kommende ukene. Jeg gleder meg til alt fra hyggelige julemiddager i New York med kjæresten om fire uker (!!), til julebord, diverse festligheter, og selvfølgelig.. Selveste julaften ♥ For meg som generelt kler meg sjelden til festligheter gjennom året, kommer moodboards godt med til inspirasjonen fremover. Jeg deler dem gjerne med dere! Sov godt, fine :*

/ Here’s some more inspiration for the festive season! Velvet, glitz, and glam are the keywords for the upcoming weeks. I’m looking forward to romantic dinners with my boyfriend in New York, Christmas parties, and of course – Christmas Eve! I honestly don’t ‘dress up’ that often through the rest of the year, so mood boards work great for me right now. Maybe some of you find yourselves in the same situation, so I might as well share them with you as well! Good night!

Sorry, comments are closed for this post.

Follow @ Instagram