fbpx

I samarbeid med Vichy

Jeg merker stor påkjenning på huden når jeg reiser, og da spesielt til storbyer. Da jeg var i New York for eksempel? Huden min reagerte veldig på forurensningen, og jeg fikk spesielt uren hud i t-sonen etter bare få dager. Mineral89 gjør huden mer motstandsdyktig mot slike påkjenninger!

Min daglige dose styrke til huden

Både flasken og innholdet er minimalistisk, og hele poenget med Mineral89 er at det skal føles lett og naturlig. Det er jo akkurat det det er! Når man påfører formulaen på huden, kjennes det nesten som rent vann som umiddelbart absorberes inn i huden. Den blir etterlatt fuktet, glattere, sterkere, mer glødende og ja.. Flawless! Etterpå kan du følge på med hudpleieproduktene du ellers bruker. Jeg føler i hvert fall Mineral89 har gitt huden min et boost!

.. Mineral89 kan kjøpes hos ditt nærmeste apotek, og passer alle hudtyper – selv sensitiv!

.. HER kan dere bestille gratis tester!

Hvis dere enda ikke har testet ut Mineral89, måå dere gjøre det. Og til dere som allerede har gitt meg feedback på at dere liker produktet – SÅ gøy å høre! Det er min daglige dose styrke til huden, og det har det vært siden mars da jeg fikk være med til Vichy i Frankrike å se hvordan produktet ble til – laget med det kjente mineralvannet de tapper i Vichy. Mineral89 er for meg steg 0 i hudpleierutinen. Like naturlig som å vaske ansiktet i vann på morgenkvisten!

2 Responses to Min daglige dose styrke

Follow @ Instagram