fbpx

H I P P  H U R R A A A

Lille pelsdotten fyller 3 år i dag! Det føles som i går at jeg lagde bursdagskake til han med to lys på, som forsåvidt endte opp utover hele sofaen i retur. Det blir med andre ord ingen kake i år, foruten en ekstra god porsjon middag med litt leverpostei, pølse og godbiter oppå! Så fort M er ferdig på jobb skal vi ta Billy med på favorittstedet hans, hvor han kan løpe fritt på åpen mark og kose seg glugg ihjel. Det fortjener han, på dagen sin! Hjertet mitt.

Jeg har ikke vokst opp med hund, men jeg husker at jeg alltid ønsket meg en. Da jeg flyttet for meg selv kjente jeg at jeg var veldig klar for å skaffe meg en firbent venn, da dagene bak skjermen ofte ble lange og ensomme. Jeg husker ukene før jeg fikk hente Billy hjem – det føltes som flere år. Jeg studerte bildene av han dag inn og dag ut! Dagen hvor jeg endelig kunne hente han hjem kom endelig, og jeg tok flyet helt til Bardufoss for å hente den lille rakkeren. Fra første sekund jeg fikk han i armene mine var det gjort. Jeg har aldri vært så glad eller overbeskyttende ovenfor noe eller noen i hele mitt liv.

Billy har en stor personlighet, og det merkes at vi har bodd tett på hverandre fra dag én, bare vi to. Vi er i grunn veldig like, hører jeg ofte. Både sta, litt rampete og vimsete – men også kjærlig, vennlig og veldig omsorgsfull. Han er min evige lille baby som har forandret og beriket livet mitt til de grader!

/ My little sweetheart is turning 3 years old today! It feels like yesterday when I made him a cake for his 2nd birthday and it all ended up on my couch.. Haha! This year I decided to chill with the overwhelming cake, and make him something simple instead. His favorite doggy dinner with sausage, liver paste and treats! As soon as my boyfriend is finished at work, we’re heading out on B’s favorite hike. A lovely place where he can run free and just be playful and silly! I never grew up with a dog, but as soon as I moved for myself I felt like I was ready for the responsibility. I will never forget the day I met B for the first time. He changed my life in a heartbeat! His personality is so big, and actually very similar to mine. He’s naughty and stubborn, but also friendly, caring and loving. I love him to death!

· 10 things you learn by being a dog owner ·

Source: https://www.theodysseyonline.com/

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

1. Always smile and be positive.

2. Take walks outside and enjoy the fresh air.

3. Family is truly everything, show love every day.

4. Make the best of every situation, and appreciate the little things.

5. Anything can be fun if you just let it be, have an open mind and be playful.

6. When life gets you down, lay on the floor and breathe.

7. No matter who is at your door, welcome them with open arms (or paws).

8. Protect the people you love, and don’t let anyone hurt them.

9. Life is short, make sure to enjoy every minute of it.

10. A kiss will always make you smile.

.. Billy on his 2nd birthday. Sooo adorable! Xx

18 Responses to Happy birthday Billy

  1. Han er så søt <3 Kan du skrive litt om rasen? Hvordan er pelsen hans? Er han myk, eller er det mer som hår enn pels? Hvor ofte må han klippes? Gikk du på dressurkurs med han eller var han grei å dressere selv?

    • Pelsen hans er som myk ull, han har hår og ikke pels – allergivennlig. Aldri røytet et hårstrå! Det er veldig greit 🙂 Han må klippes ca. hver tredje-fjerde måned 🙂 Jeg gikk aldri på dressurkurs med han, jeg leste meg opp på forhånd og gjorde det selv. Denne rasen lærer veldig fort!

  2. Hei igjen Eirin!
    Jeg kommenterte her at den listen fra et annet nettsted. Du godtok ikke kommentaren min, men har heller ikke skrevet at listen er fra et annet sted. Hva SKJER med det?

    • Hei Miriam! Frekke / trakasserende kommentarer slipper dessverre ikke gjennom og går rett i spam før jeg får sett dem. Kilden har blitt blokkert av adblock, og lenken har blitt til ghost-lenke. Nå er den fikset, og alt er i orden 😉

Follow @ Instagram