Hei lørdag! I dag tenkte jeg å dele noen bilder med dere, som ble tatt ‘behind the scenes’ i Ålesund! Her får dere et lite innblikk i hvordan dagene går.. Er det noen som klarer å gjette seg frem til hva det største projektet mitt er? Etter 2 år blir det endelig offisielt om rundt 3 uker, kanskje før.. Kribler i magen!

/ Hello Saturday! Today I wanted to show you guys some ‘behind the scenes’ shots from my trip to Ålesund. A typical day at work.. Can any of you guess what my biggest project is? After soon to be 2 years, I can’t believe we’re making it all official in just 3 weeks.. Maybe even earlier. I have butterflies in my stomach!

Det var utrolig deilig å våkne opp hjemme til lørdag, med Billy på ene siden og kjæresten på andre. Vi har bare tatt det helt rolig i dag, med kaffe på sengen og seen frokost! Jeg har stått opp alt fra halv fem til halv syv de siste dagene, og fikk nesten sjokk da jeg våknet opp og kikket på klokken. Halv elleve! Haha.. Vanligvis får jeg verdens dårligste samvittighet når jeg sover lenge (føler jeg går glipp av dagen), men i dag var det helt greit. Kroppen trengte det!

/ It was so incredible nice to wake up to weekend at home, with Billy on one side and my boyfriend on the other. Our Saturday have been super slow so far, with coffee in bed and late breakfast. So nice! I’ve been waking up around 4:30 – 6:30 am all week, so you can say I was quite stressed out when I woke up today and checked my phone.. 10:30! Usually I feel super bad when I sleep in this late, but I guess I needed it. Weekends are for re-loading, right!?

.. Enjoy the weekend sweeties!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Behind the scenes

Comments are closed.