Sponset hotell

.. POW-WOW! Det er det eneste jeg kan beskrive de siste 48 timene med, for i Ålesund har det gått i ett bankende kjør siden jeg landet 8:20 i går. Jeg ble hentet av Lise på flyplassen, og vi kjørte rett til Elle Melle hvor dagen skulle tilbringes. Dette er et vanvittig dyktig designbyrå som jobber tett med oss på det største prosjektet. Søtere og mer kreative mennesker skal man lete lenge etter! Jeg kjenner jeg har blitt så glad i Ålesund det siste året. For en sjarm!

The view from my hotel room.. So pretty!

11:15

Vi hadde 45 minutter pause på dagen, og da kjørte vi ut for å spise litt lunsj. Vi endte opp på Invit, og jeg bestilte mango og scampisalat med avokadokrem! Herreguuud, det er den beste salaten jeg noensinne har smakt. Anbefales på det varmeste! Jeg er virkelig ikke et salatmenneske, og bestiller det nesten aldri (M og jeg tuller alltid med det, for i følge oss er salat bare masse «pynt» som vi pirker over på tallerkene til hverandre, haha) Men denne fikk jeg anbefalt av Ålesund-jentene i teamet, og da måtte jeg bare prøve! Jeg tviler på at jeg klarer å ‘kopiere’ oppskriften på salaten hjemme, men jeg skal uansett prøve.

 

22:30

Vi ble ikke ferdig i går før sent, og jeg var helt kjørt da jeg ankom hotellet. Jeg bodde på Scandic Parken i Ålesund, og her har jeg kun vært og spist frokost før! Det ligger helt perfekt til i sentrum, og jeg begynte nesten å gråte da jeg åpnet hotelldøren. (Alltid veldig emosjonell og lettrørt når jeg er sliten, det blir verre for hvert år som går, haha) Men i hvert fall! Der hadde de lagt igjen kort, sjokolade, frukt, vitaminvann, små gaver og ja.. Ballonger overalt. Det var like før jeg snek meg ut i silkepysjamasen og vandret gjennom korridorene for å finne dem som hadde gjort det. Da hadde de fått en skikkelig stor klem!

. . .

.. Jeg er så takknemlig for alt og alle i livet mitt. Jeg har ikke ord. Og det gjelder selvfølgelig dere og! Jeg satt i natt og tenkte over det. Føler dere er venninnene mine, bare gjennom nettet. Kunne ønske jeg kjente flere av dere i virkeligheten! Fine mennesker. I skrivende øyeblikk sitter jeg på flyplassen, og har akkurat landet i Bergen. M har vært på jobb i Oslo hele uken, og nå venter jeg på at flyet hans skal lande slik at vi kan komme oss hjem sammen! Jeg gleder meg SÅ mye til å se han igjen. Føler jeg har levd et helt liv siden sist, da det har skjedd så mye. Det blir et kort gjensyn derimot – etterpå skal jeg direkte til pappa på middag. Viktig å bevare den lille ‘fredags-tradisjonen’ vår til tross for hvor hektisk dagene er. Gleder meg til å se han igjen også! Jeg skal ut til M igjen i kveld, da. Håper på pizza og Farmen. Det hadde vært helt perfekt i dag. Vi prøver å følge med på det sammen, og i hver vår by denne uken vurderte vi om vi skulle facetime mens vi så episodene (?), men avgjorde fort at vi heller skulle spare dem alle til helgen. Gleder meg! God helg ❥

Previous Post
Next Post

21 thoughts on “48 hours in Ålesund

 • Alina
  Ah for et koselig innlegg <3 Kos dere med Farmen, obligatorisk nå på høsten!

 • Susannecasandra
  Her så det fint ut 🙂 har aldri vært i Ålesund men kanskje jeg må ta meg en tur 🙂
  Så ut som at dere fikk jobba litt på snap. Ha en kjempe fin helg 🙂

 • God helg fine deg!

 • Åh Eirin! Du er så herlig!! Skulle veldig gjerne kjent deg og, har fulgt deg i en årrekke her inne og bøyer meg i støvet for alt du gjennomfører og når av mål! Utrolig bra jobba, og fra én gründer til en annen; jeg unner deg ALL suksess her i livet! Det er så viktig, og framsnakke hverandre enda mer enn hva som er vanlig her til lands.. 😉

  God helg til deg Eirin! Jeg gleder meg til å høre hva prosjektene dine går ut på! <3

  • Jeg er SÅ enig, Christina! Tusen takk for at du la igjen denne kommentaren til meg. Heier på deg tilbake!! Ha en fin søndag <3 Klem

 • Kath.
  Ser så idyllisk ut! 🙂 Den camel trenchcoaten du har på deg i reklamen er utrolig fin. Er den normal i str, hvilken str kjøpte du den i?

 • Charlotte
  Hvor er den nydelige rutete kåpen fra???

 • Skjønner du ville klemme noen etter en sånn overraskelse. Ville jeg også gjort ?

 • Elisabeth
  Familien min er ifra Ålesund! Elsker byen 😀 Gøy å se den gjennom dine bilder

 • Julie
  Herre min for et koselig innlegg <3 Ja til mer hverdagsprat! Håper helgen blir like fin som deg :*

 • Åh, for en fin utsikt fra hotellet! Ålesund må jeg åpenbart besøke 🙂

  God helg!

 • Lily
  So inspiring, this looks super cozy. I’m grateful for having your blog to inspire me, even when times seem bleak. Your blog posts give me a little spark of joy and make feel hopeful and dream big. I’m a year older than you and I wish I’d had the courage to follow my heart and forge my own creative path like you have.

  Hope you have a cozy weekend, looks like you’re super busy! Exciting times ahead! ❤︎
  x

Comments are closed.