In collaboration with Vichy

God morgen! For en god dag, er det utrolig viktig for meg med gode morgenrutiner. Det er så lite som skal til for å danne et godt og sterkt grunnlag for en bra dag! Nøkkelordene for meg er frisk luft og aktivitet, en næringsrik frokost som får meg til å føle meg fresh, og ikke minst en god hudpleierutine, etterfulgt av et kult antrekk som gir meg styrke og selvtillit. I dag vil jeg vise dere mine beste tips til å booste morgenen og vinne dagen!

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

#1. Power walk in fresh air

Jeg elsker å starte dagen ute i frisk luft. Jeg bor på verdens mest befriende sted! Nært havet, omringet av skog og vakre omgivelser. Det første jeg gjør om morgenen er å gå på tur med Billy, og det er en perfekt måte å ‘våkne’ på. Frisk luft, vind i ansiktet, mosjon og en liten gledesspreder av en turpartner, med energi uten like som smitter over på meg! Har du ikke hund er likevel en rask powerwalk i nabolaget å anbefale. Det gir kroppen et forfriskende boost!

#2. An energizing breakfast

Etter turen begynner sulten å melde seg, og jeg er fan av lette frokoster som får meg til å føle meg fresh. Jeg har mange frokostfavoritter, men det jeg lager mest er smoothies toppet med müsli og gjerne friske bær, om jeg har! Favorittsmoothien min finner dere oppskriften på HER. Den er så god!

#3. A refreshing skin care routine

Jeg er trofast til hudpleierutinene mine, og før jeg steller meg for dagen liker jeg å rense ansiktet mitt før jeg påfører hudpleieproduktene. Det er oppkvikkende, og gir huden et godt grunnlag for dagen, ikke minst makeup! Da jeg reiste til Vichy i Mars fikk jeg en grundig innføring i alt fra helse til hudpleie. Muligens den mest inspirerende jobbreisen jeg har vært på, da dette er noe jeg brenner for! Det var også her jeg ble introdusert for Mineral89 for første gang, som jeg har skrevet om flere ganger. Jeg fikk til og med smake på mineralvannet de bruker i produktet! Jeg føler jeg kjenner dette produktet inn/ut, og har brukt det fast siden jeg fikk min aller første flaske. Det passer til absolutt alle hudtyper! HER kan dere bestille gratis prøve.

Mineral89 er en daglig booster, som man påfører etter rens og før serum. Det blir på en måte steg 0 i hudpleierutinen, og for min del tenker jeg nesten ikke på det som et produkt engang. Nettopp fordi det føles som kaldt vann på huden da det øyeblikket absorberes inn i huden, med med fantastiske virkemidler. Mineral89 er kort fortalt en daglig booster, som gjør huden mer motstandsdyktig mot byluft og miljøangrep, med kun 11 ingredienser og ingen parfyme. Produktet gjør huden sterkere, mykere og vakrere for hver dag. Jeg har anbefalt til alle jeg kjenner! Du finner det hos ditt nærmeste Apotek.

.. Boost your morning and #WinTheDay!

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “3 ways to boost your morning

 • Susannecasandra
  Takk får litt tips til morgen rutine 🙂 ha en fin dag 🙂

 • Ia
  Tusen takk for tips! Du er så inspirerende❤️ Ønsker deg en herlig onsdag!

 • Love this video!

 • Elisabeth
  Takk for gode tips! De rosa fluffy tøflene du hadde på snapchat, hvor er de fra? De var fab?
  Klem!

 • Bente
  Takk for tips ? bruker du Elexir hudpleie nå ? Er det noe du kan anbefale ?

 • Victoria
  Når står du opp om morgningen, siden du ikke har en «normal» jobb der du må være typ et sted innen klokken 08 ?

 • Camilla
  Nå la jeg inn en bestilling på Mineral89☺️ Gleder meg til å prøve.

 • Elin
  Hei Eirin. Du sier du er trofast til hudpleie produkter du bruker. Fikk ikke du nettopp sponset Elixir produkter til flere tusen kroner ? Fremstår misvisende 🙁

  • Jeg sier at jeg er trofast til favorittene mine, om du leser dette innlegget. Og de finner jeg nettopp ved å prøve meg frem med nye merker og produkter 🙂 Ser ikke helt hva som er misvisende med å teste produkter. Det er ikke slik at jeg da skal bruke det samme resten av livet fordi jeg sier jeg liker det, og det er fint mulig å kombinere merker. Jeg bruker Mineral 89, til tross for at jeg tester Elixir etter anbefaling fra dere. Det er forsåvidt et helt annet type produkt, som ikke har noe med serien å gjøre. Både Clarins, Loccitane og Vichy er også merker jeg bruker.. Jeg har utallige favoritter fra utallige merker, og det synes ikke jeg er misvisende – tvert imot helt normalt og positivt 😉 Eller, hva tenker du?

 • Camilla
  Hvor er den fine beige kåpen ifra??

 • Malin
  Takk for fine tips! Gleder meg til du lanserer prosjektet ditt <3 Hvor er den fine kåpen i videoen fra?
  Kos deg i Ålesund, klem!

 • Cecilie
  Så gøy å se deg på film, Eirin! Synes det er noe du burde gjøre mer av. :*

 • Lily
  ? Ahhh I loved this, super inspiring Eirin! You always look like you’re glowing ?

 • Marianne
  Digger filmen, super inspirerende:D

 • Margrete
  Kjempekul video! 😀

 • Hanna
  Hei 🙂 Hvor er morgenkåpen din fra? Er på utkikk etter ei myk og «chunky» morgenkåpe som ikke er kvelende varm, og gjerne litt lang (ikke bare til knærne). Vil den du bruker falle i smak, tror du?

 • sarah
  Hei hvor har du kjøpt kåpen henne? har du link til den vis du har kjøpt den på nett? elsker bloggen din 🙂 🙂

Comments are closed.