Da var vi over halvveis i uken, allerede.. Jeg har hatt en veldig fin onsdag! Jeg våknet i armkroken til M av meg selv like før alarmen ringte i morges, og snek meg inn på badet for å stelle meg. Solen lyste inn i stuen, og jeg kjente på meg at denne dagen ville bli bra. M har dessverre blitt forkjølet, så jeg slurpet i meg alt fra alger til vitaminer og emergen-c drikker i håp om å slippe unna. Det vil dagene vise… Vi flyr til Oslo i morgen, og da håper jeg vi begge er friske og raske! Etter at frokost var inntatt kjørte vi hver for oss, og jeg satte kurs mot frisørsalongen til mamma. Etter mye frem og tilbake, samt mange tilbakemeldinger fra dere, falt dommen. Lokkene skulle falle! Jeg har aldri vært så kort på håret som jeg er nå, men jeg trives godt med det.

/ We’re already half way through the week and I’ve had the best Wednesday! I woke up in M’s arms before the alarm went off this morning, and sneaked into the bathroom to get ready for the day. The sun was shining and brightening up the whole livingroom, and I could just feel that this was going to be an amazing day. I drank all I could find of emergen-c drinks, vitamins and greens.. M has caught a cold, and I’m crossing fingers that I won’t! After breakfast, I drove to my mom’s hair salon. After being back and forth whether I should cut my hair or not, I decided to go short. Really short.. But I totally love it! Looks super duper fresh.

Oh, did I mention I love pastel candles?..

Da jeg kom hjem i dag følte jeg for å tenne litt lys før jeg begynte på middagen. Pastellfarger frisker opp hjemmet, og jeg elsker å kombinere dus rosa med grønt! Det er begge behagelige farger som gir det lille ekstra. I dag var det så fint og varmt i Bergen at grillen ble fyrt i gang for andre dag på rad.

/ When I came home this afternoon I lightened my pretty pastel candels before I started making dinner (barbecue for the second day in a row. Not bad for late September in Bergen!) When it comes to candles, I love combining light pink with green, it gives the home a breath of fresh air!

Dusty pink sweatshirt: H&M
.. And an old pair of Levis classics

.. Jeg hadde forresten verdens koseligste dag i går med en fin gjeng ute hos meg. Vi grilte pølser, lagde brownies og hadde etter M sin beskrivelse tidenes barnebursdag. Haha! Etter mat dro vi ut på vannscooteren og selvfølgelig klarte både Cath, Tomine og jeg å falle av. Det ble årets første bad for min del i Bergen! Tror ikke jeg har ledd så mye på leeenge. Etterpå gikk vi rett i dusjen, og spaserte gjennom skogen til broren til Cath sin hytte hvor vi ble resten av kvelden. Sykt koselig! En kveld jeg lever lenge på. Elsker slike spontane dager! Vel, nå må jeg se å pakke. Jeg blir i Oslo til lørdag! Ha en fin kveld ❥

/ .. By the way, I had the coziest day yesterday! I had some friends over at my house and we were barbecuing, making brownies and after M’s opinion it was the best ‘children’s birthday party ever’. Haha! Afterwards, we went out to drive jet skis and it was so much fun. Of course, Cath, Tomine and I managed to fall off and into the water! With sunglasses, jeans and everything… Oh my god! I can’t remember the last time I laughed so hard. Later we walked through the woods to Cath’s brother’s cabin where we stayed the rest of the night. Damn, I love those spontaneous days! Well, now I gotta start packing. I’m going to Oslo tomorrow!

Xx

Previous Post
Next Post

36 thoughts on “Chop chop hair is off

Comments are closed.