In cooperation with Gina Tricot

· Style your dresses with jeans for fall ·

. . .

Til tross for at vi går mot kaldere tider betyr det ikke at man trenger å pakke bort alle de fine kjolene! Ved å style dem til jeans fungerer de nemlig helt ypperlig året rundt. Dessuten elsker jeg å style finere materialer med røffere, som silke og denim for eksempel. Denne looken fungerer minst like bra på dagtid som kveldstid! Har man for eksempel vært på jobb hele dagen og skal rett på middag – da er dette perfekt. Ha gjerne med et par hæler i vesken!

Jilly shopper: HERE
Molly High Waist Jeans: HERE
Naomi dress: HERE

Denne kjolen er rålekker, og min største favoritt om dagen. Jeansen jeg har på meg heter Molly High Waist, og den har veldig god stretch. Jeg kan ikke fordra jeans uten stretch! Vanligvis går jeg bare i sorte jeans, men den siste tiden har jeg blitt veldig glad i blå jeans også. Det gjør at kjolen kommer bedre frem!

· SE ALLE FAVORITTENE MINE FRA GINA TRICOT HER ·

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Dresses & jeans

 • Yvonne
  Den trenden her elsker jeg! Er egentlig ikke så glad i å gå med kjoler, men med et par jeans under går det helt fint 🙂

 • k
  Super fine bilder!

 • Susannecasandra
  Så Fint antrekk likte kjolen 🙂 håper du har hatt en fin tirsdag 🙂

 • Anna
  Hei Eirin,

  Jeg vet ikke om det er bare meg, men bildene paa bloggen tar veldig lang tid for aa laste opp og kun paa din blogg (ut av de jeg besoker) – og jeg lurte paa om dette er noe som har med bloggen aa gjore eller noe fra min side?

  Takk!
  -Anna

 • Sunniva
  Så fine bilder 🙂 Kjolen så veldig fin ut!
  Det er ikke meningen å være slem på noen som helst måte, men synes det er veldig mye sponsede og/eller samarbeidsinnlegg på bloggen din nå for tiden. Jeg skjønner selvfølgelig at du som alle andre må tjene til livets opphold, men det har alltid vært en av tingene som gjorde at jeg alltid har likt bloggen din så godt, nemlig at den ikke var så kommersiell som mange av de andre. Syns det litt dumt at du har begynt å bevege deg i den retningen også, fordi jeg synes du mister litt av særegenheten din og jeg stoler mindre på produktene du omtaler nå enn før, selv om jeg er sikker på at du sikkert får mange tilbud som du takker nei til. Har selvfølgelig ikke noe imot et sponset innlegg her og der og skjønner som sagt at du også må ha en inntekt.
  Har alltid sett frem til å klikke meg inn på bloggen din og blir alltid glad når jeg ser at det har kommet et nytt innlegg, men mister litt leselysten når jeg ser at det er enda et sponset innlegg. Håper du tar dette som det det var ment å være, konstruktiv kritikk, for jeg er fortsatt veldig fan av deg og det du står for, men følte at jeg måtte si noe ettersom jeg har vært fast leser i mange år <3

  • Tusen takk for konstruktiv tilbakemelding Sunniva! Synd du opplever det slik. Det skal nevnes at etter en veldig rolig sommer uten mye reklame, blir det alltid en del til høsten. Det er en del av bloggen som gjør at jeg kan leve av den og dermed vie min tid til å produsere innlegg til dere i hverdagen. Jeg skal bli flinkere til å oppdatere med mine egne innlegg mellom slik at det kanskje oppleves litt bedre 🙂 Setter pris på deg og din snille ærlighet. Klem

 • Kamilla
  Kan du lage ett innlegg/videoblogg av sminken din?
  Du har så fin glød og jeg kan ikke forstå hvordan du oppnår den!!

 • Eirin!! Hvor er den hvite kåpen din på Snapchat fra? ?

 • Lisa
  Hei! Hvor lager du collagene dine? 🙂
  Bildene tar forresten ikke lang tid å laste opp hos meg, ser flere har kommentert at de er trege.

  • Hei Lisa! Jeg lager de i Picmonkey 🙂 Når det kommer til opplastning er den heldigvis mye bedre enn før. Det er ikke stort mer å gjørte med den biten, nå har problemet fikset seg for flertallet heldigvis. Klem

 • Martine
  Hvilken str har du i buksen?:) Vet du om den holder seg fin i vask?

Comments are closed.