I samarbeid med Santa Maria
Changing up the taco game tonight.. YUM!

Jeg e-l-s-k-e-r taco og vanligvis har det vært fast middag minst en gang i uken! Den siste tiden derimot har det faktisk ikke blitt så mye av det, og jeg har vel gått litt lei. Det går i perioder, og jeg regner med jeg ikke er alene om det! Derfor ble jeg SÅ happy da Santa Maria spurte om jeg ville teste Jamaican Jerk Tacos. Så utrolig moro med en ny vri på taco-fronten! Jeg må innrømme at jeg aldri har hørt eller smakt det før, men da jeg leste ‘mango og kokos’ var jeg solgt. Jeg elsker begge deler! I dag ble det altså Jamaican Jerk Tacos til middag. SYKT godt! Det blir uten tvil laget flere ganger. Moro med nye smaker!
· H a n d l e l i s t e ·
Santa Maria;
Jamaican Jerk Spices
Coconut and Pepper Tortilla
Mango Sauce
Annet;
1 stor avokado
Rømme eller Creme Fraiche
500 g kylling (jeg kjøpte strimler)
1 pose blandet salat
1. Forvarm ovnen til 200°C.
2. Skjær kyllingen i strimler, strø kryddermixen over kyllingen og bland godt.
3. Fordel kyllingen i en oljet ovnsfast form. Stek i 15-20 minutter.
4. Grovhakk kyllingen etter at den er stekt. Ferdig!
Lag en taco: Varm tortillas i stekepanne, ovn eller mikro.
Legg på salat, kylling og avokado. Topp med mangosaus og rømme.
Som Santa Maria beskriver selv… YA MANN! Kyllingen blir saftig, og hele retten er inspirert av karibien. Kombinasjonen av smakene til mangosaus og tortillas med kokos og pepper er helt nydelig. Lefsene er små, og jeg liker det! Da blir det fort til enkel fingermat som man kan forsyne seg av i perfekte porsjoner. En veldig fin middag å servere når man inviterer mange gjester! Jeg spiste fire lefser på rappen og har heldigvis rester til i morgen.
Lurer på hvor du har fått tak i marmorplaten du bruker?
Håper du får en fin helg <3 Hilsen Nadia 🙂