I samarbeid med Santa Maria

Changing up the taco game tonight.. YUM!

Jeg e-l-s-k-e-r taco og vanligvis har det vært fast middag minst en gang i uken! Den siste tiden derimot har det faktisk ikke blitt så mye av det, og jeg har vel gått litt lei. Det går i perioder, og jeg regner med jeg ikke er alene om det! Derfor ble jeg SÅ happy da Santa Maria spurte om jeg ville teste Jamaican Jerk Tacos. Så utrolig moro med en ny vri på taco-fronten! Jeg må innrømme at jeg aldri har hørt eller smakt det før, men da jeg leste ‘mango og kokos’ var jeg solgt. Jeg elsker begge deler! I dag ble det altså Jamaican Jerk Tacos til middag. SYKT godt! Det blir uten tvil laget flere ganger. Moro med nye smaker!

· H a n d l e l i s t e ·

Santa Maria;
Jamaican Jerk Spices
Coconut and Pepper Tortilla

Mango Sauce

Annet;
1 stor avokado
Rømme eller Creme Fraiche
500 g kylling (jeg kjøpte strimler)

1 pose blandet salat

1. Forvarm ovnen til 200°C.

2. Skjær kyllingen i strimler, strø kryddermixen over kyllingen og bland godt.

3. Fordel kyllingen i en oljet ovnsfast form. Stek i 15-20 minutter.

4. Grovhakk kyllingen etter at den er stekt. Ferdig!

Lag en taco: Varm tortillas i stekepanne, ovn eller mikro.
Legg på salat, kylling og avokado. Topp med mangosaus og rømme.

Som Santa Maria beskriver selv… YA MANN! Kyllingen blir saftig, og hele retten er inspirert av karibien. Kombinasjonen av smakene til mangosaus og tortillas med kokos og pepper er helt nydelig. Lefsene er små, og jeg liker det! Da blir det fort til enkel fingermat som man kan forsyne seg av i perfekte porsjoner. En veldig fin middag å servere når man inviterer mange gjester! Jeg spiste fire lefser på rappen og har heldigvis rester til i morgen.

. . Ha en fin kveld!

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Jamaican Jerk Tacos

 • yummyy!! Ser kjempe godt ut!

 • Nadia
  Dette hørtes veldig godt ut, må prøves!
  Lurer på hvor du har fått tak i marmorplaten du bruker?
  Håper du får en fin helg <3

  Hilsen Nadia 🙂

 • Emma
  Ser yummy ut – må testes! Kan anbefale taco med astiatisk marinert kylling – er så snadder ?? Laget hjemmelaga kremost her om dagen, altfor godt og veeldig enkelt ??

 • Cecilie
  Hvor er tallerknene fra? 🙂

 • Aline
  Fint om man finner tingene i butikken da…finnes jo ikke i matbutikken enda 🙁

  • Eli
   Dette har vært i butikken en god stund allerede, er sikkert 6 mnd siden jeg fant det først. Men er nesten ingen butikker som har det dessverre 🙁 Så langt har jeg stort sett bare funnet det på Bunnpris. Kjøper det alltid de få gangene jeg er innom der. Er supergodt!

 • Ida
  Hei, hvor er bestikket fra?

 • Eirin
  Hvor er service og bestikk ifra? ???

Comments are closed.