adlinks

De to siste ukene har vært hektiske.. Nå nærmer det seg lansering av prosjekt(er) med stormskritt, og det ser ut til at jeg kan røpe alt i starten av oktober. Jeg reiser til Oslo neste uke for å spille inn et tv-innslag hvor jeg røper hva jeg har drevet på med. Jeg er så spent! Etter snart 2 år med iherdig jobbing bak kulissene, klarer jeg nesten ikke vente med å fortelle dere alt. Jeg virkelig hater å være så hemmelighetsfull, men jeg er rett og slett ikke personen som røper ting typ en evighet før noe skjer. Jeg er en perfeksjonist, og liker å ha alt spikret før jeg gir dere forhåpninger. Så, det jeg vil si er – takk for tålmodigheten! Selv om det ikke alltid er like hyppige oppdateringer skal dere vite at jeg jobber på spreng fra jeg våkner til jeg legger meg med andre ting.

/ The past two weeks has been super hectic.. After 2 years of hard work I can finally reveal what I’ve been working on! I’m going to Oslo next week to attend a tv-show where I’m revealing everything. So exciting! I truly hate being so secretive but it’s for a reason. Telling about projects a long time in advance before they even happen just isn’t an option for me. I’m a perfectionist at heart, and I don’t want you to get your hopes up before everything is settled!

.. Bortsett fra i dag! I dag har jeg til en forandring tatt meg litt fri. Jeg ville rett og slett bare komme meg ut, være litt sosial og ikke tenke jobb! I går spurte Cath om jeg ville bli med opp på Fløyen å se sykkel-vm (som tar heeelt av i Bergen om dagen, så stas!!) og da måtte jeg bare si ja. Jeg trodde aldri vi skulle gå hele veien opp, og der stilte jeg i sneakers og teddyjakke. Svetten rant og det var like før jeg ringte Cath og sa at jeg kunne være reporter fra bunnen av fjellet. Haha! Jeg kom meg omsider opp, og har seriøst hatt den koseligste dagen på evigheter. Hun hadde bakt boller, og vi hadde alle med oss nok snacks og vin til hele folkemengden. For en fin dag! Jeg kom akkurat hjem og ser ut som en druknet katt. Disse skoene og buksen ventet derimot i postkassen min!

/ Today I decided to take some time off work and just be social with my bestie. Cath called me yesterday and asked if I wanted to go and watch the UCI Road World Championship with her and I was like… Yees! That’s totally what I needed. A day off, laughing, having fun.. Not worrying about work. I showed up this morning and to my surprise we had to walk to the top of the mountain and I was so not dressed for that.. Exhausting! Eventually we got up and we brought enough snacks, buns and wine for the whole crowd. What an amazing day! Now I just came home and I look like a drowned cat. Something pretty was waiting for me though!

Pants: HERE
Sneakers: HERE
Faux fur: HERE

Jeg har brukt de hvite Adidasene mine i flere år, og det var på tide med et nytt par hvite sneakers til høsten. Dette paret er helt plane, og ikke minst budsjettvennlig! Jeg synes også det er så fint å style ‘ruffle’ bukser til sneakers. Pent mot casual gir et kult uttrykk og er en fresh kombinasjon! Nå rumler magen for fullt her, og jeg kjenner jeg er klar for å ta meg en varm dusj og lage litt kvelds før jeg hopper til høys. Håper dere har hatt en bra dag! Klem ❥

.. New shoes and pants! I love the frilled pants combined with the basic sneakers.. I’ve worn my old pair out and it was about time to buy a new pair for fall. These are just simple and plane, and budget friendly as well! Now my stomach is crying for food, but first, a warm shower.. Hope you’ve had a great day! Xx

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “What a great day

 • Susannecasandra
  Det tar jo helt av i Bergen så jeg på snapen din og cath sin:) gleder meg til å høre hva du har holt på med i 2 år 🙂
  Men du fortjener pauser også:) kan jeg spør hvor Teddy jakka du gikk med i dag er fra?
  Ha en fin kveld videre

 • Rikke
  Hvilken størrelse har du i buksen?:)

 • Fredrikke
  Hei fine deg! Vet du redigerer i Lightroom, men jeg vet ikke hva som er «riktig» lightroom.. kunne du sendt link til hvordan jeg kommer meg til den du bruker? 🙂

 • ingrid
  Hei Eirin!
  Kule bukser, hvilken størrelse bestilte du?

 • Stine
  Hei

  Jeg har hørt at du foretrekker sateng-sengesett, og da vet jeg at du kommer til å elske egyptisk bomull!! Det er som sateng bare enda bedre. Du finner det bla på Kid interiør. Jeg har et derfra og det er som himmel på jord! <3

 • For en nydelig dag, viktig å ta seg tid til slike dager i blant også! <3

 • Elisabeth
  Høres ut som en fantastisk dag!

 • Anonym
  Hei eirin!
  Jeg skal til Bergen om 2(!!!!) uker for å se på skolen jeg skal begynne på neste år, jeg gleder meg noe voldsomt til å se byen!!
  Det jeg lurte på var om du kunne laget ett typisk «lang-weekend innlegg» hvor du setter sammen antrekk?
  Jeg elsker stilen din og trenger virkelig inspirasjon før jeg skal opp dit, skal møte noen gamle bekjentskaper også spm jeg vil bære litt ekstra fin for 😉

 • tror du mener plain :))

 • Ingrid
  Gleder meg såå til du avslører det du har jobbet med! Har fulgt deg nesten hver dag i flere år og kan nesten ikke vente!!

 • Ann Kristin
  Så herlig overskrift. Nå ble positiv.

 • Hanna
  Hahah! Ser deg for meg opp Fløien 😀 og «hopper til høys», det er vel en av de selvkomponerte ordtakene dine? Haha

Comments are closed.