Nå er det en stund siden jeg har fulgt opp «Eirin tipser» spalten, og jeg kjenner at jeg savner å tipse dere om små duppedingser og ting som jeg elsker i hverdagen. Jeg har valgt å ta opp igjen denne spalten, men gir den en liten oppussing! Nå heter den ‘Things I love’ istedenfor, og jeg kommer til å poste ett innlegg fast hver uke som tidligere. I denne spalten vil jeg poste alt mellom himmel og jord som jeg elsker, alt fra ting til opplevelser og steder. Det er kun én regel, og det er at det ikke vil være noen form for spons eller annonser i den. Kun mine egne tips fra hjertet, upåvirket av reklame. Jeg velger å nevne dette slik at dere ikke skal føle for å spekulere i om det er betalte omtaler, slik det har vært litt av tidligere. Sounds good? Vi kjører i gang. Yaay!

/ It’s been a while since the last time I updated this column, and I want to start all over again! I love giving you sweeties tips and recommendations and tips about things I love. Everything from the smaller things to places and products etc.! I’ve devided to start over and I gave the coulumn a new name. Before it was called ‘Eirin tipser’, but now It’s just ‘Things I love’. There’s noe rules except for one, and that is NO ads, sponsored products or commercial in general. Just things I truly love!

.. When your laundry smells like coconut and white flowers 

Jeg elsker klesvask som lukter rent, friskt og godt, og er superkresen på tøymyknere. Jeg går gjerne og lukter i butikken til jeg blir gal for å finne den perfekte – ikke nå lengre! Jeg har fast vaskedag på torsdager, og da jeg kom hjem fra et møte rundt lunsjtider i dag og åpnet ytterdøren, fikk jeg lukten av ren klesvask og kokos rett i fleisen. Da tenkte jeg at jeg MÅ tipse dere om tøymykneren jeg har brukt det siste året. Den er helt vilt deilig, og jeg får ofte kommentarer fra gjester om hva som lukter så godt. Alt fra sengetøyet til håndklær og klesplagg! Den er rett og slett helt nydelig.. Softlan Ultra med lukt av kokos og hvite blomster, gir en umiddelbar følelse av hverdagsluksus og velvære. Lukten er til å spise opp! Jeg gleder meg til å bytte sengetøy i kveld. Det er en ren fryd å pakke seg inn i en fluffy og ren dyne, som oser av mild, frisk men fremdeles søt kokos. Jeg finner alltid denne tøymykneren hos Meny.

/ I love fresh scented laundry, and when I’m grocery shopping you’ll find me smelling every single fabric softener in the shelf. But not anymore though! The past year I’ve been using this one from Softlan with a scent of coconut and white flowers. It’s freaking amazing!! If I could I would totally eat it.. Haha! I sound crazy now but I just get so enthusiastic.. When I got home from my meeting this morning and opened the front door, the smell of fresh coconut laundry hit me right in the face. You see, in my house Thursday is laundry day! I thought right away that I just have to tell you about this softener. I can’t wait to go to bed tonight in clean sheets.

. . .

.. Jeg slenger med et annet tips i samme slengen, jeg! Mens vi snakker om klesvask tenker jeg at dette går hånd-i-hånd. Flere av dere har spurt hvor skittentøyskurvene mine er fra, og de synes jeg er helt geniale. Ikke minst lekre! De er fra House Doctor, og jeg har flere av dem som jeg sorterer klesvasken i. De er rimelige, og best av alt – blir de skitten kan du hive dem i maskinen! Kommer i flere størrelser, og dere finner dem HER. Ønsker dere en nydelig dag!

/ While we’re at it, I thought I wanted to tell you about my pretty laundry bags as well. Many of you have asked me on Snapchat where they’re from! I have several that I sort my laundry in, and they’re from House Doctor. Not only are they cheap, but if they get dirty you can just throw them in the machine as well. Genius, right? I know!! They come in different sizes, and look pretty good in the laundry room if I can say it myself.. Have a lovely day, sweeties! Hope you love this column. Xx

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “Things I love│Scented laundry

 • Ioanna K.
  then you might also like Victoria’s Secret Coconut Passion Fragrance Mist , I’m in love with it and totally suggest it ! Kisses from Greece <3

 • Lina
  Har du laminat på gulvet? Evt hvor er den kjøpt? Så fin og lys <3

 • Susannecasandra
  Jippi så gøy at «Eirin tipser » er tilbake 🙂
  Gleder meg til å følge med videre! 🙂

 • Katrine
  Tusen takk for tips!! Elsker denne spalten❤️ Du gjør faktisk dagen min bedre. Har det ganske tøft for tiden, men hver gang jeg klikket meg inn her så drømmer jeg meg litt bort. Takk❤️

 • Vilken underbar färg pa förpackingen. Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 • Ann Catrin
  Hvor får man kjøpt denne? Kan ikke huske å ha sett den noen vei 🙁

 • Karen
  Hei! Kan jeg spørre om det er parfyme i denne? Elsker kokos ❤️

 • Madeleine
  Den bruker jeg også,nydelig duft<3

 • Åå, denne må jeg prøve! Jeg har enda til gode å finne et skyllemiddel jeg faktisk synes lukter godt. Håper dette er svaret jeg leter etter, hah <3 Stor klem! http://www.charlottetunes.no

 • Lene
  Elsker kokos, men akkurat denne ble jeg veldig kvalm av :p Men godt vi er forskjellige 🙂

 • Maiken
  SÅ kjekk spalte 🙂 Liker når jeg blir inspirert til å få orden på hjemmet, spesielt når jeg blir motivert til å vaske klær. Haha.

 • Anbefaler virkelig merket «herbivore»! Maaaange gode (pene) produkter. Jeg trur de også sender til Norge. De har også mange fine kombinasjoner med kokkos.

 • Linn
  Denne spalten er så koslig!! Elsker tipsene dine <3

 • Helle
  Tusen tusen takk for tipset! Jeg kjøpte den på fredag og måtte sette på en vask med en gang jeg kom hjem! Det lukter så godt i hele leiligheten, og ikke minst av klesvasken ? Elsker den!!

 • Ida
  Hei!

  Jeg kjenner meg sånn igjen i deg, selv om jeg er 10 år eldre ?

  Er akkurat lik angående skyllemiddel, og er superkreftene og veldig opptatt av skyllemiddel. Tenkte jeg skulle tipse deg om mine to favoritter som jeg ser for meg du vil like ?

  Lenor- gold orchid (gull flaske)
  Softlan- bringebær (mørkerosa flaske )

Comments are closed.