W e l c o m e  S e p t e m b e r

Da var det endelig på tide å ta opp igjen denne spalten. 10 ting jeg vil gjøre denne måneden! Høsten er like rundt hjørnet, og til tross for at jeg elsker sol og sommer, kjenner jeg at det blir skikkelig koselig. Jeg gleder meg til mørke kvelder inne, men en tekopp mellom hendene og stearinlys i leiligheten. Høsten er hyggelig, om man bare innstiller seg på det! Følge med på faste tv-programmer på kveldstid en eller to ganger i uken, løv på bakken, store ullskjerf, gode rutiner etter en slapp sommer.. Rett og slett bare kose seg! Jeg har endelig fått fingeren ut og bestilt peis til leiligheten, og da blir det ekstra hyggelig på kveldene. Det gleder jeg meg til! Her kommer listen med 10 ting jeg vil gjøre i september!. Hva er på din liste? Del gjerne i kommentarfeltet ❥

· 10 things I want to do this month ·

1. Legge meg tidlig, stå opp tidlig. Dette punktet er så enkelt, men likevel så vanskelig. Jeg er alltid mest kreativ om natten, men de to siste ukene har jeg virkelig kjent på hvor utrolig avgjørende det er at jeg faktisk kommer meg til sengs tidlig, og står opp enda tidligere. Det blir en helt ny hverdag! Jeg må forresten le av en episode som fant sted i morges, som understreker hvorfor jeg bør legge meg tidligere. Da jeg våknet etter snaue 5 timer søvn etter alt for sen serie-titting, presterte jeg å mumle ut på sengekanten da alarmen gikk av «M, jeg føler jeg har fått en meteorolog i hode».. «Hæ, hva er det du sier?». «Da’ah, det er et uttrykk. Har du ikke hørt det før eller?..» sier jeg litt stolt og føler meg bra smart. «Du mener vel en meteor?» sier M, og bryter ut i latter. Eh, ja… Nye leggetider og serie-stopp på nattestider ble med andre ord innført i dag.

2. Ikke spise sukker eller hvite carbs. Kort fortalt, i ukedagene skal jeg styre unna alt som får meg til å føle meg slapp og energiløs! Da blir det sukkerkutt og nulltoleranse for hvitt brød og diverse hvite carbs. Igjen, et enkelt punkt som ikke er like enkelt i praksis når du er en godtegris uten like! Heldigvis har jeg en kjæreste som er ganske strict og motiverer meg. Men når helgen kommer, arh.. Da er jeg klar med neven i godteposen! Sunn balanse = alfa omega,

3. Drikke ett glass spirulina hver morgen. Min kollega er verdens største energibunt, og jeg blir så motivert av pågangsmotet og energien hennes! Hun slurper i seg ett stort glass spirulina hver morgen, og jeg skal herved gjøre det samme. Nå har jeg gjort det en liten stund allerede, og det føles bra! Og har det ikke noen effekt? Vel, da føles det uansett bra etterpå kun fordi det er grønt og sunt. Lenge leve placebo effekten, ikke sant.

4. Trene minimum 4 ganger i uken. Nå har jeg vært syk en periode og treningen har dabbet av etter en fantastisk trenings-vår og sommer! Etter alle år vil jeg si at det er først i år jeg virkelig ser og merker resultater. Det er digg! Hva jeg har gjort annerledes aner jeg ikke, men det er uansett en deilig følelse. Jeg er suupergiret på å komme tilbake i gode treningsrutiner. Det får meg til å føle meg glad, sunn og rå! Dessuten booster det immunforsvaret, og det har jeg godt av i denne regnbyen hvor man opplever alle årstidene på én dag.

5. Være effektiv på jobbfronten å skille jobb / privatliv fra dag til kveld. Ikke minst, prøve å være ferdig med jobb til 17! Nå som jeg har startet med hjemmekontor igjen, er det viktig for meg å huske på og skille jobb og privatliv. Da må det innføres faste arbeidstider! Det gjør meg også mye mer effektiv når jeg først jobber. Et lite tips til dere som er i samme situasjon: start arbeidsdagen med å skrive en to-do list! Jobb deg gjennom den så godt du kan, og rekker du ikke over alle punktene? Vel, da forskyver du dem til morgendagens to-do list. Ikke sitt hele kvelden med jobb, eller utover den planlagte arbeidstiden. det tapper deg for motivasjon og energi i lengden! Snakker av erfaring. Heehh..

6. Være en god venn, kjæreste og datter. Være raus og stille opp – alltid!

7. Være flink til å bruke alt jeg har i klesskapet. Det er så lett å kle seg i de samme, nye favorittene! De gamle skattene blir rett og slett glemt og ubrukt, før det velter inn et nytt plagg eller to. I går omorganiserte jeg hele garderoben og pakket ut fjorårets høstplagg, slik at de gamle plaggene ble tydeligere. Da er det lettere å huske på og bruke dem! Det er bare tull å fornye garderoben når den allerede bugner av gode, gamle klassikere. Kanskje jeg skal planlegge en bytte- og vinkveld med venninner? Det er genialt, og moro! Det burde dere og!

8. Ta Billy til frisøren! Stakkars pelsdotten min må snart begynne med ‘man-bun’ om ikke jeg får fingeren ut og tar han til frisøren snart. Vokser som gress!

9. Dra til hudklinikk for konsultasjon, å starte med Elixir. Jeg fikk SÅ mange fine og nyttige tilbakemeldinger fra dere på innlegget om mine hudpleierutiner, at jeg har bestilt meg time for analysering og tilpasning av hudprogram. Når høsten kommer har huden godt av å få unnet seg litt ekstra, god og velgjørende hudpleie!

10. Skru av mobiltelefonen fra 21:00-07.30. Jeg vil si at jeg har blitt veldig flink til å legge bort telefonen, og dette pratet jeg faktisk med kjæresten min om her forleden. Til tross for at jeg jobber med sosiale medier, legger jeg alltid bort telefonen når vi er sammen. Jeg tok egentlig med dette punktet som et tips til dere! Det er viktig og sunt å logge av innimellom. Rett og slett fokusere og nyte øyeblikkene som dem er. Jeg skal legge in ‘out of office’ reply på eposten min, å skru av telefonen min hver kveld etter 21. Da slapper jeg også mye mer av, og jeg sover rett og slett bedre når jeg ikke må sjekke Facebook, e-post, Instagram og Snapchat på rundgang!

Previous Post
Next Post

39 thoughts on “10 ting jeg vil gjøre i september

 • Gleder meg såå til høsten!!
  Du skal vel også avsløre dette prosjektet ditt som det er ganske stor nysgjerrighet rundt, hvertfall fra min side?nei

 • Susannecasandra
  Her var det mange bra punkter 🙂 skal også prøve å legge meg tiligere, Hehe :)) ha en fin tirsdags kveld 🙂

 • Birgitte
  Hei. Hvilken ovn har du kjøpt deg? Kan du vise ?? Er på jakt etter en ovn selv nå til vinteren, synes du har så innmari kul stil. Hadde vært kjekt å fått sitt den, eller vite hvilken det er ?

  klem til deg!

 • Anonym
  Hei eirin!
  Etter som jeg har forstått så var du gjennom ett brudd rett før nyttår?
  Og jeg lurte på om du har noen tips til hvordan man kommer seg over og gjennom det?
  Jeg er kjent med det å fylle tiden med ting og være med venner, men har du noen andre gode tips?

  Vi gjorde det slutt for 3mnd siden men det gjør fortsatt fryktelig vondt.
  Jeg har aldri noensinne vært en sjalu person heller ikke kontrollerende. Men nå tar jeg meg selv i å sjekke om han er pålogget på fb osv. Jeg prøver å la være så godt jeg kan men det er ikke enkelt.

  Vi slo opp grunnet avstand (etter 1år med avstand så orket han ikke enda ett til) problemet er at vi ikke gjorde det slutt pga noe annet enn dette.
  Jeg flytter til samme byen neste år og han har hele tiden sakt at han er sikker på at vi blir sammen igjen da, men jeg føler det setter meg på «vent» slik at jeg underbevisst ikke klarer å gå helt videre.
  Vi snakker sammen så og si hver dag (vi er i samme vennegjeng) og hver gang han er ute så ringer han meg for å si at han angrer på at det ble slutt for så å ikke si noe som helst til meg dagen etter.

  Jeg fant nylig ut at den ordentlig grunnen til at han gjorde det slutt var fordi han hadde vært «utro» altså kysset en annen jente 6mnd før han gjorde det slutt.

  Problemet er bare det at jeg føler meg så sykt verdiløs og ekkel og stygg siden han absolutt måtte kysse noen andre.
  Etter han selv var utro begynte han å beskylde meg for å være det, så hver gang jeg var ute med jentene så «diktet han opp en historie» i hodet sitt for at jeg skulle virke skyldig ( jeg har aldri gjort noe som helst galt annet enn å stille opp 24/7 når hvor og hva enn det måtte være)
  Jeg har hele tiden fått høre fra alle at jeg er «for bra» for han av kompisene hans.

  Jeg vet det høres patetisk ut når jeg skriver dette, for jeg innser jo at det ikke var et bra forhold på slutten men likevel så savner jeg det som var der i begynnelsen.
  Det er vanskelig å være uten en person du har delt 5 år av livet sitt med.

  Klem fra meg❤️

 • Karen
  Hei! Syntes bloggen din er utrolig fin og motiverende! Hadde vært gøy å lese et oppdatert innlegg om trening og kosthold og hvordan man får best resultater! Virker som du er så flink der, stå på

 • Christine
  Hvor er den hvite/beige strikkegenseren som er avbildet i dette innlegget fra?

 • Så fin liste, elsker disse postene dine <3

 • Annicken
  Hei! Hvilken hudklinikk kommer du til å bruke? 🙂

 • Ioanna K.
  Came back to your blog after a long time. You look so organised and this is a real motivation to me , why did I stop reading ??! haha anyway, I have already made plans after reading some of your posts that inspired me!

 • Susanne
  Du er så inspirerende 🙂 Kan jeg spørre hvorfor du bruker hettestriper istedenfor folie? 🙂

  • Takk Susanne! Jeg tar stripene på hette fordi de blir tynnere og mer naturlig da. Men folie er også fint innimellom – greit å variere litt slik at man ikke blir for lys! Klem

 • Celina
  Hei! Jeg bare lurer på om det mulig å komme med et lite ønske? Jeg eeeeelsker designet på bloggen din og sånn som den ser ut men jeg lurer bare på om det er mulig å få skriften ett hakk mørkere i farge? Ofte når du skriver litt lengre tekster er det noen ganger litt vanskelig å lese pga skriften er litt lys i tillegg til skrifttypen ( har ofte opplevd det via mobil også).
  Eller så har du en super blogg som jeg har lest i dødsmange år <3 haha. Blir bare bedre og bedre for hver dag! Du er en inspirasjon :*

  • Hei Celina! Jeg skal maile teknisk å høre om vi kan få den helt svart 😀 Det kan ta litt tid, men jeg legger det inn! Og tusen takk for nydelige ord, forresten. Det motiverer <3 Klem

 • Bell
  Et «to do» punkt; kjøpe meg hus!

 • Kristine
  Dette må være min favoritt av alle listene i denne spalten. Superinspirerende og veldig treffende, speesielt det som har med hjemmekontor og å skille mellom privat/jobb å gjøre. Det har tatt helt overhånd og jeg får kjeft av venner og kjæreste for tiden fordi jobb surrer i hodet og på mobilen hele døgnet – ikke greit.. :O Glad du minner meg og sikkert mange andre på det! Ønsker deg en god dag :*

 • Sandra
  Hei! Når kommer innlegget/filmen om hvilke sminke du bruker?

 • Anja
  Hei Eirin! Jeg lurer på hvordan det går å kutte ut kjøtt mer og mer i hverdagen? I en periode skrev du ofte om hvor lite du behøvde det og hvor bra det gjør for miljø, helse og dyrevern. Har du klart å holde det løftet, eller burde det kanskje også være en del av «10 ting du vil gjøre?» 🙂

 • Laura
  Du har en meget dedikeret DANSK læser (-:
  Jeg er meget nysgerrig efter at høre hvilket program du har brugt til at lave den smukke collage med, som er vist først i indlægget?

  – Jeg finder dig og din måde at leve på super inspirerende og hvis jeg skulle beskrive dig med to ord ville det være «classy and elegant».

 • Emilie
  Hei! Jeg lurte på om du kunne vise favoritt jakkene dine for høst/vinter? Eventuelt komme med tips? Foretrekker du parkas fremfor kåpe? Er veldig usikker selv, om jeg skal investere i parkas.

 • Christine
  Kjære Eirin <3 Kan du sifra om du selger klær noen gang? Følger deg på Tise, men elsker stilen og garderoben din! Om du skal legge ut ting for salg, skriiiiik ut – hehe

 • Christine
  Har savnet disse innleggene! Lar meg alltid inspirere veldig av tipsene dine <3

 • Anonym
  Hei! Du skriver: «ikke spise sukker eller hvite carbs». Har du noen frokost- og lunsjforslag å komme med? Jeg prøver også å kutte ut sukker og hvite carbs i uken, men jeg blir så fort matlei. Hadde satt stor pris på noen tips 😀

 • Lilly
  Hvor er den nydelige rosa genseren som du hadde på deg på story både på instagram og snap i går? Da du veltet vann over macen din haha! Den var så fin?

 • Marie
  Så mange fine punkter, er så glad i denne spalten:) En ting jeg lurer på, etter at du har kjøpt deg noe nytt; en veske, sko osv, så skriver du ofte at du har lett etter de lenge, eller at de har vært på ønskelisten din en stund. Jeg lurer derfor på hva som er på ønskelisten din nå? Skjønner at det kanskje kan virke litt overfladisk å skrive liste, men er det noe spesielt du er på jakt etter for tiden eller som du ønsker deg? Hadde vært veldig gøy å høre 🙂

 • Helen
  Du er virkelig en inspirasjon Eirin!
  Hadde vært gøy om du kunne skrevet et innlegg om matvarer/matretter som er sunne, næringsrike og gir mye energi i hverdagene, og gjerne hvilke produkter å styre unna også!

 • Margrethe
  Jeg liker disse innleggene sååå godt!
  Kan du legge til en link slik at vi kan lagre collagen som en bakgrunn?:)

Comments are closed.