Bag: Chloé
Sunglasses: Céline
Jeans: Gina Tricot
(spons)
Coat & shoes: Zara

Shirt: Mango

Photos that usually don’t appear on the blog…

Ha ha

. . .

Jeg har mange svarte jakker og kåper i garderoben, og denne høsten har jeg lyst til å bruke litt mer farger. Derfor falt valget på en blå kåpe jeg fant i Oslo da jeg stakk innom Zara mellom noen møter, og jeg synes den er så fin! Perfekt oversized slik at jeg kan pakke meg inn i tjukk og deilig strikk når temperaturen er på sitt laveste. Akkurat nå derimot er det fremdeles sensommer i luften, og da styler jeg den heller med en lett skjorte og åpne sandaler i teddy-stoff. Disse skoene er kanskje litt rare, og jeg har fått mange skeptiske blikk – men søren heller, jeg elsker dem! Jeg måtte le litt da en venn av meg påpekte at jeg nå hadde hele dyrehagen i skoskapet. Alt fra bamser til hest, sau og fugl. Haha! Da jeg skulle ut å fly fikk jeg forresten spørsmål om jeg hadde vaksinert Gucci’ene, og om jeg hadde med bur til dem. Tørre vitser lever jeg lenge på – unike og litt rare plagg også. Mote og stil er moro!.. Klem 

/ I own many black jackets and coats, but this fall I want to wear more colors than I usually do. I found this jacket back in Oslo at Zara in between meetings, and I thought it was just perfekt! It’s a bit oversized and I love it. It’s perfect for colder days when I’m wearing big and chunky knits! Right now on the other hand, it’s still summer in the air so I’m styling it with light shirts and open shoes. And speaking of shoes.. I’m in love with my teddy’s! I get a lot of weird looks but I couldn’t care less. They’re awesome! A friend of mine pointed out that I have the whole zoo in my shoe-closet right now. When I was flying with my Gucci’s a man asked me if I had remembered to vaccinate them, and if I had brought a tavel cage. Ha haa! Long live dry jokes, I love them. Fashion and style is supposed to be fun!

Previous Post
Next Post

37 thoughts on “New coat for fall

Comments are closed.