I samarbeid med Freia

Jeg elsker frukt, og det har jeg alltid gjort. Da jeg var liten husker jeg at pappa alltid skjærte opp frukt og tilbydde meg fruktfat i helgene. Noen ganger lå det sjokoladebiter på siden og da var det alltid litt ekstra luksus! Frukt, bær og sjokolade er en nydelig kombinasjon, og ved litt anstrengelse kan det også se veldig delikat ut til tross for at det ikke krever mye anstrengelse. Perfekt når du er litt fysen, eller får uanmeldte gjester og vil servere noe digg!

Høstinspirert dessert – med plommer, epler og pærer.

. . .

Jeg har gode minner med Dronningsjokolade. Mormor for eksempel, har alltid den mørkere varianten på kjøkkenet. Jeg husker at da jeg besøkte dem som barn, var det lov å ta seg noen knekk på kjøkkenbenken innimellom når man fikk lyst på noe søtt. Naaam! Den egner seg til SÅ mye mer enn bare bakst, og man kan lage enkle og delikate desserter som jeg har gjort her, med sjokoladen. Det er så lite som skal til for å skape det lille ekstra!

Freia kokesjokolade kommer i både mørk og lys variant. Den mørke er bedre kjent som Dronningsjokolade.

Det som er så fint med denne desserten (utenom at den går fort å lage), er at man kan nyte den selv i ukedagene med bedre samvittighet. Et lite tips: bruk 70% sjokoladen istedenfor den lysere varianten, så har du en frisk og rimelig sunn dessert på 1-2-3. Kutt og skjær opp favorittfrukten (jeg brukte epler, pærer, bær, plommer og nektarin), smelt Dronningsjokoladen i vannbad, og ha den over frukten i en delikat paiform. Server gjerne med vaniljeis ❥23 Responses to Høstinspirert dessert på 1-2-3

 1. Selv om jeg klikker meg inn både 1,2 og 3 ganger her i løpet av en dag, går jeg aldri lei! Kan alltid hente inspirasjon her!
  Du er helt utrolig flink til det du driver med!

 2. Hvordan går det med besteforeldrene dine i Stavanger? <3 Synes de ser så koselig ut. Ta vare på de så lenge du har de, og nyt tiden du får med de! Skulle ønske jeg var flinkere til det da farfar levde..

  Ha en fin helg <3

 3. Mmmm så digg! Det må jeg prøve en dag:) Spørsmål, hvor er det bilde ved siden av Kate Moss bilde fra? Så fin!<3

 4. Desserten så nydelig ut, den skal testes ut! <3 skjeene dine var kjempefine, hvor er de fra? 🙂

  God helg, klem!<3

 5. Jeg finner ikke “oppskriften”? Swipet opp for å se oppskrift, men finner ikke info om hvilke frukt og bær, og fremgangsmåte noe sted?

  • Da må du scrolle ned i bunnen av innlegget 🙂 “Kutt og skjær opp favorittfrukten (jeg brukte epler, pærer, bær, plommer og nektarin), smelt sjokoladen i vannbad, og ha den over frukten i en delikat paiform. Server gjerne med vaniljeis. Et lite tips: bruk 70% sjokoladen istedenfor den lysere varianten, så har du en frisk og rimelig sunn dessert på 1-2-3.”

 6. Mmmm, det så godt ut! Jeg er så glad i fruktsalat! ?

  Vi er ca samme størrelse, så jeg lurte på hvilke størrelser du har i klærne du viste på instastories fra NA’KD? Tenker spesielt på den svarte buksen, den rosa genseren, hvite t-skjorten, denim skjørtet, glitter buksen og den svarte Off shoulder genseren.. Det var vel egentlig alt sammen det ?

  God helg! ?

 7. Hei eirin!

  Hvilken størrelse er buksen du la ut på instastory fra na-kd i?? Og hvordan vil du si plaggene generelt er i størrelsen?

 8. Mamma ga alltid oss frukt som dessert da vi var små, og det er jo både godt og sunt! Den tradisjonen skal jeg ta med meg videre<3 må bare spørre for å være sikker, det ser ut som det er nektarin/fersken du bruker her også? 🙂

 9. Du har annonserte for NA-KD her om dagen og off-the-shoulder genseren var så lekker. Lurer bare på om man må betale toll og moms på NA-KD (slik som ASOS). ?

 10. Hei! Hvor har du kjøpt den fantastiske Nike genseren du hadde på deg på snap forleden? Ble den kjøpt nylig? ?

 11. Hei! Om jeg ikke husker feil, så la du ut noe bilde på insta eller snap om noen t-skjorter, hvor kan jeg finne de? Syns de var så fine! Hvor pleier du å kjøpe de basic t-skjorten dine? ❤

Follow @ Instagram