fbpx

#1. How Tall Are You?

Jeg er 168 cm trooor jeg. Nå er det flere år siden jeg målte meg sist!
/ I believe I’m 168 cm tall. It’s been years since the least time I measured!

#2. What’s Your Favourite Way To Spend Your Free Time?

Gå ut å spise og oppleve ting med venner eller kjæresten, eller tvert i mot – stenge meg inne i joggisen.. Girly time!
/ Hanging out with my friends and boyfriend, or just staying at home in my sweats having home alone girly time!

#3. What’s Your Favourite Junk Food?

Pizza!! Lørdager jeg er hjemme står det alltid hjemmelaget pizza på menyen. Slik lager jeg den i rekkefølge, og den er suupergod: pizzabunn, pizzasaus, biffstrimler (legger man dem under osten blir de møre), mozzarella, norvegiaost, chorizo, ananas, cayenne og pizzakrydder.. Og selvfølgelig ruccola, pinjekjerner og rømmedressing! For ikke å glemme pizzaoljen jeg kjøpte med hjem fra Barcelona. Smaker best til en god film i kjæresten sin armkrok!

/ Pizza! On Saturdays when I’m at home I always make homemade pizza. How I make it: crust, pizza sauce, beef strips, cheese, chorizo, pineapple, different spices.. And of course, with rocket salad, pine nuts and dressing! Not to mention the pizza oil I bought in Barcelona. Tastes best in my boyfriend’s arms watching movies.

#4. Do You Have A Hidden Talent? If So, What?

Jeg vet ikke hvordan jeg skal sette ord på dette, men jeg liker å tro at en av mine skjulte talenter er instinktet mitt. Jeg kan få en akutt følelse av at noe har skjedd (positivt eller negativt) og når jeg ringer dem det angår tar jeg sjelden feil. Det er helt vilt! Jeg vet ofte spesifikt hva det angår.

/ I don’t know how to put words on this, but I’d like to think that one of my hidden talents is my clear instinct. I can get an instant feeling that something has happened (either positive or negative) and when I call the people it applies I’m usually always right. It’s quite crazy and kind of weird!

#5. Describe yourself with 3 words.

Ambisiøs, omtenksom, pliktoppfyllende.
/ Ambitious, caring, conscientious. 

#6. Do You Have A Pet Or Pets? If So, What Kind And What Are Their Names?

Lille skjønne vennen i verden, Billy (snart) 3 år. Han er en blanding av Malteser og Dvergpuddel – Maltipoo! Jeg vet ikke hvordan hverdagen hadde vært uten han. Ville aldri vært foruten den lille pelsdotten av en gledesspreder i livet mitt! Det er klart at en hund er mye ansvar, men hadde jeg kunnet valgt om igjen hadde jeg likevel skaffet meg hund. Billy har en unik personlighet og er som et menneske. Han er med på absolutt alt, og er verdens flinkeste til å tilpasse seg situasjoner. Litt rampete, en storsjarmør, men lydig når han må! Ikke minst ekstremt kosete.. Etter M kom inn i livet vårt har han fått en ny bestevenn som han forguder. Det er så morsomt! Hver kveld sovner vi i armkroken til M på hver vår side, og det er så koselig. Lille trioen! Det er helt klart at hunder tilpasser seg eiers livsstil og personlighet. Det gjør livet som hundeeier til en drøm i dette tilfellet, med tanke på at livet mitt er ganske uforutsigbart.

/ My dearest little fluffy ball Billy soon turning 3 years old. He’s a mix between Maltese and Dwarf Poodle – Maltipoo! I honestly don’t know how life would be without him. Even though it’s a big responsibility to own a dog I would never not get him If I could choose all over again. His personality is so unique and he’s like a little human! He’s with me everywhere and his personality has really been formed to my own and my lifestyle, which is just perfect. Ever since M got into our lives he got a new best friend that he adores and it’s so lovely to watch! Billy completes my life for sure, and I would do anything for him. My best friend!

I can't get over all the cute stuff I got B for Christmas last year..

#7. What Your Favourite Beauty Product Or Tool?

Det må være Clarisonic rensebørsten min, etter beautyblenderen.
/ It has to be my Clarisonic cleansing brush and my beauty blender.

#8. What’s Your Biggest Blog-Related Pet Peeve?

Det er to ting som irriterer meg blogg-relatert. Det første er at mange opplever tekniske problemer som jeg ikke har kunnskap til å fikse på flekken selv. Alt må gå gjennom teknisk i København, og dessverre sliter de med å finne ut av dette problemet da ingen av oss opplever dem og da vet hva det er å se etter. Dere som opplever problemer med bloggen – kan dere beskrive nøyaktig hva som skjer, hvilket device, nettleser etc. dere bruker? Hadde vært til stor hjelp!

Over til noe helt annet som jeg finner litt irriterende – jeg elsker å tipse dere om alt fra ting til produkter som ikke er sponset. Jeg blir så glad selv når jeg plukker opp tips fra andre! Alt i ”Eirin tipser” spalten for eksempel var aldri sponset. Likevel blir jeg ’arrestert’ av lesere for å drive med skjult reklame i disse innleggene, og det er litt frustrerende. Vit at jeg får en heftig bot om jeg ikke markerer innleggene som er reklame eller annonser, og at dere alltid finner ’annonse’ merket rett under tittelen om det skulle være noen form for betalt innhold. Jeg vil veldig gjerne fortsette å tipse dere om ting 

/ The first one is that many of you experience technical issues with my blog. Since the technical part is not my field and I can’t do anything with it, it’s quite frustrating. The technical team I work with don’t seem to find the cause of the problem, and I so badly want to fix it! Please tell me what device you use, browser etc..

Over to something else.. I love to give you guys advices about stuff I love on the blog, but somehow I always get accused for doing hidden advertising. You have to know that if the post don’t have the ‘ad’ mark in the top under the headline, it’s not an ad. I love to give you tips even though it’s not advertising!

#9. What’s Your Biggest Non-Blog Related Pet Peeve?

Det kan være så mangt.. Noe av det mest irriterende jeg vet er kanskje uhøflige mennesker. Man kommer så mye lengre ved å være hyggelig! Jeg er heller ikke så veldig fan av overlegne mennesker, typisk bransjefolk. Uansett hvem man er og hva man driver med, er man like god på hver sin unike måte.

/ This can be a lot of things.. But the first thing that comes to mind is rude people. We get so much further in life by being nice and polite! And not to mention superficial people, especially in the industry I’m in. No matter who we are and what we do, we are all just as good as anyone else in our unique way.

#10. High heels or flats?

Flate sko, for sure.. Jeg elsker høye hæler men jeg trives best med beina plantet godt på jorden!
/ Flats for sure.. I love high heels but I’m most comfortable with my feet on the ground (ironically) 

#11. What’s Your Favourite Song?

Det er umulig å velge. Jeg elsker musikk! Men hvis jeg ikke vet hva jeg skal lytte til slenger jeg alltid på litt Ed Sheeran. Han er alltid en vinner! Jeg har tidenes surround-anlegg hjemme, og det skrur jeg opp på fullt når jeg jobber, vasker.. Jeg kan ikke synge, men jeg kan alle sanger og synger alltid med!

/ It’s impossible to choose! I love music. But days where I don’t know what to listen to, I always listen to Ed Sheeran. He’s always a winner! I got a big surround system at home and I always listen to loud music when I’m working, cleaning or whatever.. I also love to sing along even though I sound terrible!

#12. What’s Your Favourite Social Media Website?

Jeg har et elsk/hat forhold til Instagram. Jeg elsker det fordi jeg liker å ta bilder og bli inspirert, men jeg hater det også fordi det er så innmari perfekt. Det suger når du sitter hjemme i joggisen en tirsdag med hånden i godteposen, håret alle veier og bare.. Yes, se på den beach baben der ja. Sikkert aldri rørt en godtepose. Her sitter jeg! Noen perioder klikker jeg meg ikke inn i appen, mens andre perioder suger jeg til meg inspirasjon fra alt. Elsk, hat!

/ I have a love/hate relationship to Instagram. I love it because I’m into photography and get super inspired, but I also hate it because it’s so damn perfect. It sucks on days where I’m at home in my sweats, eating junk looking like a disaster, and see this perfect insta babe. I’m like – here I am! Bahh.. Haha! Love, hate..

#13. When Were You Last Embarrassed? What Happened?

Hjelpes. De som kjenner meg vet at jeg er verdens største vims, så her er det mye å velge mellom da det stort sett er nye episoder på daglig basis! Jeg tror det siste jeg kommer på i farten (selvfølgelig, denne episoden), eller da jeg vasket bilen og ikke la merke til at takluken var åpen før vasken var ferdig. Vi snakker tidenes skumparty i bilen! Fyyyy f…. ? Eller nei. Vent! Nå kom jeg på det siste.. Her forleden skulle jeg hande på Coop, og da jeg kom ut innså jeg at jeg hadde glemt både bilnøkler og telefon inni bilen. Nå har det seg slik at Tesla låser seg selv, men ligger nøklene i bilen går som oftest håndtakene ut om man trykker på dem, eller man kan åpne den via app. Nøklene mine lå dypt inni en veske, og sensoren reagerte ikke. Der sto jeg med hendene fulle av poser uten bil eller mobil. Jeg måtte inn igjen på butikken å låne en telefon for og ringe etter taxi. Da ble det dyr taxitur hjem mens bilen sto igjen! Hjelpes..

/ Oh, this is a though one. You see, embarrassing things happens to me all the time and I’m quite clumsy! The last thing that comes to mind is when I cleaned my car and didn’t realize the roof was open before after I was done. We’re talking foam party in my car! And oh, yes.. A few weeks ago I went grocery shopping and I got locked out of my car. My phone was in the car as well, and I had to borrow a phone from the store to call a cab to get home. So awkward!

#14. If You Could Only Drink One Beverage (Besides Water) For The Rest Of Your Life, What Would It Be?

Pepsi Max med masse isbiter! Det er stort sett det, kaffe, smoothies og vann det går i..
/ Pepsi Max with a lot of ice! It’s usually that, coffee, smoothies or water..

#15. What’s Your Favourite Movie?

Argh, den er vanskelig! Jeg har sett så mange gode filmer. Men tror det må være Hjemme Alene og familien-Griswold filmene i julen, bare fordi jeg har så mange gode minner av dem fra oppveksten. Ellers elsker jeg å se skrekkfilmer på kino! Jeg så Annabelle 2 forrige helg og den var faktisk sykt bra. Anbefales!

/ Another though one! I’ve seen so many great movies, but nothing beats Home Alone and the Griswold family during the Holidays! I have so many good memories with these movies.. I love to watch horror movies in the cinema too! Last weekend I saw Annabelle 2 and it was actually really good. Recommended!

#16. What Was Your Favourite Lesson In School And Why?

Jeg satt alltid og så drømmende ut vinduet og tenkte på alt annet uansett fag, og visste ikke stort forskjell på om jeg var i en norsk- eller mattetime. Skole var ikke noe for meg – unnskyld hvis jeg er et dårlig forbilde nå! Jeg var bare alltid så drømmende, og hittil har jeg fremdeles ikke fått bruk for noe av det jeg har lært bortsett fra lese/skrive/regne/engelsk. Det tror jeg ikke jeg er alene om! Vi er alle ulike med forskjellige ambisjoner, men å skape noe på egenhånd utenfor skolens fire vegger har bare alltid lagt i kortene for meg. Det har alltid vært drømmen min og nå realiserer jeg den!

/ Back in school I was always starring out the window and dreaming about everything else.. It didn’t matter which class I was in. School just wasn’t for me and I always wanted to do something else. We all have different ambitions and my dream just wasn’t school! I’m sorry if I’m being a bad influence. Just being honest..

#17. If You Could Live Anywhere In The World, Where Would You Live?

New York! My home away from home, alltid.
/ New York! My home away from home, always.

#18. Last Romantic Gesture From your boyfriend / crush.

M vet at jeg haaaater alt som har med romantikk å gjøre. Jeg dør inni meg hvis jeg får en bukett med blomster, for å ta ett eksempel. Blir så flau og vil helst forsvinne ned i jorden! Han drev og spøkte med at han hadde bestilt 100 orkideer på bursdagen min fra Ikea (blomsten jeg liker minst, har en i vinduet som jeg fikk i gave som jeg ikke har hjerte til å kvitte meg med). Heldigvis forsto jeg fort at det var tull – det var heldigvis bare for å sette meg ut! Hahaaa.

/ My boyfriend knows I hate everything romantic. Getting flowers is like the worst thing and I’d rather buy them myself haha. He loves to make fun of it! I hate orchids and he knows that very well.. On my birthday he told me that he had ordered 100 orchids from Ikea and I didn’t know if I should laugh or cry.

#19. Favorite Celebrity?

Chrissy Teigen! Hun er såå morsom og jeg elsker at hun er så jordnær og byr på seg selv.
/ I love Chrissy Teigen! She seems awesome and so down to earth. Super cute!

#20. What Blogger Do You Secretly Want To Be Best Friends With?

Ouh, denne er hard. Nå har det seg slik at en av mine bestevenninner er blogger, da! Min aller beste Cath som tok livet mitt med storm fra første møte ♥ Ellers må jeg innrømme at jeg foretrekker å ikke henge så mye med andre bransjefolk. Jeg liker å være med vennene mine som gjør helt andre, normale ting.. De får meg til å holde beina på jorden, og de minner meg alltid på hva som er viktig i livet. Jeg synes fort den bransjen jeg er i kan bli litt overfladisk, og jeg er ikke så komfortabel med det. Bergen er min lille, fine down-to-earth by. I hvert fall inni min lille sirkel. Slik vil det nok alltid være!

/ This is hard.. One of my best friends is actually a blogger – CathInTheCity! Otherwise I gotta admit that I prefer hanging out with my friends that’s not in the industry. They keep me down to earth and always reminds me of what’s important in life. Don’t get me wrong but I honestly think the blog-industry kan be quite superficial and I’m not comfortable being a part of that. Bergen is my little down-to-earth city (at least in my circle) and it will probably always be like that.

#21 Who Is Your Biggest Inspiration?

Jeg har helt ærlig ingen store inspirasjonskilder og det har jeg heller aldri hatt. Jeg plukker opp inspirasjon overalt hver eneste dag – alt fra ting jeg ser eller hører, til magasiner og sosiale medier. Hvis man endrer tankegangen og åpner seg litt opp, kan man bli inspirert av selv de minste ting!

/ I honestly don’t have any inspirations. I get inspired by everything and everyone! If you just open up your mind and change the mindset a little bit, you can get inspired by anything. I get inspired by things I see, hear.. People, magazines, blogs, traveling.. The list goes on and on!

#22. One Thing You Are Proud Of.

Jeg er stolt over hvor jeg er i dag og den personen jeg har utviklet meg til å bli de siste årene. Det er vel lov å si.. Jeg har gått fra å være lukket til åpen, selvsikker, og ser lyst på alt og alle til tross for hva andre måtte gjøre. Det er en egenskap jeg er stolt over. Jeg må jo også nevne at jeg er stolt over dere. Jeg tror jeg kan si at jeg har de snilleste og mest oppløftende leserne i verden! Det var så hyggelig at så mange av dere kom og hilste på i Oslo. Made my trip 

/ I’m proud of who I’ve become and the person I’ve turned out to be the last couple of years.. I’ve gone from a closed to an open person, I’m assertive and see bright on everything and everyone no matter what others may do. That’s a trait I’m proud of! And I also gotta say that I’m really proud of having you as my readers (I like to call you friends). You’re always so uplifting and kind towards me! I feel like we’re one big group of cheerful girls supporters and it makes me so happy. Xx

33 Responses to 22 Q’s│Get to know me

 1. Haha, så tilfeldig at du har tatt så mange utrolig fine bilder i den gata jeg bor i!:) Snakker om det siste bildet av deg, og alle bildene du tidligere har lagt ut med det rosa bygget! Digger bloggen din, og du virker utrolig skjønn?

 2. Hei! Synes det er trist å lese at du ikke lærte noe på skolen. Det er etter min mening helt umulig… Hva med sosial kompetanse, medmenneskelighet, vente på tur, konflikthandtering, å stå i kø, hjelpe andre osv. Kan forstå at du ikke så ofte får bruk for å vite et spesifikt årstall, pytagoras osv., men kjære deg – skolen er jo så mye mer enn det. I skolen lærer du hvordan samfunnet og livet fungerer. Huff, håper virkelig du klarer å se skolen i et litt annet lys etter hvert. Om man trives eller ikke, det er noe helt annet.

  • Hei Camilla! Nå var dette et spørsmål om fag og ikke noe utover det. Alt det du nevner lærer man i det daglige liv og vel så det også, mener nå jeg. Om ikke enda bedre. “Sosial kompetanse, medmenneskelighet, vente på tur, konflikthandtering, å stå i kø, hjelpe andre osv”?..” Det er klart at vi alle er forskjellige, og jeg snakker ikke for noen andre enn meg selv. “Hvordan samfunnet og livet fungerer”, må jeg innrømme at jeg lærte best den dagen jeg fullførte skolegangen og livet virkelig begynte. Men det er nå bare meg, og vi alle er heldigvis forskjellige 🙂

 3. Jeg har problemer med bloggen din nesten hver eneste gang jeg går inn på den:/ Bruker safari på IPhone-det kommer inn feilmelding om at nettsiden må lastes inn på nytt. Noen ganger skjer det hele tiden slik at man ikke får åpnet den i det hele tatt! Veeeldig kjedelig for du har jo en så flott og inspirerende blogg:)

 4. Heii!
  Jeg må bare si at min største inspirasjonskilde er bloggen din, og klikker meg innom mange ganger om dagen for å alltid få med meg de nyeste innleggene dine! Alt fra innlegg til bilder til design bare stråler inspo for meg, haha!
  Men jeg har et spørsmål! Jeg driver å vurderer å kjøpe en sånn clarisonic nå jeg også, så lurer på om det er et må-ha produkt?? Har sett på youtubevideoer om den, men er liksom litt usikker på om det er noe vits? Hva tenker du?

  Ha en strålende helg <3

  • Hei Stine! Det er så hyggelig og motiverende å høre! Tusen takk 😀 Når det kommer til Clarisonic børsten tenkte jeg det samme som deg, helt til jeg kjøpte den med tilhørende glow-rensen. Føler den rengjør skikkelig i dybden og huden blir så ren, smooth og glødende etterpå! Spesielt om påfører gode produkter rett etterpå mens porene enda er åpen og ekstra mottakelig for pleie. Jeg likte så godt den ordinære at jeg kjøpte meg reiseversjonen også. Da er man avhengig 😉 Klem <3

 5. Jeg elsker “Eirín tipser”! Du inspirerer alltid, så at du kommer med konkrete tips er ikke annet enn supert! Håper du fortsetter med det, til tross for folks ignorante kommentarer.

  Ellers vil jeg si at jeg er enig med deg når det gjelder skolen. Jeg har alltid tilhørt kunstens verden, og å passe inn i skolesystemet og blant alle menneskene har alltid vært vanskelig for meg (er ekstremt introvert og liker å være i mitt eget hode…). I dag studerer jeg i kunstfeltet, og det å endelig kunne gjøre det man brenner for føles så utrolig mye mer meningsfullt enn å sitte på skolebenken fra 8.15 til 16.30 hver dag…

  Heia deg! <3

 6. Hei,
  Det er alltid så gøy å klikke seg inn på bloggen din, masse inspirasjon 🙂
  Men ang. Tekniske feil, opplever jeg ofte at når jeg går inn på bloggen din via iPhone/iPaden min så vil ikke bloggen din åpne seg, både i chrome og safari. Nettsiden starter å loade, men så kommer man til en side hvor det står “teknisk feil”…. har ikke opplevd dette på andre blogger… vet ikke om jeg er den eneste som opplever dette, men det skjer kun på iPad/iPhone, ikke på dataen ?

 7. Kan du fortælle lidt mere om det sidste spørgsmålet? Sliter selv med at være lukket og vil gerne være mere åben og selvsikker. Kunne du skrive hvordan du blev det? 🙂

  • Jeg tror helt ærlig det var en blanding av en ny trygghet i gode venner jeg møtte på veien, og ikke minst at jeg ble eldre og vokste det litt av meg. Begynte rett og slett å tenke mindre på hva andre tenker, og fokusere mer på meg selv. Rett og slett gi litt F! :O 🙂

 8. Tenkte bare å si at nesten hver gang jeg går inn på bloggen din fra iPad så kommer det opp at siden må lastes på nytt. Også tar det litt tid, men så kommer jeg inn 🙂 også er det veldig rart, for bloggen din er desidert den siden jeg er mest inne på på iPaden min, men den kommer aldri opp på “mest brukte” på forsiden av safari om du skjønner. Ooogså ville jeg si at du er en utrolig inspirerende person og du aner ikke hvor mye fint du gir meg gjennom bloggen din 🙂

 9. Jeg føler heller ikke jeg lærte noe vanvittig nødvendig på skolen. Jeg tror det meste stammer fra menneskene rundt meg, og egne erfaringer, ikke hva en bok eller en lærer fortalte til meg. Jeg var aldri den som orket å følge med hele tiden heller – jeg gjorde heller litt min egen greie, og synes jeg har klart meg rimelig bra med det 😀 Håper helgen din er bra <3

 10. Takk for et godt innlegg Eirin har fått inntrykk av at det er sånn du er IRL 😉

  Camilla livet kommer ikke med en manual 🙂

  Er helt enig med deg Eirin og Christine at skole ikke er for alle. Er ikke alle som har interesse av å lære noe på samme måte som alle andre har lært før oss. Noen vil lære ting på sin egen måte og noen opplever suksess med å gå den veien.

  Jeg har besøkt andre blogger og klikker meg like fort ut igjen pga jeg synes de er overfladiske. Er derfor jeg liker din blogg for du er ekte 😉

  Likte snappen på mandag med det kaktus bildet du hadde kjøpt 😉 You made my day 😛

  Jeg har hatt problemer med at siden din ikke vil laste på iPad når jeg bruker safari. I dag lastet siden som den skal. Virker som teknisk har optimalisert bloggen din. Har aldri hatt problemer på Mac eller iPhone.

  Jeg er fortsatt like spent på hva du skal lansere i høst 🙂 Koser meg med boken din 😉

 11. haha, åååå dette innlegget var morsomt! Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen i den klomsete personligheten…Jeg skulle på ferie til Florø (tre timer m båt fra bergen) sammen med kjæresten og en stor del av familien min. Jeg og D kjørte fra Oslo, mens de andre hadde vært i bergen over helgen. Jeg elsker å ta bilder, så måtte selvsagt ha med kamera laderen min og alt kamera utstyret. Når vi har komemt to timer utenfor Oslo vil jeg ta noen bilder, i og med at det var så fint landskap. Jeg skal ta opp kameraet, men plutselig finner jeg ut at batteriet og laderen ikke er med….Tror du jeg ble skuffet? guri land! Jeg lette overalt og finner den ikke! Derfor ringte jeg Alle elitefoto butikkene som finnes langs veien (HAHA, døør av det der)…for å få tak i lader. Ingen hadde det inne, så jeg ringte pappa fortvilet; – Jeg har ingen kamera lader , hva skal jeg gjøre? Pappa ble like fortvilet over hvordan ferien skulle bli med grinete meg på tur. Jeg ringte elitefoto på lagunen i hast, før flyet til alle fra bergen skulle avgårde. Jeg får holdt av både batteri og lader til kameraet. Så onkelen min plukker det opp for meg , før han kjører alle til Flesland. Jeg var eeevig glad da jeg fikk det i hånden etter masse styr og 1000 kr rett ut av #fattigkassa. Jeg ber D gå å legge laderen og batteriet på soverommet slik at det ikke blir borte det også. Da kommer han ut med en rar stemme… – Kjære? Ja, sier jeg. -Jeg fant den grå laderen din i fotobagen! Det var en skrellblandet fryd skal jeg love deg. ALT det, for en kamera lader jeg plutselig hadde tatt med meg likevel…med batteriet til kameraet inn i laderen. Hahaha. Tro meg , du er ikke den eneste som tabber deg ut med slike ting! Nå går jeg i hvert fall aldri tom for batteri på kameraet med to ladere og to batterier. Ha en fin lørdag kveld /søndag 🙂

 12. Hei! Hver gang eg går innpå bloggen din så får eg opp “tekniske problemer” og siden tar enormt lang tid å laste inn..

  Hvor er den andre svarte hunden du skaffe deg?!? Ikkke sett noen bilder av den så lurt på dette lenge!

 13. Hei! Synes Clarisonic høres spennende/interessant ut, kunne du ikke skrevet litt mer om denne? Feks et innlegg slik at du kan skrive hvilke produkter du har kjøpt ved siden av osv.? 😀 Evt. hvis du ikke ønsker å gjøre det; hvilken modell har du?

 14. Hver gang jeg skal inn på bloggen din så må den laste dobbelt så lenge, også står det -problemer med lasting av side- før den evnt kommer opp. Noen ganger laster den ikke og da må jeg gå videre eller prøve på nytt. Ganske irriterende i lengden, og du er den eneste bloggen jeg har dette problemet med. Bruker iPhone og safari. Bra at du tok det opp.

 15. Det er så trist at man sier at man ikke har fått bruk for noe av det man lærte på skolen. Da tror jeg ikke at man fullt ut forstår skolens oppgave: Det er nemlig ikke bare å lære deg helt konkrete ting som du kan bruke i et fremtidig yrke, men å gi deg et bredt grunnlag for å forstå verden på ulike måter og være en god samfunnsborger.

  Jeg skulle virkelig ønske at forbilder kunne slutte å si: “Jeg har ikke fått bruk for noe av det jeg har lært bortsett fra de håndfaste tingene”, for all kunnskap bidrar til noe og kan brukes til noe. Og for ikke å snakke om at det å lære seg noe nytt skaper nye nevroner i hjernen som fører til at hjernen din er sunnere. Nedevaluering av kunnskap smitter til de som sitter på skolebenken i dag.

  Bare et lite hjertesukk fra meg på en søndag.

 16. Hei! Angående det tekniske; jeg har aldri problemer med å laste bloggen din på Mac/PC, men hver gang jeg skal inn på iPhone eller iPad (bruker safari her) kommer det opp en melding om at “nettsiden måtte lastes inn på nytt på grunn av et problem”. Til slutt kommer det opp en feilmelding om at nettsiden ikke kan lastes i det hele tatt på grunn av “et gjentakende teknisk problem”. Håper dette kan være til hjelp! 🙂

 17. Liker sånne type innlegg?

  Hver gang jeg skal inn på bloggen med Safari på iphone, så får jeg opp at siden ikke kan laste. Må da gå helt ut igjen og etter 2-3 forsøk med lang lasting kommer jeg inn til slutt. Ikke opplevd dette på andre blogger, eller når jeg går inn på lenkene du deler på facebook.

  Håper det løser seg, må være frustrerende for deg med slike problemer.. God søndag, fine?

Follow @ Instagram