Vil dere høre en morsom historie, eller?

Denne dagen har jeg sett frem til lenge – jeg skal nemlig feriere en uke i varme, deilige Kroatia! Først går turen til Split i to dager, før resten av ferien skal bli tilbragt i fine Makarska. Morgenen i dag derimot har vært fullstendig kaos – det er det verste jeg har vært med på! Og jeg har forsåvidt bare meg selv å takke, vimsen selv.. Haha! Nå har jeg så mange timer å slå ihjel på flyplassen at jeg kan like gjerne dele historien med dere. You ready for it? Hold dere fast..

For en gangs skyld hadde jeg pakket i god tid, til og med lagt klart reiseantrekket, pakket toalettsaker, funnet frem pass og alt som hører med. Leiligheten var ryddet, og klar for deilig hjemkost. Klokken 05:00 spratt jeg opp av sengen, og jeg var i rute for flyvningen som var planlagt 07:50. Jeg sang for full hals hele veien til flyplassen og var overraskende opplagt og giret etter 2 timer søvn! Jeg får aldri sove dagen før avreise, da jeg er redd for å forsove meg.

Da jeg hadde parkert på langtidsparkeringen og omsider sjekket inn + sendt avgårde bagasjen, åpner jeg vesken og ser til min fortvilelse at passet ikke ligger inni etuiet. Det var tomt som en slapp lefse! Jeg kjente svetteperlene på ryggen og sprang rundt ankomsthallen i Gucci ‘tøflene’ som fikk nok oppmerksomhet i seg selv, frem og tilbake uten mål og mening. Er det muulig! Deretter bestemmer jeg meg i et svakt øyeblikk for å ta flybussen tilbake til bilen og sette kurs hjem for å hente passet. Gudene vet om jeg hadde mistet det på veien, liksom! Da jeg hadde kjørt til rundkjøringen etter flyplassen innså jeg at det var helt håpløst – jeg rakk aldri hjem og tilbake igjen?? Da kjørte jeg bilen tilbake, ordnet ny parkering, og tok flybussen tilbake til flyplassen igjen… Der sparte jeg my tid, ikke sant… Jeg løper opp til politiet på flyplassen og de er usikre på om de rekker å fikse nødpass, men om jeg var rask ned igjen i ankomsthallen for å ta passbilder i automaten der, så kunne de kanskje få det til. Jeg løper ned, og selvfølgelig – «OUT OF ORDER». Jeg løper opp igjen på kontoret og får avslag. Ingen mulighet til pass uten passbilde. «KAN DERE KLIPPE UT BILDET PÅ BANKKORTET MITT?» Ehe, nei… Jeg var fortapt.

. . .

Helvette heller, jeg har sett på film at de henger opp ‘out of order’ lapper på pur faen på de maskinene, så jeg gir meg ikke. Jeg løper ned, river bort plakaten, setter meg inn i maskinen og drar for gardinene. Klikk – klikk – klikk. Et lite øyeblikk lurte jeg på om det var mine bilder som kom ut eller om den faktisk var out of order, for jeg så ut som hysterisk bavian der jeg satt. Men nei, DET VAR MEG! Herreguuud.. Jeg løp opp igjen til politiet, mens jeg hadde Bergen Taxi på telefonen. Jeg fikk dem til å kjøre til leiligheten min, låse seg inn, se etter passet og muligens levere det i TILFELLE politiet ikke rakk å lage nødpass likevel. Puh. Ringte og vekket naboen også sånn i tilfelle, men aner ikke hvorfor jeg gjorde det… Snakk om å dra i alle retninger! Sorry!

Politiet på flyplassen var reddende engler, og jeg rakk å få nødpass! Det var verre med stakkars taxi-sjåføren som ringte fra leiligheten min. Han ble heldigvis fornøyd med en slant på Vipps.. Da jeg skal til å betale politiet for nødpasset presterer jeg å helle ut hele vesken min på gulvet foran dem mens jeg hyler «JEG GLEMTE BANKKORTET I DEN AUTOMAT-TINGEN!!!. «Eh nei, du gav det til meg for 2 minutter siden» sider politimannen. Åh, ja, stemmer.. «Men du, hva gjorde du med den ‘out of order’ lappen?».. «JEG REV DEN NED, MEN JEG KAN LØPE NED Å HENGE DEN OPP IGJEN, ALTSÅ!!».. Livredd for å bli arrestert i samme slengen for herverk, det hadde jo bare vært prikken over i’en. Men neida, de tok det med et smil og jeg hadde snaue 2 min til boarding..

Jeg fikk et tips om en snarvei til fast track, og jeg jattet bare med ‘ja, ja ja!! takk, tusen takk’. Fikk beskjed om å løpe til høyre, for og så svinge inn første dør før heisen. Jeg løp jo selvfølgelig til venstre. Politimannen roper etter meg ‘HEY, JEG SA HØYRE» Jeg snur – løper forbi døråpningen mens jeg peser ut «TAKK, EH GOO SOMMMHÆÆR», og inn en eller annen dør.. Saaatan så mange trapper det var ned her da tenkte jeg! Tror jeg løp 10 trapper nedover med vesken på slep.. «Evacuation room» eller bomberom eller hva søren det sto på det skiltet nederst.. Det var i HVERT FALL ikke riktig. OPP IGJEN! Jeg holdt seriøst på å besvime. Så mye for de geriljaintervallene.. Til slutt kom jeg meg inn, rakk akkurat boarding.. Fyttisteike. Jeg rakk faen meg flyet!

En og en halv time senere, fremdeles i flyet ↓

Kjære passasjerer, beklager så mye for den lange ventetiden.
Vi har dessverre en teknisk feil med airconditionet og ber dere derfor forlate flyet.

Ny estimert avgang til Split, Kroatia er om 8 timer.

Previous Post
Next Post

60 thoughts on “Hasta la vista, liksom !$%#

 • Susanne casandta
  OFf dette hørtes kjempe kjedelig ut «/ håper resten har ferien blir vellykket 🙂

 • Susanne
  Hahaha huff, det i seg selv kvalifiserer for en avslappende ferie. Du er så morsom! Husker den episoden på snapchat hvor brannbil og alt kom for å fiske opp nøklene dine. Jeg lo meg nesten ihjel av det! God tur <3

 • Stine
  Åååh, helledussen! Haha, føler med deg! ? God tur, herfra kan det bare gå oppover ?

 • Sandra Ljungren Peeters
  Er det slemt å le nå? Haha, håper turen din blir fin når du kommer frem 🙂

 • Celine
  Å herregud tror jeg bare hadde satt meg ned midt på flyplassen for så å begynne å grine.. haha! Hadde de bare oppdaget feilen og kommet med forsinkelsen tidligere så hadde du jo hvertfall, med GOD margin, rukket hjem igjen, huff! God tur da 🙂

 • Julie
  Hahaha, jeg ler så jeg revner!! Hørtes ut som den minst avslappende måten å starte en ferie på, men glad det ordnet seg <3 ha en nydelig uke, skjønneste!

 • Line
  Hahaha, nå døde jeg? For en crazy start på dagen, stakkars deg.. Men glad det ordna seg til slutt?? Anyway, jeg var innom bloggen i dag for å anbefale deg noen workouts hits: Like the way av Timaya og Biko av Lola Rae? Hope you like them, og kos deg superdupermasse i varmen??? Klem!!!

  • Hahaha! Jeg døør.. Og takk for tips, er ikke sånn at jeg har så mye annet å gjøre på her på flyplassen nå ? God sommer <3

 • Ida
  Hahah nå lo jeg godt!
  Håper de neste 8 timene blir litt mer avslappende <3

 • Caroline
  Kanskje ikke pent gjort, men jeg ler så jeg griner! Skal jaggu si du har formidlingsevne ? Snakk om å kickstarte ferien, sette alle kluter til og involvere Gud og enhver mann! Haha, nei takk for en morsom historie selvom det kanskje ikke var en helt morsom opplevelse når det sto på som verst. Ønsker deg en knall ferie allikevel ❤️

  • Haha, jeg ler som jeg griner selv NÅ. Er det muuulig ? Beklager på vegne av alle som ar vært vitne til meg i dag ? Tusen takk Caroline <3

 • Ida Kristine
  HAHAHAHAHAHAHHA JEG DÆVVER ??? HAHAHAHAHAHAHHA ER DET MULIG LIKSOM ??? Du er fantastisk, håper alt ordner seg ❤️

 • Hahaha! Du er hysterisk! Jeg hadde dødd om det hadde vært meg – aldri i livet om jeg hadde fått det til?
  God sommer Eirin ?

 • Kaja
  Uff det hørtes forferdelig ut! Å være stuck på Flesland er ikke akkurat spennende heller… god tur når den tid kommer hehe ? Håper det ikke blir mer tull for deg resten av uken! Klem❤️

 • Mia M
  Hahahhahahahaha, åå guuud for en dag du har hatt!! Nå ler jeg så tårene spruter ? Du var iallefall tiltaksgyktig! Jeg hadde nok ikke klart å gjøre noe i den situasjonen. Det aller sykeste var utsettelsen, eeeeer det mulig!!? Håper du får en superdigg ferie iallefall! Og mens du sitter der på flyplassen, må jeg tipse deg om en ny(tror jeg?) serie på netflix, «girl Boss»! Super søt og morsom serie, skikkelig girly 🙂 Om en jente som selger Vintageklær osv. ??

  • Hahahaha ? Mandag fra helvette. Men det ble i hvert fall en god historie! Og herregud, takk for tips – men jeg så faktisk hele sesongen på solsengen i Bali! Sykt koselig ? <3 Klem

 • Kristine
  Åherreguuuud- så kjedelig! Men bra at du fikk nødpass, slik at du kunne reise i det hele tatt ??

 • Wow så mye uflaks du fikk på kort tid! Måtte små-le av denne historien, huff! Ha en fortsatt god mandag!

 • Julie
  Hahaha jeg ler, for et syn det må ha vært?
  Bra alt ordnet seg 🙂 men kjipt at flyet blir forsinket etter alt stresset ditt, haha.
  God ferie <3

 • Hahahahahahahahahaha oooooh my God!!!?? hadde stryket med allerede i det jeg fant ut passet ikke var der, så du skal ha creds! Håper på maaasse bilder og oppdateringer fra fine Kroatia?

 • kristine
  hahahahhahhaaha!! hørtes ut som en typisk eirin kristiansen historie?? god ferie!

 • heidi
  hahahahahaha, hadde dævva !
  Maks uflax =)

 • Tina
  Hahaha? God Tur!

 • Madelen
  Er det mulig, FOR en morsom historie ?. Selvsagt kjipt, men gøy for oss om du forstår meg rett, Hahha! Godt du kom deg til Croatia til slutt!
  Jeg skal faktisk også til Croatia snart! God tur<3

 • Elena
  O M G

  <3

 • Elisabeth
  Haha!! Må jo le da.. Dette var artig lesing! Men så forferdelig stressende. Godt man kan le av det etterpå. God ferie!

 • Haha Fyfader, jeg kjenner bare jeg får panikk bare av å lese det her! Godt det ordnet seg da, og det gjør det som regel! God tur til Kroatia ?

 • Thao
  Hahaha. Ser for meg en svettende bergenser som stresser som helsikke. For håpe du får slappe av før flyet tar av. God tur fine du 🙂

 • Thea Isabelle
  Hahahah jeg døøør!! Hvordan er det i det hele tatt lovlig å ha så mye uflaks på en formiddag? Ønsker deg i hvertfall en god tur når flyet først bestemmer seg for å dra, og anbefaler deg å dra en liten tur innom Haven når du først sitter på Gardermoen. De har de desidert beste smoothiebowlene på flyplassen 🙂

 • Irene
  Hahaha! Såå lættis.. Jeg dør! Vet ikke hva jeg hadde gjort i din situasjon??‍♀️? Men du gjorde det bra hvertfall, haha.. Håper fly turen og resten av sommeren blir bra❤️?

  Hva hadde du foressten på deg på flyet eller reisen? Den sorte buksen, kan det være?? klem❤️

 • Sara
  Kan hvertfall trøste deg med at Makarska er NYDELIG, på vei hjem nå.. ha en fin ferie! 😀

 • Heidi
  For en fantastisk morsom historie, kunne jo spilt inn den komedien du, he,he??? Den nye Birgitte Jones ?
  Du fortalte det så levende at man så,bare alt kaoset for seg, du er bare skjøn da Eirin ?Ønsker deg en super ferie
  til Kroatsia, blogg litt også da, for det er så koselig å følge deg ?? Leser bloggen din hver dag og blir inspirert på
  alle fronter ? Sommer klemmer fra Heidi

 • Sofie
  Huff, hahah dette er en typisk hendelse for meg å havne i også! håper du vet at du kan bruke Airhelp i sånne tilfeller forresten, så får du kompensasjon for forsinkelsen på flyet! God ferie <3

 • Christine
  HAHA, gu så morsomt! Og så var det akkurat som å lese om meg selv, det der hadde vært så typisk meg. Jeg mistet også nøklene ned i en sånn renne i bakken, på flesland, og brannmenn måtte fiske de opp. Sykt.

  Gled deg til Makarska! Jeg er her nå og har siste dag her i morgen. Vet ikke hvor du skal bo, men et tips er å gå fra Baska Voda til Brela. Kjempefin gangvei med klipper og krystallklart vann. Helt nydelig. Finere strender nærmere Brela.

  God tur! 🙂

 • Åååå, dette var da bare litt av en start på dagen ! #bluemonday skjer heldigvis alle! <3 Godt alt ordnet seg til slutt, og at du har bein i nesa til å rive ned lapper når det trengs. Håper du fikk en fin flytur i det minste! Masse god ferie og kos deg i kroatia. Det er så fint der! Gleder meg til å klikke meg inn her de neste dagene, stor klem og god ny uke <3

 • Julie
  Hahahahhahahaha!

 • Emilie
  Hahahahha, herregud dette er det beste jeg har lest i dag?
  Er så typisk det der. Både at du glemte passet og at flyet er forsinket. For no dritt. Jaja, du klarte å rekke det og er på vei til Kroatia?
  Håper du koser deg masse!!

 • Hahahaha fy søøøøren så bra! Jeg kjenner meg så godt igjen i sirkus som det der, haha! Blir i det minste gode historier 😀 Kos deg masse!

 • HAHAH!! Er det muuulig?! Får helt vondt av deg, og den stressende følelsen du må ha hatt, samtidig som jeg synes dette er rimelig festlig. Jeg må også si at dette gjordet at jeg gikk over all bagasjen som er pakket, og sjekket pass og alt. Avreise om ca 1 døgn, så det var litt greit å føle meg litt mer sikker!! Jeg skal IKKE ha det sånn som dette kl 5 på natten på Flesland på onsdag liksom, hah!! Håper turen gikk fint, og at du koser deg masse. STOR klem<3

 • Elisabeth L
  Huffa meg, kan nesten føle stresset når jeg leser dette, men du er jo bare så søt, haha<3 klarer nesten å se for meg hendelsen, som en scene i en komedie eller noe, haha! tenk hvordan det hadde sett ut om noen faktisk hadde filma dette, haha 🙂 nå kan du i hvertfall kose deg på ferie da<3

 • Nei, nei, nei!! Stakkar deg, det høres alt for stress ut. Håper du får slappet av på ferien din i det minste. Kos deg. 😀

 • Sunniva
  Hvilken modell er det på solbrillene dine på instagram?

 • Åh gud for ett styr! Jeg ble helt stresset av og lese det her jeg, men såå bra du rakk det <3 kjenner til det og løpe rundt i Gucci "tøflene"" selv, alle ser litt ekstra rart på deg, men de skulle bare visst hvor gode de var! Ganske fashionable også spør du meg 😉 Masse god tur <3

 • E
  Haha, jeg ler meg i hjel! Sykeste situasjonen, jeg hadde lett begynt og grine for lenge siden. Stålkvinne er du hvertfall, snakk om å være løsningsorientert! Jeg måtte få nødpass en gang, ikke fordi jeg hadde glemt passet, men fordi det hadde gått ut … Det var så vidt jeg rakk og få nytt og sette meg på flyet, men heldigvis gikk det i orden. Hadde det ikke vært for det nødpasset hadde jeg ikke møtt mannen i mitt liv for over 7 år siden ;D

  Nyt ferien, gleder meg til oppdateringer!

 • Emilia
  Hahahaha! Det er som å lese om meg selv. Så sinnsykt uflaks på alle måter. Stakkars! Håper resten av ferien blir bedre da 😉 Kos deg masse!

 • Anniken Haugland
  Haha nå lo jeg godt! Du er skjønn da. Glad det ordnet seg, håper ferien din blir super 😀
  alltid kjekt å lese bloggen din.

 • ER det mulig?! Jeg pusta så letta ut da jeg så du rakk det, og så bare; HÆ?! NEI!!
  Hahah, håper du snart er på vei og får en fantastisk ferie til tross for en litt kjip start. Klem

 • Marianne
  Altså? Fyfaen.så.jeg.ler. dette er noe som kunne skjedd meg?? dette var ekstremt underholdende å lese, måtte lese det to ganger!! Håper turen videre går smertefritt!?

 • Kristin
  Hahaha! Jeg ler sæ jeg grinee da jeg ser for meg for et stress det må ha vært! Så sykt bra at du ordnet det til slutt! Hadde jeg aldri klart! You rock girl!
  Hvor er det fine skjørtet fra foresten? Kos deg på ferie skjønne du <3

 • Marie
  Hahaa, huff. Så godt du kom deg avgårde til slutt da 😉 Anbefaler restauranten Bounty forresten, den var vi SÅ fornøyd med for noen år siden da vi var i Makarska 🙂

 • Hanna
  Nei, er det mulig?! OMG. Kjente på stresset bare av å lese det, håper du fikk slappet av mens du venta alle de timene på ny
  ombordstigning, hihi! Håper du koste deg mye på tur :*

Comments are closed.