fbpx

How weekend sugar recovery looks 

I dag nyter jeg søndagen litt ekstra, og jeg har kost meg med dagens første kaffekopp på sengen til to episoder av Orange Is The New Black. Godteriskålen fra lørdagskvelden har også blitt funnet frem. Ooops! Er det helg, så er det helg. I morgen er for mange den offisielle dagen tilbake på jobb etter ferien..

// Today I’m enjoying my Sunday to the fullest.. Briefly summarized we’re talking me having my first cup of coffee in bed while watching two episodes of Orange Is The New Black + candy from last night. Ooops! Weekend is weekend.. Tomorrow is the official day back to work after vacay for many people!

.. Det gjelder meg også! Jeg leser at noen er litt bekymret for ‘slack’ i innhold og oppdateringer her inne, og det er rett og slett bare fordi jeg har utnyttet sommerferien litt ekstra før høsten smeller i gang! I morgen er det back to business, og jeg kjenner jeg gleder meg veldig til det. Det er godt med ferie, men det er noe kjært med de hverdagslige rutinene også, som jeg alltid savner! Det skal bli fint å komme tilbake i gode blogg-rutiner igjen, ikke minst 

//.. And YES – It also applies to me! I’ve read your concerns about my lack of content and updates in the comments lately and I just want to tell you not to worry. It’s just because I’ve been enjoying the summer off before hectic fall kicks in! Tomorrow I’m back to business and I’m really looking forward to it. Vacation is nice, but It’s something unique with the everyday routines that I always miss! Not at least, It’s gonna be nice to get back to good old blog routines again.. I can’t wait!

↑ Today’s breakfast, lunch and dinner..

I kveld skal jeg skrible ned litt inspo til bloggagendaen de kommende ukene, så skrik gjerne ut hvis det er noe spesielt dere ønsker å lese her inne. Da skal jeg selvfølgelig ta det til etterretning! Håper sommeren har behandlet dere bra. Jeg setter veldig stor pris på hver og en av dere som følger meg! Klem

// Tonight I will write down inspiration in my blog agenda for the upcoming weeks. If there’s anything special you’d like to see or read please let me know and I’ll take note! Before I finish I just want to say that I really appreciate every single one of you, and I hope summer have been treating you good. Xx

38 Responses to Vacay coming to an end

 1. Hei søte <3 jeg er veldig glad i bloggen din generelt, men jeg ønsker meg en spørsmålsrunde, time for time-innlegg og mer av hverdagen din. Håper sommerferien har behandlet deg fantastisk <3 klem!

 2. Koselig innlegg og bilder! Synes det er bra du har tatt litt sommerferie, det er lurt for dere bloggere som ikke kan ta 4 uker helt fri som alle andre. Eller, dere kan, men det hadde nok ikke vært så godt mottatt, hihi.

  Forresten, et lite “tips”. Ser du har gjort denne feilen før, så tenkte å gjøre deg obs på det. Det er “How it looks” og “What it looks like”. Altså kan man ikke ha “like” må slutten med mindre man bruker “what”, og ikke “how”. Bare en liten, vennlig påminnelse.

  Ha en flott dag videre!

 3. Hei! Lurte bare på hvor den grønne of shoulder kjolen du la ut på Snapchat for noen dager siden er fra? Utrolig fin!
  Håper du har hatt en fin søndag, klem❤️

 4. Hei 😀 Vil gjerne se flere videoer! Gjerne en sminkevideo 🙂 Ellers kunne jeg tenke meg et innlegg med alle dine leppe-favoritter 🙂

 5. Savner videoene med deg og Cath skikkelig! Kan dere ikke få til en månedlig greie igjen, eller bare litt innimellom? Var så gøy med videoer der du faktisk snakket og ikke bare poserte, og vi fikk se personligheten din komme frem. Cath virker som hun drar den ekstra frem, det var skikkelig gøy å se!

 6. Jeg skulle ønske innleggene dine var litt mer personlig. Veldig glad i bloggen din, men synes den har blitt mer upersonlig det siste året. Det går jo an å være personlig uten å være privat, mener jeg ? Ellers ønsker jeg mer regelmessige oppdateringer – heller én post om dagen, enn flere poster en dag for så en-to dagers bloggpause. Ønsker meg også litt mer tekst til tider, hvis det går an å si? ? Pene bilder er viktig det, men det er også teksten – og gjerne litt mer enn bare et avsnitt eller to (noe du som oftest er veldig flink til altså – her bare ramser jeg opp litt av det som er “viktig” for meg som bloggleser).

 7. Spørsmålsrunde på video!
  Video med deg og Cath 🙂
  Høstens must have (når den nærmer seg litt mere)
  Innlegg om vannscooteren, thihi. Vurderer sterkt å kjøpe det selv! 🙂

  Gleder meg veldig til du er tilbake for fullt <3

 8. Hei. Jeg kunne tenkt meg mer mat- og treningsrelaterte innlegg her inne. For eksempel: Ukesmeny, hvordan treningsuken din ser ut, hva du har i kjøleskapet osv. Mer av hverdagen din egentlig, ikke bare sånne “skjønnhets” relaterte innlegg. En annen ting jeg vil at du skal fortsette med er “10 ting jeg vil gjøre i ….” spalten din. Sist, men ikke minst, flere videoer og spørsmåls runder. Savner videoene til deg og Cath 🙁

  Jeg vil ønske deg en fantastisk fin uke! Håper den byr på mye bra. Det fortjener du virkelig <3

 9. Jeg husker du nevnte i et innlegg at du skulle lage hjemmekontor med glassvegger i 2. etasje. Ble det noe av det prosjektet?

  Vil gjerne se et innlegg om hjemmekontor 🙂 Snart et år siden jeg kjøpte boken din 😉 Synes bloggen din holder en høy kvalitet fortsatt 🙂 Teknisk må optimalisere bloggen din for iPad.

 10. Ja, til sminkevideo og flere sunne og gode oppskrifter. Jeg synes innleggene dine er så delikate og pene.

 11. Gjerne et innlegg der du forteller om sommerferien din, hva du har gjort og med hvem. Ser du har fått deg kjæreste, ble det nettopp slutt med forrige? Husker du ikke kunne si noe om det forholdet fordi du hadde fått munnkurv som du kjempet mot, hva var grunnen til dette? Har du det fint nå i nytt forhold? 🙂 Savner litt mer innblikk i livet ditt på det mer private 🙂
  Og gjerne videoblogg om outfits for høsten eller av deg og cath. Eller video av din makeuprutine om morningen og renserutine på kvelden 😀

 12. Hvor er den grønne off-shoulder kjolen din fra? Så den på snap på bursdagen din, såå fin??

 13. Hadde vært gøy om du tok oss gjennom en typisk dag for deg der du forteller hva du gjør, spiser osv. 🙂

 14. Hei! Akkurat begynt i ny jobb, og vil ha litt inspirasjon! Litt typ CareerGirlDaily 😀 Vet du er veldig flink på alt fra jobbklær, kontor, inspirerende vaner og lignende. Etter sommeren savner jeg å lese litt sånt <3

 15. Du er så flink!! Hadde vært gøy å se hva du pakker med deg når du skal ut på reise, og hva du pakker i! 🙂 🙂

 16. Det hadde vært veldig gøy om du fortalte om dine morgenrutiner, og video av hvordan du styler håret ditt, for det er alltid så veldig fint!

 17. Hei Eirin! Jeg elsker å følge med på deg og bloggen din! Jeg synes du er akkurat passe personlig og unner deg det privatlivet du vil ha utenfor bloggen. Du gir så mye inspirasjon! Noen ting jeg ønsker å lese på bloggen din til høsten er innlegg om håret ditt og produktene du bruker, gjerne litt om hvordan du striper håret hos moren din! Det er så fint og kunne tenkt meg å vise det til frisøren min. Jeg er dilla på parfymer, så kanskje et innlegg om dine yndlingsdufter også. Og gjerne noen innlegg om billige, trendy og gode klær. Du er super!

Follow @ Instagram