fbpx

· I just call it the French beach bun ·

Jeg elsker å ha skulderkort hår, og har vel egentlig funnet ut at det er denne lengden jeg kler best til tross for at jeg sikler etter lange, bølgete lokker! Den korte lengden gir meg en mye mer klassisk og clean look, og jeg trives med det. Det er kun én utfordring, og det er at lengden gjør at jeg ikke alltid får håret helt bort fra ansiktet uten at det faller ned litt etter litt. Derfor har jeg fått dilla på denne frisyren – perfekt til sommeren, spesielt på stranden!

// I love having shoulder short hair and with time I’ve realized that this is the length for me.. (Despite the fact that I LOVE long curly locks! I just can’t pull it off..) This short length looks classic and clean and I’m really comfortable with it. There’s one challenge though, and that is managing to pull all the hair away from my face in a bun without the hair falling out after just seconds! Therefore I’m loving this hairstyle – it’s perfect for summer, especially on the beach!

❥ This is how I make it!

1. Gre gjennom håret og spray røttene med tørrsjampo for tekstur og volum. 2. Flett en fransk flette fra hårfestet og ned i nakken, fest med en gjennomsiktig gummistrikk. 3. Du vil ha en liten hestehale igjen, og denne lager du en enkel messy bun av. 4. Dra litt i håret for volum på toppen og sidene. 5. Secure!

// 1. Comb through your hair and spray the roots with dry shampoo for texture and volume. 2. Braid a french braid down to your neck and secure it with a transparent hair strap. 3. Make a messy bun of the ponytail. 4. Pull gently on your hair to make it look more messy and voluminous! 5. Secure with bobby pins.

 Ta-daah!

6 Responses to French braid meets messy bun

  1. Hei Eirin! Du inspirerer meg utrolig mye og jeg elsker å lese bloggen din, og å se på alle de inspirerende bildene dine! Jeg lurer på om du kan vise hvordan du redigerer bildene dine? Hvor redigerer du bildene dine?

  2. Hei 🙂
    Jeg elsker bloggen din og spesielt bildene du tar! Du er den eneste bloggeren jeg leser og synes har bra innhold. Det kan godt være du har skrevet noe om det, men synes du blogger litt lite for tiden og det er så synd for jeg elsker virkelig når du kommer med nytt innhold. Du har kanskje tatt deg litt sommerferie du og, men jeg lurer bare på når du skal begynne å bloggen litt som ‘vanlig’ igjen med to innlegg hver dag? 🙂
    Klem ❤️

  3. Hei! Hvor mange blogginnlegg har du om dagen, og hvilken tid bruker du som oftest å publisere de på? Er nettopp blitt fast leser ?

Follow @ Instagram