In cooperation with Visa

Hva gjør man når man har 24 timer i Berlin?.. Vel, å shoppe i Mitte som har blitt til en av byens mest trendy områder er ett alternativ! Her finner man alt.. Etterpå ble det en tur i Park Tempelhofer (her kan man leie sykler, kajak, paddle bord..) etterfulgt av en helt ny opplevelse for min del – ølsmaking på et mikrobryggeri kaldt BRLO. Berlin er kjent for mikrobryggerier, og dette stedet er helt nytt. Jeg som ikke liker øl engang synes det var en helt unik opplevelse, og det er det kuleste stedet jeg har vært! Hit bør dere dra, for en opplevelse helt utenom det vanlige. Jeg kommer aldri til å glemme det!

// What do you do when you have 24 hours in Berlin?.. Well shopping in Mitte, one of the trendy areas is a great alternative! Here you’ll find everything you can imagine when it comes to shopping.. Afterwards I went to the Park Thempelhofer (here you can rent bicycles, kayaks, paddle boards etc.) and I ended my day at this super cool brewhouse called BRLO. Berlin is known for their many micro brewhouses and this place is new and already popular af! I mean, I don’t even like beer but this was without a doubt a super cool experience that I will never ever forget. You simply can’t miss this place when you go to Berlin!

Her i Berlin har jeg brukt Visa-kortet mitt til alt fra shopping og lunsj, til andre aktiviteter og taxi. Betaler man med Visa i utlandet har man mye bedre kontroll, og man sparer ofte mer enn ved å bruke kontanter da å det veksle oftere gir en dårlige valutakurs. Dessuten er det mye tryggere enn å gå rundt med masse kontanter! Tips: betal alltid i kursen til landet du er i! Det vil lønne seg i lengden, og man sparer noen kroner på det.

// Here in Berlin I’ve been using my Visa card for everything to shopping and lunch, to other activities and taxi. If you pay with Visa when traveling you have much better control, and you often save more money using a card rather than taking out cash because of the exchange rate. As a matter of fact, it’s much more safe to travel with a card than loads of cash! Tips: always choose the country currency. This will save you money because of the exchange rate.

Jeg havnet blant annet på TopShop, og der kjøpte jeg meg et par boots til høsten med gullstuds, sorte jeans (de har virkelig den beste jeansen!) samt en ripped dongeriskjorte som dere kanskje så et glimt av på Instastories og Snapchat. Flere av dere lurte på hvor den var fra, så nå vet dere det!

// I bumped into TopShop and left with a brand new pair of boots for fall with gold studs, a pair of black jeans (they have the best jeans in the world without a doubt) and a nice ripped denim shirt. Some of you saw the shirt on Insta / snapchat stories and asked me where to get it! Well, now you know.. ; )

Jacket, skirt and t-shirt: Zara
Bag and sunglasses: Céline
Sandals: Steve Madden

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Shopping in Berlin

 • Susannecasandra
  Så fint antrekk 🙂 så ut som du Fikk gjort masse i Berlin 🙂
  Vet du om dem har top shop i Roma ?:)

  • Hei,
   Det finnes dessverre ikke Topshop i Italia, verken i Roma eller Milano. Når man søker på Google kommer det opp «Topshop-butikker», men når du klikker inn på linken vil du se at det er en/flere anbefalinger av bra butikker. Når du derimot søker inne på Topshop sin hjemme side og skal finne butikk, kommer ikke Italia opp. Jeg har vært i Roma og flere steder i Italia og butikken finnes ikke. Jeg oppholder meg også her nå for øyeblikket og det har ikke kommet hit heller, dessverre. Roma har mange andre butikker så hvis du skal hit finner du sikkert noe uansett, Italienere er kjent for å ha egne butikker som ikke er så kjente (internasjonale).

 • A
  Hei,

  Hva heter brillemodell din?
  Elsker foresten Celine vesken din, den er skikkelig klassiker, lyst på slik selv.
  Du går vel ikke med tanker om å selge din?

 • Mari
  Hei <3
  Når kjøpte du jakken? Har hatt lyst på denne lenge og ventet på at strl min skal komme inn igjen på nettbutikken til Zara, men nå finner jeg den ikke i sortimentet lengre.

 • H
  Mener du Treptower Park? Tempelhofer Feld er en nedlagt flyplass – som også er en fantastisk park, men ikke noe kajakkmuligheter der, så vidt jeg vet 🙂

 • Johanne
  Hvilken modell er Celine brillene? De var super fin.

 • Heidi
  Hei Eirin ☺?

  Hvilken størrelse har du denne jakken i?

  Mvh Heidi ??

 • Gina
  Ja hvilken str har du i denne fine sorte jakken? ❤️

 • Renate
  Hvilken str kjøpte du jakken i?

 • Heidi
  ???

Comments are closed.