Grey knit: BikBok
Skirt: Ellos (spons)
Sandals: Steve Madden
Bag: Saint Laurent
Sunnies: Céline

Det har vært sommerferiemodus på bloggen de siste dagene, men nå er jeg hjemme igjen med en ryddet agenda hvor fokus skal være på blogg, og det gleder jeg meg stort til. Jeg dro hjem fra Paris i går med et fullt minnekort, og jeg har mange fine bilder å dele med dere! Jeg elsker disse bildene foran Eiffeltårnet.. Det minner meg om et gammel postkort! Jeg blir bare mer og mer glad i Paris for hver gang jeg er der, og jeg kjenner jeg lengter tilbake allerede. Jeg kan anbefale å bo på Hotel La Maison Chams Elysées på det varmeste. Så utrolig vakkert, majestetisk men likevel intimt og koselig hotell. Og den skjønne damen som driver hotellet er helt fantastisk – en ekte ‘parisian’, om jeg kan si det selv. Jeg skal definitivt tilbake dit veldig snart. God helg 

// I’ve been in vacation mode when it comes to my blog updates lately, but now I’m back home after a lot of traveling, and the agenda is cleared. From now on I will focus on bringing life back to the blog and I’m really excited! I left Amsterdam, Berlin and Paris with a full memory card, so in other words, I have a lot to share with you. I left Paris yesterday and I really miss it already. This city has really grown on me, and I dare to say that it’s my second favorite city in the world. (New York girl at heart, you know).. I love these photos in front of the Eiffel Tower.. They’re so dreamy and real! I was so happy at this moment.. I stayed at Hotel La Maison this time, and it’s my new favorite hotel. It’s so majestetic, beautiful and intimate. The lady who runs it is so sweet and kind as well, a real ‘parisian’ for sure. Xx

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “Postcard from Paris

 • Ingunn
  Nydelig antrekk og bilder fra Paris. Hvor er det kule tvillingsmykket ditt fra?
  Fortsatt god sommer!

 • Susannecasandra
  Så fine bilder 🙂 gleder meg til å se flere 🙂

 • Marianne
  Hei Eirin ? Jeg er ikke en ivrig person til å legge igjen kommentarer men jeg elsker bloggen din! Jeg klikker innom hver eneste dag, men har dessverre samme problem hver dag også ?
  Nå husker jeg ikke i detalj hva det står, men den kan iallefall ikke laste, kobler seg ut og starter og laste på nytt. Igjen og igjen. Vet ikke om dette problemet er kjent for deg? Det er bare så frustrerende de gangene jeg faktisk ikke får lest ?

 • Malou
  Eirin, where are your two golden necklaces from (the ones you have on in your pictures form todays blog post) – I REALLY love them.. simply but so cute ! 🙂

 • J’adore!
  Such beautiful photos 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com/

 • Line
  Hva slags kamera brukte du her??

Comments are closed.