fbpx
annonse

Deres meninger er viktige for meg for at jeg skal bli bedre som blogger, og jeg tar til meg alt av tips, råd og tilbakemeldinger. Jeg som alle andre som driver business er totalt avhengig av feedback for fremgang! Det florerer av andre der ute som også er avhengig av akkurat deres tilbakemeldinger, og dere har kanskje hørt om Meningstorget. Personlig var dette helt nytt for meg – men det handler om at akkurat dine meninger kan gi deg noe i gjengeld…

Forvandle ‘dødtid’ i hverdagen om til noe meningsfullt
– Tjen penger, eller doner til et veldedig formål 


Når man sitter på trikken, venter i kø på morgenkaffen, ved gaten på neste flyvning til feriedestinasjonen, en forsinket venninne, eller enkelt og greit i lunsjpausen for den saks skyld – da kan man fort gjøre tiden til noe mer meningsfullt enn å scrolle seg gjennom sosiale medier for hundrede gang.

Konseptet med Meningstorget er at man svarer på surveys, og for hver man fullfører får man poeng. Disse poengene er penger, og de kan du enten ta ut via paypal, i gavekort, eller enda bedre – donere dem til en god sak. Sistnevnte synes jeg er så fint, og det føles godt å kunne donere bort poengene fra Meningstorget til World Animal Protection. Da blir plutselig ‘dødtiden’ veldig meningsfull, når den kan gå fra vås til og faktisk hjelpe.

→ Registrer deg HER ←

♥ ♥

Når du registrerer deg hos Meningstorget, må du først fullføre en rask survey om deg selv. Deretter vil det dukke opp undersøkelser som er tilpasset akkurat deg, din livsstil og dine interesser. Det tar ikke mange minutter per undersøkelse, og du kan gjøre det akkurat når det passer deg! De kan handle om alt fra mote til mat og livsstil, og med dine meninger blir du med på å forme samfunnet vi lever i, samtidig som at du får noe tilbake. Helt topp! Xx

NB! Man må være 18 år eller eldre for å registrere seg og
kunne tjene penger og gavekort på Meningstorget.

5 Responses to Use your free time

 1. Hej Eirin!
  Interessant indlæg – det kunne være interessant, hvis det kom til Danmark også!
  Hvor er din strik fra på billederne? Den er simpelthen GUDESKØN!
  Håber du snart er hjemme fra ferie!
  Knus og god dag til dig!

 2. Hei!
  Bruker du mye Asus zenbook? Og ville du helst kjøpt den eller mac? Har mac nå, men synes den er så treg. (Kanskje fordi den er gammel), men blir asus veldig fort varm? Synes pc´er ofte blir så fort varme og ødelagte. Vurderer veldig å gå bort fra mac..

  • Hei Katarina! Asusen blir IKKE varm, den nye 🙂 Jeg bruker Mac av gammel vane (..) men må innrømme at den nye ZenBooken stiller like sterkt. Den er så nett og fin, samtidig veldig rask og lett å jobbe på!

Follow @ Instagram