My favorite lunch spot in Bali so far. The menu is amazing and I’m in love with the interior!

Look at these beautiful colors! The food here is amazing.

I’m wearing sunnies from Carolina Lemkeh and a super cute dress from Zara.

I need this cactus in my home.. It’s so beautiful!

❥ The address ↓

· Jl. Petitenget No.99 X, Kerobokan Kelod, Kuta Utara ·

Jeg elsker økologiske cafeer som denne, og når jeg reiser føler jeg at jeg alltid ender opp på freshe lunsj-spots! Menyene er alltid så kreative, og jeg elsker alt fra smoothie bowls til matcha latte. Hos Cafe Organic får du alt du kan tenke deg – store lunsjretter til lettere, organiske pannekaker basert på blåbær eller matca, deilige juicer og smoothies, avokado toast.. Listen er lang! Jeg kan anbefale ‘Copacabana’ smoothie bowl med ananas, kokosmelk, mango og banan. Min lillesøster derimot elsket ‘Tartine Francaise’ som er en karamelisert fransk toast med flamberte bananer, friske bær og maple syrup. Naam! Hit må dere om dere en gang befinner dere i Kuta. Jeg falt pladask for interiøret og stilen også, og det føles nesten som om man sitter i en plantasje. Helt nydelig!

// I love cafes like this one, and I always feel like I find so many great ones when I’m traveling! Cafe Organic in Bali is not an exception, and they have the wildest menu (in a good way). Here you’ll get everything you could dream of, like organic pancakes, smoothie bowls, matcha latte, juice & smoothies. The list goes on! Personally, I can recommend the ‘Copacabana’ smoothie bowl with pineapple, coconut milk, mango, and banana. My sister, on the other hand, loved the ‘Tartine Francaise’ which is a French toast with flamed banana, maple syrup, and fresh berries. If you ever find yourself in this area, promise me you’ll have lunch here!

Previous Post
Next Post

19 thoughts on “Lunch spot│Cafe Organic

 • Susannecasandra
  Her var det kjempe fint 🙂 får en plass 🙂
  Kos deg masse videre 🙂

 • Åh, nam! Det så utrolig godt ut 😀 Blir nesten sulten bare av å se på bildene!

 • TonjeBuan
  Åh, Bali det virkelig helt nydelig ut! Kunne tenkt meg å ta turen dit selv en gang?

  Hvor er forresten jeans-shortsen du har lagt ut på mystory fra? Den er såå fin!?

 • Kaja
  Hvilken str har du i kjolen?

 • Ser alldeles ljuvligt ut. Klem fra Zurich //Sofia (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 • Julie
  Hei,

  Hvor har du kjøpt den rosa bikinien som du hadde på snapchat her om dagen? 🙂

 • Cecilia
  Hei! Reiser du med lillesøsteen din? Du nevnte at du skulle dra med din bestevenninne..?
  Nydelig veske! Og så moderne Bali har blitt – du burde oppleve litt av det unike og autentiske ved øya, har selv vært der 5 ganger. Hadde vært fint å se litt bilder av naturen og litt kulturelle opplevelser, litt fra utfluktene, ikke bare destinasjonene og kafeene og bassengene. Du tar veldig fine bilder! <3 kos deg!!

  • Hei! Ja, min søster er med og det er så koselig 🙂 Hun kunne ikke bli med likevel! Hyggelig at du liker bildene. Takk!

 • Omg det ser så kjempe koselig og deilig ut med varmen og sunn mat.

 • Maja
  Du mener kanskje økologiske kafeer og økologiske pannekaker? 😉 Sånn med tanke på at all mat strengt tatt er organisk…!

 • Maren
  Hei, har du tips til å finne slike gode og søte cafeer når du er på ferie?

 • Karianne
  Hei ?
  Du har så penekjeder på deg? Hvilke merke er det?

Comments are closed.