Piña Colada is my favorite drink on vacation.. Yuum!

I’m the happiest when I get my toes in the sand and a drink in my hand!

Look at this a-mazing infinity pool! You’ll find it at Dreamland beach in Bali.

· A little time-out from the sun with of pizza and drinks ·

Jeg er så glad for at vi bestemte oss for å ta turen til Dreamland i dag. Da vi våknet i morges regnet det noe helt vanvittig, og vi så ganske mørkt på dagsturen vår. Klar for nye eventyr trosset vi likevel regnet, fylte bilen med paraplyer og satte kurs! Da vi kom frem var det enda litt yr i luften, men likevel varmt, og det tok ikke mer enn en liten halvtime før været endret seg totalt og solen tittet frem. Vi tilbragte først noen timer på stranden, før vi gikk opp på beach clubben rett ovenfor. Full i sand og solkrem var det deilig å komme seg opp dit og skylle av seg, før vi hoppet i bassenget. På Dreamland er det et nydelig infinity pool med den vakreste utsikten. Vi ble helt til solnedgang, og det var så verdt det! Hit må dere ta turen hvis dere noen gang befinner dere på disse trakter. Muligens den beste dagen i Bali hittil! Nå er vi vel hjemme etter to timer i trafikken, klar for å smøre kroppen i aftersun og finne sengen 

// I’m SO happy we decided to go to Dreamland Beach today! When we woke up this morning the rain was pouring down like crazy and at one point it looked like our plans was getting canceled. Despite the rain, we decided to take the chance and hit the road anyway. We filled the car with umbrellas and dry clothes, but when we arrived at Dreamland two hours later the sun appeared and the clouds dissapared. Lovely! We spent a few hours on the beach before we went up to the beach club, and it was so refreshing to clean off the sand and everything before jumping into the infinity pool! The view was breathtaking and we didn’t leave before after the sunset. Such a great day! Now we’re back at the villa and ready to apply some aftersun before jumping today. I dare to say that this was the best day so far! Xx

Previous Post
Next Post

35 thoughts on “B e a c h c l u b

 • Susannecasandra
  Hvor er skjørte fra ?:)
  Sykt mange fine bilder 🙂 dette så bare ut som et eventyr 🙂

 • Bell
  Åh, så deilige bilder! Ser helt fantastisk ut der <3 så fin bikini!! Hvor har du kjøpt den ? 🙂 Og brillene….superfin på deg! <3 hvem reiser du med denne gangen? Kos deg videre, eirín <3 <3 <3

 • Charlotte
  Hvilket kamera og modell har du brukt til å ta disse bildene? 🙂 Kjempefine!

 • Susannecasandra
  Kan du anbefale en god after sun?;)

 • Helene
  Ser helt fantastisk ut! Nyyyt resten av ferien, vakre deg ❤️? Du fortjener det

  Forresten, hvilken str har du i de strikkede ganni-genserene dine? Er de stor i størrelsen? Syntes de er såå fine? Er kvaliteten god? Mye penger for en genser ?

 • Elin
  Så fine bilder:) men hva har skjedd med huden din? Ser flekkete ut:( sliter du med med pigmentering?

 • Julie
  Heldige deg, Bali ser helt fantastisk ut! Hvor er forresten solbrillene fra? 🙂

 • What a amazing blog and instagram account you have! 🙂 Keep it up!

 • Mathilde
  Hvor er bikinitoppen fra? Så fin! <3

 • Kristin
  Ser herlig ut! Kos deg masse 🙂
  Liker bildene dine så godt, er akkurat som å komme inn i «We Heart It- drømmeland» 😀
  Ha en fin dag!

 • Susannecasandra
  Kan jeg spør hvor shortsen på snap er fra ?:)

 • Johanne
  Hei Eirin!! Ser ut som du har det fantastisk. Jeg har selv bodd i Indonesia i et halvt år og det er virkelig en drøm 🙂
  Både på snap og insta postet du nettopp noen stories nå med en helt enkelt hvit T-skjorte og denim shorts. Jeg reiser straks på ferie og har enda ikke funnet den perfekte t-skjorten… kan jeg spørre hvor du har kjøpt din? Ha en fortsatt fin dag 🙂

 • Anita
  Nyyt Bali. Jeg er så glad i den øyen, reiser for fjerde gang om en uke ❤️ Kom deg ut av området du bor i, reis rundt og se så mye du kan! Er en stor øy med masse forskjellige områder som du kommer til å like veldig godt! ☺️☺️

 • Elin
  Så fine bilder! 🙂 Hvem er det du er på ferie med? 🙂

 • Emma
  Where is your crop top from? ?

 • Sonja
  Ser veldig fint ut, håper du koser deg masse. Likte veldig godt fargebruken i disse bildene, hvordan har du redigert de? 🙂

 • Emma
  What apps do you use to make your photos make this blue(ish) and matching? ?

 • Nathalie
  Bruker du et bestemt filter i lightroom? Klem <3

Comments are closed.