Sponsored trip

This Villa is one of the most beautiful places I’ve ever stayed.

Look at our bathroom! Getting ready here every morning is a dream.

The pool area is like paradise, surrounded by palm trees and flowers. Where we practice Yoga every morning!

The bedroom is so spacious and I love the big slide doors leading directly to the pool.

♥ ♥

Her kommer som lovet et lite bildedryss av den vakre villaen vi bor i her i Bali. For ikke å glemme det fantastiske uteområdet generelt! Etter 21 timers reise må jeg innrømme at jeg var ganske utslitt og nedstemt da jeg kom frem. Men så fort jeg gikk ut av taxien og så hva jeg hadde i vente de neste 11 dagene, ble jeg helt overveldet! Vi bor i Villa Canggu, og det er så vakkert. Det er enormt stort, og jeg er spesielt forelsket i badet og de store glassdørene på soverommet som leder rett til bassenget. Hver morgen står vi opp, tar på oss lett treningstøy, og gjør en time Yoga ved bassengkanten før dagen starter. I morgen skal vi på roadtrip til Dreamland Beach, og det gleder jeg meg til! Jeg har hørt SÅ mye fint om den stranden. Har kanskje noen av dere vært der før?

Jeg skal være ærlig å si at jeg ikke er så begeistret for selve området vi bor i utenfor villaen, og da er det godt å komme seg litt rundt. Det er mange triste skjebner, og da tenker jeg spesielt på løshundene. Det er hjerteskjærende å lese artiklene om ‘RW’ situasjonen i avisene, og dessverre er det ganske tydelig hva som foregår her nede når det kommer til akkurat det. Jeg kommer ikke til å røre kjøtt gjennom hele oppholdet – det er sikkert. Matlysten er så og si borte, men jeg skal ikke la det ta knekken på meg. Heldigvis er det godt å se at det finnes shelters, og lokale som kjemper for hundene her nede. Bali er helt nytt for meg, og det er første gang jeg er her. Jeg har aldri hørt noe vondt om øyen, og jeg håper vi bare har endt opp på en litt uheldig plass denne gangen. Det er veldig lite som skjer her, ingen tegn til turister, og føles totalt sett veldig øde. Men herlighet, vi koser oss nå – det er det ingen tvil om! I dag har vi leid scooter for resten av uken, og vi gleder oss til å komme oss litt rundt på øyen. Spørs om vi overlever i den ville trafikken, da! Haha.. For et eventyr.


// Here’s a little photo sprinkle of the beautiful Villa and the area we’re staying at here in Bali. After the 21 hour long travel I gotta admit I was quite tired and exhausted, but the moment we got out of the cab and into the Villa I got blown away! We had a warm welcome from the staff with drinks and all smiles, and when they showed us to our room it got even better. I’m in love with our bedroom and the big glass doors leading directly to the pool! And not to mention the amazing bathroom.. I mean come on! Tomorrow we’re heading on a roadtrip to Dreamland beach, and I’m really looking forward to it. It’s nice to get around on the island and see other places than Canggu. I have to say that I’m not too impressed by this area, and there’s many reasons for that. One of them is of course the sad thing about the dogs and the food situation.. Unfortunately it’s quite obvious what’s going on here. I don’t want to go in details, but yeah.. It’s just really sad and it breaks my heart.. Today we rented scooters for the rest of the week though, and I’m excited to explore other parts of Bali that I’ve heard so much nice things about!

Previous Post
Next Post

15 thoughts on “Bali│The dream Villa

 • susannecasandra
  så fin villa:) like bade, trist det som skjer der nede med løshundene. men håper du får en fin opplevelse uannsett.
  når kommer du hjem ?
  ha en fin kveld <3

 • åh, det ser hvertfall skikkelig fint ut på den villaen. Nyt det <3

 • åh, det ser hvertfall skikkelig fint ut på den villaen. Nyt det <3

 • susannecasandra
  Hei, kan jeg spør om hvor lampa i take i stua de er fra ?<3

 • Tina
  Hvor er den hvite kjolen din fra, den fra Instagram på scooteren? 🙂

 • Maria
  Hei Eirin. Så fint dere bor på Bali, høres ut som et deilig opplegg med trening/yoga i de omgivelsene! Jeg har vært på Bali 7 ganger og føler meg kanskje godt kjent på øya. Området du bor i er stille og det er lite som skjer. Om du vil ta en tur en plass så anbefaler jeg Seminyak, der er shopping og kule restauranter. Ta en kveld på ku de ta, shanghai baby, merah putih feks. Ellers er dreamland beach flott, men min favoritt er en annen strand på Uluwatu som heter bingin beach. Dere skulle helst tatt turen til gili øyene, men skjønner det kan være vanskelig når dere er på en sånn tur. Jeg er også glad i ubud, en by som ligger i regnskogen. Fryktelig trist med hundene, men heldigvis er ikke dette representativt for Bali. Mange er glad i dyrene der og behandler de bra. Bali er en litt vanskelig øy å forstå seg på, man bør hvertfall gjøre endel research for å finne de bra plassene, og de finnes ☺️ Kos deg videre!

 • Karoline
  Hei!
  Du bør også besøke bassenget til det hotellet som ligger ved dreamland beach, de har et basseng med en helt vill utsikt! Ellers er Balang Beach, Nusa Dua, Blue lagoon og bassengområde ved Ayana Resort and Spa verdt et besøk. Du kan også kjøre forbi Dreamland Beach og besøke noen av de små restaurantene som ligger der(det er en rundtur). Mange ser kanskje litt shabby ut fra avstand, men de er (eller var hevrtfall for 3 år siden ?) sykt koselige og hadde god mat! Jeg er enig i at selve Bali kan være noe oppskrytt når man får oppleve realiteten utenfor luksushotellene sine områder, men du må nyte naturen og vennligheten. De fleste er veldig ivrige etter å dele gode tips. Kos deg videre ❤️

 • Vilde
  Wow! Ser fantastisk ut – som en drøm! Bare vær forsiktig med hva du spiser på restaurant, kom over denne artikkelen :'( http://www.tv2.no/a/9202907/

 • Heidi
  Du er nydelig! Kan jeg spør hvor den fargerike bikinien du hadde på deg her om dagen er fra? 🙂

 • Jannike
  Er jo ikke noe forskjell på å spise hundekjøtt og svinekjøtt for eksempel, begge er levende, tenkende vesner, de ser på hund som mat på samme måte som ‘vi’ ser på ku og gris som mat. Hvordan kan man velge å spise ett dyr samtidig som man sitter med ett annet på fanget. Bare til ettertanke til alle som leser, verken rettet personlig mot Eirin eller vondt ment :—)

  • Vilde
   Det er jo forsåvidt sant det, men problemet er vel heller når man bestiller ‘kylling’ og får ‘hundekjøtt’ da er det et stort problem :'( Er alt for glad i hunder så hadde aldri klart det..

  • Therese V
   Problemet er jo at man blir lurt! Bestiller jeg kylling så forventer jeg kylling. Hundekjøtt er ikke noe jeg ønsker å spise, på samme måte som mange folk ikke spiser svinekjøtt. Vi hadde da aldri lurt dem til å spise svinekjøtt og sagt det var noe annet.

   Et annet problem er hvordan hundene blir behandlet. Og at de tar hundene som folk allerede har som kjæledyr og det er IKKE greit.

 • Helle
  Bali er fantastisk, kom deg til Uluwatu, ubud, Seminyak (shopping i oberoi street <3) andre steder 🙂

Comments are closed.