Bag: Céline
Shoes: Laura Belleriva
Sweatshirt: Happy Wifey Oslo
Sunglasses: RayBan
Skirt: H&M

· Pink is my happy color ·

Søndag! Her kommer ett av mange antrekk fra Barcelona.. Jeg elsker dette skjørtet, og det virker det som om dere gjør også! Det har haglet inn spørsmål om hvor det er fra, og det er nytt fra H&M. Jeg elsker fargen, og stylet med en basic sweatshirt blir antrekket fort litt mer laidback og casual. Jeg kjenner jeg lengter tilbake til Barcelona allerede ved å kikke tilbake på bildene i arkivet, men heldigvis er det ikke lenge til jeg får oppleve sol og varme igjen. Om en drøy uke går turen til Bali, men før det skal jeg en rask tur innom Amsterdam og Paris ser det ut til. Håper dere liker å følge meg på reise, også 

// Sunday! Here’s another outfit from Barcelona.. I love this skirt and it seemed like many og you did as well! I bought it recently at H&M, so you better go and get it before it sells out.. I love combining it with a simple sweatshirt to make the look more casual and effortless. Not to mention, it’s super comfortable as well! Sitting here and looking back at pictures from Barcelona makes me miss it already.. Luckily it’s only a week left before I go to Bali! Can’t wait.. XX

Previous Post
Next Post

49 thoughts on “Pink denim & palm trees

 • Ada
  Hei kunne du vær så snill og gitt og produkt nummer på dine Gucci solbriller?

 • Ragnhild
  God morgen 🙂 Jeg må bare si at du stråler om dagen, er så hyggelig å se! Håper du fortsetter med mye blogging framover, er såå gøy å lese og se bilder! En blanding av hverdag og reiser er selvfølgelig bare moro å følge med på!

  Stor klem

 • S
  Så fint antrekk!!
  Er skjørtet stivt? Eller er det tøyelig, slik at fet går an å bevege seg i det?

 • Susannecasandra
  Kjempe fint antrekk 😉 har samme skjørte å det er så fint 🙂 syntes det er gøy å følge deg på ferie 🙂

 • Vilde
  Hva slags linse bruker du på disse bildene? 🙂 God søndag!

 • May Lene
  Helt nydelig antrekk! Du er så flink, Eirin 🙂 Gleder meg til å følge deg på flere reiser, det er alltid gøy!

 • Helene
  Du er nydelig!! Nå skal dette skjørtet jaktes på, og jeg vil ikke gi meg før jeg finner det, hehe. Hvordan syns du det er i størrelsen? Vil si jeg har ganske lik kroppsfasong som deg 🙂 Klem <3

 • kriss
  elsker det skjørtet! har tenkt å bestille på nett, og lurte derfor på hvilken størrelse du har 🙂
  er det strechy? <3

 • Silje
  Så fint antrekk!! ?
  Hvilken strl har du i rayban brillene? M? er det disse ? http://www.synsam.no/ray-ban-round-metal-flash-lenses-rb3447-112-z2-50-medium ?

 • Alexandra
  Hei Eirin! Jeg lurer på om du noen gang reflekterer over konsekvensene av at du reiser så mye? Du reiser jo på veldig mange korte småturer, som jeg jo forstår er viktige for business, men baksiden er jo at det er fryktelig dårlig for miljøet. Du virker som en fornuftig og oppegående jente, så jeg bare lurte på om du noen gang tenker over det. Fra mitt perspektiv virker det litt “råflott” at så mange bloggere (og selvfølgelig andre mennesker i andre yrker) flyr så mange svippturer hit og dit hele tiden. Kanskje man noen ganger kan hoppe over et event eller to. Til ettertanke, bare 🙂 Vi vil jo ha kloden vår så lenge som mulig <3

  • Lily
   It looks like this was purely vacation for Eirin, everyone deserves a break. Please don’t judge others who you don’t know. I’m sure there are plenty of things you partake in that are bad for the environment. And how do you know? I’m sure Eirin turns down a lot of travel/ business trips. I’m sure she wouldn’t see her countless hours standing around in an airport, crammed in a plane and rushed around different meetings as extravagant… I wouldn’t

   And you only live once! You have to grab every opportunity you can to make a success of yourself… and see the world!

 • Meg
  Hei! jeg så tilbake på innleggene dine fra ditt studie i New york 2013 med gateway college. Jeg har selv tenkt til å reise med gateway til new york etter jeg fullfører videregående skole neste år, men jeg er veldig redd for at jeg ikke skal ha noen å dele leilighet med, fordi jeg reiser alene. Jeg lurte da på om du kjente de du delte leilighet med fra før, og at dere planla og reise sammen. Hvis ikke, hvordan ble dere isåfall kjent med hverandre, og bestemte dere for å bo i leilighet sammen? Ble det arrangert hvem som skulle bo sammen av gateway?

  • Hei! Jeg ble kjent med noen jenter via facebooksiden gateway hadde privat for kullet det året. Slik ble vi roomies 🙂 De hjelper deg med det, men du velger selv hvem du ønsker på bo med. Klem

 • Lily
  This look is so sweet + chic! How did you develop your sense of style Eirin? I love all the outfits you pull together and just wonder how you plan an outfit? Your style is so cool + cute, I still live at home and feel embarrassed trying out something new fashion wise, and uncomfortable showing too much skin for some reason. How do you get over that?

  Thanks so much! 🙂
  x

  • Hi Lily! What a sweet comment, thank you for liking my style :* To be honest I don’t really plan too much, I just put together whatever I feel like. I always look for outstanding pieces that I can combine with pretty basics like this sweatshirt with the pink skirt for example. You should never be embarrassed when it comes to trying out something new! Fashion is personality, and basically, you have to get out of your comfort zone to create your own sense of style. Good luck!! Xx

   • Lily
    Thank you so much for taking the time to reply, it’s so helpful and inspiring to hear your advice Eirin! And I’m keeping my fingers crossed that your book will come out in English! :’)

    Hope you have a lovely week!
    x

 • Merete
  Du er vakker! De øreringene du har på deg, hvor er de fra?

 • Eli
  Veldig fint skjørt! Elsker bloggen din 🙂

 • Ååå, jeg må bare si at jeg digger bildene du har lagt ut fra Barca fine Eirin! Det gir meg sikkelig inspirasjon, så tusen takk <3 Det er godt å se deg smile og at du har begynt å bruke mer fargerike klær! Håper du har hatt en fantastisk helg, stor klem<3

 • Lene
  Hvilken størrelse har du den rosa dongerijakken fra Zara i? 🙂

 • Sunniva
  Super fint antrekk!!

 • S
  Hei! Kjenner jeg gleder meg sykt til å reise jeg også! Hvor mange dager var du i Barcelona? Har bestilt en tur på fire dager og lurer på om det holder? Jeg skal til Valencia.

 • christina
  elsker skoa 🙂 men hvilken modell er det?

 • Fin färg pa kjolen <3 Hälsningar från Schweiz //Sofia
  (http://sofiacm.com min blogg för stil och inredning)

 • Hei! Lurer på en ting med det svarte gucci-beltet du har! Hvilken størrelse har du, og målte du utifra high eller low waist da du bestilte ditt? Hvor mange hull er det i beltet og da evt, hvor mye er det å gå på i cm, ved at man kan bruke det til både high og low waist bukser..

  • Hei Siri! Jeg mener jeg har det i 80 cm.. Jeg laget fire ekstra hull i beltet slik at jeg kunne ha det både høyt og lavt på jeans 🙂 Mål deg før du bestiller, så kan du se utifra det! Klem

 • lene
  elsker antrekket 🙂 lurer på hvor smykket du har på deg er i fra? er på utkikk etter smykker som jeg kan bruke til hverdags.

 • Hei
  Hvilken størrelse har du i genseren? 🙂 jeg bruket selv veldig mye XS og S (et 1,63 og 56 kg)

 • Simone
  Å, hadde vært så bra om guiden hadde kommet asap, drar til barcelona på torsdag … heheeh 🙂

 • Marita
  Er det dette rosa skjørtet? Elsket det og lurer på om jeg må bestille! 😀

 • Madeleine
  Ah, antrekket ditt er bare elsk! Fin, men likevel avslappet. Fikk endelig tak i skjørtet, måtte bare ha det selv.

  Ha en fin dag! ☀️

Comments are closed.