I’m wearing;

Vest: H&M
Sunglasses: Carolina Lemkeh
Skirt & sandals: Zara
Bag: Céline

Sangria and pizza is a must in Barcelona.

B ⋅ a  r ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ ⋅ a
Where to shop → Passeig De Gràcia
♥ ♥ ♥ 

I Barcelona tok vi nesten hver dag på impuls, og det er jeg så innmari glad for. Vi fikk opplevd og gjort så mye i løpet av en dag – mer enn jeg kunne forestilt meg! Det er deilig å være spontan og ikke følge en tight agenda, og det er det som er ferie for meg. Rett og slett bare nyte hvert øyeblikk uten noen form for stress eller følelsen av at man ‘må’ gjøre noe. Nest siste dagen slo vi ihjel litt shopping, og da dro vi til den kjente shoppinggaten som heter Passeig De Gràcia. Her finner du alle de store butikkene som Gucci, Chanel, Prada, Saint Laurent.. Alt du kan tenke deg! La Rambla med kjedebutikkene ligger et steinkast unna. Jeg kjøpte meg to fine ting på turen, blant annet en nydelig veske i fløyel som dere fikk sett et glimt av på Instagram stories. Suuperfin! Etterpå tok vi en liten time-out på en koselig restaurant i en av sidegatene, og der hadde de etter min mening den beste Sangriaen på hele turen. Det kommer i guiden! Pizzaen var også fantastisk, og jeg kjøpte med meg restauranten sin egen pizzaolje med hjem. Sykt god, og et deilig minne!

// In Barcelona we spent every day on impulse instead of following a tight agenda. We got to experience more than I could ever imagine and every day was filled with so many new impressions and experiences. It’s nice to unwind and just be spontaneous – that’s vacation to me! Just do whatever you want to do in the moment! The second last day we did a little bit shopping, and we went to the street called Passeig De Gràcia. Her you’ll find all the luxury stores such as Gucci, Chanel, Prada, Saint Laurent.. Everything you can imagine! La Rambla with all the chain stores is only a small walk way as well. I bought two things on the trip – a beautiful bag from Gucci in velvet and a scarf. After our little shopping spree we took a time-out at a cozy restaurant where we had pizza and Sangria. I actually bought the pizza oil they served, as a nice and yummy memory from the trip. I’m gonna write a little bit about it in my guide! Xx

Previous Post
Next Post

27 thoughts on “Shopping ⋅ pizza ⋅ sangria

 • Ada
  Hei, kan du lage ett innlegg om den nye Gucci vesken din?

 • alex
  Når kommer guiden?

 • Hvor er skoene fra? De er nyyydelige!!

 • Caroline
  Nydelig antrekk! <3
  Hvor er skoene fra?
  Ha en fin dag!

 • Cathrine
  Du er aldeles nydelig, det gløder av hele deg!!
  Stor klem fra fast leser i mange år <3

 • Susannecasandra
  Kjempe fint antrekk 🙂
  Har du link til skjørte ?

 • Sandy
  Fantastiske deg! Blir så glad av alle oppdateringene dine -og så godt du ser ut! Gleder meg masse til å se kjøpene dine, Gucci har skjønt det altså. Skulle gjerne også hatt en veske-tour-video. Noen vil vel oppleve det som skryt osv, men er så gøy med historier bak kjøpene, opplevelsen og tanken rundt de 🙂 Håper du får en super helg xx

  • Tusen tusen takk, Sandy <3 Det var veldig koselig å høre :* Jeg må tenke litt på det med veskene.. Men ikke dumt å fortelle histporiene bak dem 🙂 Klem!

 • Marie Hedberg
  Hei Eirin. Hver gang jeg skal inn på bloggen din fra mobilen, kommer det alltid en beskjed om at “det oppsto et problem med å laste nettsiden, og den ble derfor lastet inn på nytt” opptil flere ganger før jeg kommer inn. Sånn har det vært ganske lenge. Vet du om dette?

 • Kristine
  Sminken din ser utrolig bra ut for tiden! Kunne du tenkt deg å lage en sminkevideo, slik at vi kan se hvordan du sminker deg og hvilke produkter du bruker? Da hadde jeg blitt sååå glad! Klem <3

 • Bell
  Mannen din ser både snill og hot ut!! Bra catch! <3 Ønsker deg alt godt ?

 • Vilde
  Hva slags linse bruker du når du tar disse bildene?

 • Hanne
  Superfint antrekk! Det kledde deg:D Av ren nysgjerrighet, hvem er du på tur med? 🙂

 • Ella
  Skjønneste deg, Eirin! Kjæresten og jeg skal til Barcelona i siste uken i juni, gleder meg til guiden. Den blir nok flittig brukt <3 Nydelig antrekk, og sååå fin veske. GOD SOMMER!
  Klem

 • Sara
  Enig ang sminken i kommentaren over! Hadde vært supert å få en video eller beskrivelser av hvilke sminkeprodukter du bruker! Hva bruker du av highlighter? Selv er jeg glad i maybelline sin strobe stick i den varme fargen!!

 • Elise
  Elsker bloggen din! Du er så utrolig inspirerende, Eirin.
  Jeg synes også at sminken din ser veldig bra ur og kunne veldig gjerne tenke meg en sminkevideo, noe jeg har ventet på i godt over et år nå <3
  Forresten, ser at du har begynt å drikke mer/oftere alkohol i det siste? Ut i fra hva jeg har lest om ditt forhold til alkohol tidligere så trodde jeg at du var mer avholds, eller at du drakk ytterst skjelden. Lurer derfor på om det er en spesiell grunn til dette?
  Du er utrolig heldig som har muligheten til å reise så mye og jeg er veldig misunnelig! Ønsker deg en fin reise til Bali, og lykke til videre med bloggingen!
  Klem <3

  • Hei Elise! Sminkevideo skal bli 🙂 Når det kommer til mitt forhold til alkohol i dag så er det mye mer avslappet. Før likte jeg det ikke, og mye negative opplevelser med det hang igjen fra oppveksten. Nå liker jeg det med måte, og jeg koser meg med det hvis jeg vil! Tusen takk for fine ord. Klem!

 • Kine
  Enig med Kristine, sminkevideo hadde vært så gøy??

Comments are closed.