fbpx

I Barcelona bodde vi på hotellet Barceló Raval rett ved La Rambla, og det var et høyt og rundt hotell med en nydelig 360° rooftop. Her fikk man en klar utsikt over hele byen, og vi dro ofte opp på kveldene for en drink eller to før middag. Rett og slett skikkelig koselig! På helligdagen var det fyrverkeri..

Dress: Zara
Sunglasses: Carolina Lemkeh
Bag: Céline

· Life’s better in cute summer dresses ·

Her kommer ett av mange ventende antrekk fra Barcelona. Jeg hadde for en gangs skyld pakket perfekt – hvert eneste plagg ble brukt, og jeg hadde vel nesten med meg for lite. Det er lurt å planlegge antrekk før avreise, slik at man ikke bare fyller kofferten med x-antall plagg som ikke går sammen. Lette sommerkjoler som denne tar også heldigvis lite plass, og jeg tror det er første gang jeg har reist uten å ligge svett og fortvilet oppå kofferten i håp om å klare og lukke den. Haha! Jeg glemmer aldri da jeg skulle hjem fra Los Angeles. Jeg lå til slutt i bare undertøyet og kjempet mot kofferten fordi jeg var så svett. Da jeg omsider landet i Norge lå det bare en gjennomsiktig søppelsekk med navnet mitt på, på bagasjebåndet. Den sprengte rett og slett på veien! Note to self: pakke lettere.. Kjolen er fra Zara og det er faktisk en jumpsuit under, hvilket gjør den mye mer komfortabel. Zara har mange fine kjoler inne nå 

// Here’s one of many outfits to come from Barcelona. For once I packed light, and I planned every outfit in advance. That’s super smart, cause then you won’t end up with a bunch of clothes that doesn’t go together! Light summer dresses like this one doesn’t fill up too much space either. I will never forget that one time when I was travelling home from LA. I remember laying all sweaty on top of the suitcase in only my underwear trying to close it. What a crazy sight haha! When I finally got back home to Norway a big transparent trash bag with all my things in arrived, because my suitcase had literally exploded on the way. Oh my god.. You live you learn right! This dress from Zara is super cute and it actually has a jumpsuit under, which makes it much more comfy. Xx

33 Responses to Rooftop 360°

 1. Denne er kjempe fint 🙂 skal ditt neste år Kansje vi skal bruke tipse ditt å bo på dette hotellet 🙂

 2. Åå du er super fin! Skal til Barcelona selv i juli 😀 gleder meg!

  Når får vi btw “hemmeligheten” som du skulle avsløre i april/mai? Spent!!:)

 3. Det må være min største frykt at bagasjen åpner på båndet! Godt at de hadde vett nok til å legge den i en søppelsekk, haha!

 4. Hei! Hvilket kamera har du brukt til å ta disse bildene? Kjempe fine bilder du har tatt for tiden! Klem

 5. Utrolig fin kjole! Den må jeg nesten kjøpe selv ?

  Hvilke sko brukte du til denne kjolen?

  Ha en kjempe fin dag! Du stråler om dagen ?

 6. Hvordan synes du det var i Barcelona iforhold til lommetyver osv? Er mange som blir frastjålet ting osv. Så på Snap dere la mobilene på bordet osv også. Merka dere ikke noe til det? Isåfall har du noe tips eller ting du tenkte ekstra over? Reiser dit om 2 uker <3

  • Jeg merket at jeg måtte passe ekstra godt på tingene mine, og skal jeg være helt ærlig så følte jeg meg ikke sånn suupertrygg. Hadde det ikke vært for M hadde jeg vært litt smånervøs! Men det gikk nå fint 🙂 Jeg ville passet på å ha vesken foran på magen når jeg gikk, og hver gang vi satt oss på restaurant knyttet jeg reimen på vesken rundt stolen. Det var mange som gikk forbi og tigget / solgte roser osv.. På den ene restauranten vi var på ble en dame på nabobordet frastjålet vesken, og ingen merket noe før det var for sent.. De er raske, og greit å være på den sikre siden! Klem <3

 7. OMG! Du stråler virkelig om dagen og ser helt fantastisk ut! ? Syns bloggen din er veldig inspirerende! Ha en finfin helg ?

Follow @ Instagram