I Barcelona bodde vi på hotellet Barceló Raval rett ved La Rambla, og det var et høyt og rundt hotell med en nydelig 360° rooftop. Her fikk man en klar utsikt over hele byen, og vi dro ofte opp på kveldene for en drink eller to før middag. Rett og slett skikkelig koselig! På helligdagen var det fyrverkeri..

Dress: Zara
Sunglasses: Carolina Lemkeh
Bag: Céline

· Life’s better in cute summer dresses ·

Her kommer ett av mange ventende antrekk fra Barcelona. Jeg hadde for en gangs skyld pakket perfekt – hvert eneste plagg ble brukt, og jeg hadde vel nesten med meg for lite. Det er lurt å planlegge antrekk før avreise, slik at man ikke bare fyller kofferten med x-antall plagg som ikke går sammen. Lette sommerkjoler som denne tar også heldigvis lite plass, og jeg tror det er første gang jeg har reist uten å ligge svett og fortvilet oppå kofferten i håp om å klare og lukke den. Haha! Jeg glemmer aldri da jeg skulle hjem fra Los Angeles. Jeg lå til slutt i bare undertøyet og kjempet mot kofferten fordi jeg var så svett. Da jeg omsider landet i Norge lå det bare en gjennomsiktig søppelsekk med navnet mitt på, på bagasjebåndet. Den sprengte rett og slett på veien! Note to self: pakke lettere.. Kjolen er fra Zara og det er faktisk en jumpsuit under, hvilket gjør den mye mer komfortabel. Zara har mange fine kjoler inne nå 

// Here’s one of many outfits to come from Barcelona. For once I packed light, and I planned every outfit in advance. That’s super smart, cause then you won’t end up with a bunch of clothes that doesn’t go together! Light summer dresses like this one doesn’t fill up too much space either. I will never forget that one time when I was travelling home from LA. I remember laying all sweaty on top of the suitcase in only my underwear trying to close it. What a crazy sight haha! When I finally got back home to Norway a big transparent trash bag with all my things in arrived, because my suitcase had literally exploded on the way. Oh my god.. You live you learn right! This dress from Zara is super cute and it actually has a jumpsuit under, which makes it much more comfy. Xx

Previous Post
Next Post

33 thoughts on “Rooftop 360°

Comments are closed.