· My favorite breakfast & brunch spot: Federal Cafe ·

Carrer del Parlament, 39, 08015 Barcelona, Spain

You should try ↓

Scrambled eggs on rye bread with avocado & bacon
Greek yogurt with raspberry compote, chia seeds & roasted macadamia nuts
Green juice, orange juice, caffè latte (it’s a-mazing!).. And the peanut butter smoothie ♥
.. And last but not least the carrot cake if you have a sweet tooth!

.. You can’t miss this place if you find yourself in Barcelona!

I Barcelona florerer det med turistfeller, og ved første øyekast føles det fort som om alle restauranter serverer det samme. Det gjelder å bevege seg ut i sidegatene å gå noen ekstra meter for å finne de skjulte perlene! Vi har prøvd ut nye frokoststeder hver morgen, til tross for at vi gjerne skulle gått tilbake til dem samme om og om igjen.. Men det er jo det som er morsomt med å reise – nettopp det å teste ut nye steder! Jeg tenkte å skrive en liten mini-guide med mine beste tips fra Barcelona, og denne cafeen er en av dem. Federal Café er det perfekte stedet å dra om man skal spise frokost, brunch eller lunsj! Herrefreed så mye godt de hadde på menyen. Det var umulig å velge! Vi dro faktisk tilbake dagen vi dro hjem for en rask brunch, og jeg kjenner jeg får vann i munnen bare ved å tenke tilbake på det. Jeg kom hjem natt til i dag, og nå er jeg tilbake i regfnulle Bergen. Litt godt er det også må jeg si! Jeg har SÅ mye å dele med dere fra turen, så det er bare til å glede seg. Den lille ferien gjorde godt, og jeg bobler over av inspirasjon. Jeg har savnet dere, da 

// In Barcelona you will find thons of restaurants and at one moment I felt like they all served the same.. BUT if you just walk a liiitle bit out in the side streets you’ll find many pearls. We have tryed out new places everyday, even though we found spots we’d love to go back to for every meal. But that’s what I love about traveling – trying out new places to eat and exploring what the city has to offer! Federal Cafe I must say is my favorite cafe when it comes to breakfast and brunch. The food is aaa-mazing and the location + staff is also super cute! You can’t miss this place if you ever find yourself in the city.. I got home from Barcelona last night and now I’m back in Bergen for two weeks before Bali. I have a lot of content to share with you from the trip though, so stay tuned! My little vacation from the blog did me good, and I’m filled with new inspiration and motivation. I gotta say I’ve missed you! It’s good to be back.. Xx

Previous Post
Next Post

42 thoughts on “The breakfast & brunch spot

Comments are closed.