I samarbeid med Nelly

❥ 17% rabatt på alle varer fra Nelly ut 17. mai med koden ’17mai’

Det er ikke alle som har bunad, og noen foretrekker gjerne å bruke kjole eller dress på nasjonaldagen. Det er et hav av fine valgalternativer rundt omkring, og her kommer litt inspirasjon til hva du kan kle deg i på den store dagen. Må bare været være med oss, tenker jeg.. Da hadde jeg blitt SÅ glad! Jeg glemmer aldri det året jeg gikk for neonrosa pumps med matchende negler til på 17. mai. Jeg følte meg så fin! Jeg kan ikke akkurat si at jeg tenker det samme den dag i dag, men.. Haha! Hos Nelly får dere nå 17% rabatt på alle varer (foruten the ‘blacklist’ merkene) ut 17. mai. Klikk dere inn HER for mer 

Jakke: HER / Kjole: HER / Veske: HER
Hæler: HER / Undertøy: HER / Solbriller: HER
Leppestift: HER / Armbånd: HER Klokke: HER

♥ ♥ ♥

· Hva skal du ha på deg på 17. mai? ·

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Inspirasjon│Antrekk til 17. mai

 • Oda
  Jeg har egentlig bunad, men studerer i utlandet, så de siste årene har jeg måttet vært litt kreativ. I går fant jeg en ganske fin kjole på zara, svart med blomsterbroderier – den minnet meg faktisk litt om bunadsbroderi – så tror det blir den jeg skal ha på meg neste uke 🙂 Selv om ingenting slår bunaden! 🙂

 • Susannecasandra
  Skal gå med bunad 🙂 men hvor er de hvite skoene på snap fra ?:)

 • Sunniva
  Må man ha en rabattkode for å benytte seg av tilbudet? 🙂

 • Amalie
  trenger man ikke rabbatkode?

Comments are closed.