Bag: YSL
Coat: Selected Femme
Shoes: Laura Belleriva
Jeans: Mango

· Spent 24 hours in Stockolm ·

Er det en ting jeg elsker med jobben min, så er det at jeg får muligheten til å reise så mye. Jeg får oppleve nye ting hver uke, møte nye mennesker, spise spennende og nye matretter, og ikke minst utvide horisonten. I skrivende øyeblikk sitter jeg på flyet på vei hjem fra Stockholm, hvor jeg har tilbragt det siste døgnet. Jeg har vært på event med L’Occitane i godt selskap med blogg-kollegaer! Dette var den siste reisen min før slutten av juni, og da er neste stopp 10 dager til Bali med bestevenninnen min. Frem til det skal jeg bare nyte å være hjemme, og det kjenner jeg at jeg gleder meg skikkelig til! Været i Stockholm var guffent og kaldt, og da måtte jeg pakke med meg ullkåpen min. Det var litt rart, men jeg trives godt i lag på lag! Skoene kjøpte jeg på Gardermoen for en uke siden, og de er det desidert nye favorittparet mitt. Jeg ‘tvingte’ Cath til å kjøpe dem også da hun falt pladask for dem. Laura Belleriva er et merke jeg har fått øynene opp for! Jeg elsker at de er høye i sålen i semsket skinn med små tassels på. Det gir enhver look det lille ekstra! Ha en fin onsdag 

// I love that I get to travel so much in my job! Meeting new people, trying out new and exciting dishes, seeing new places, expanding my horizon.. Now I’m at the airplane traveling back home from Stockholm where I spent the last 24 hours. The agenda was mainly an event with L’Occitane, and I got to meet up with my blog co-workers. We had a blast together! This was my last trip for a while, and I don’t have any more travels scheduled before the end of June. Then I’m going to Bali with my bestie! But before that I’m just gonna enjoy staying home and catching up with my routines. The weather in Stockholm was freeezing, and I had to pack my wool coat with me. The shoes are my new favorite pair, and I bought them at Gardermoen last week. I’m obsessed with Laure Belleriva! Cath loved them so much too that I forced her to buy them as well haha.. I love the cute tassels, they give any outfit a nice touch of a detail!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Happy looks good on you

Comments are closed.